A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
ha söyle rahatla accık.ama baska içme ha.allahım yardımcın olsun umarım transferin cok cok iyi gecer hemmencecik tutunsun bebeklerin sana.rabbim gonlune gore versin.kendine cok cok iyi bak gelincede hemen birşeyler iç ac kalma oldu mu?biliyormusunuz kötü bir örnek ama gece 03 30 da eşimle balkona çıkıp oturup bir güzel sigara içtik ama 1 tane
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim merak rtmeyin tamammı artık bundan sonrası allaha kaldı allah hepinize kısmet etsin birde çok kolay oldu transferim dualarınızx sayesinde hepinizi çok seviyorum fazla kalamıyacağım yatmam gerekiyormuş tamammı yine görüşürüz
ay iyi cok sevindik.sen nasılsın nasıl gidiyor igneler:)
evet canım beklemek zor geliyo.ama bence sen daha cok basındasın sabırlı ol benim gibi sakın yapma hele uzun protokolse sakın sakın sabrı elden bırakma tamam mı:)inşallah seninde hayırlı guzel haberlerini alacağız:)gözüp açıncaya kadar geçse herşey hemencik bitse ne güzel olu demi
Acele ne haber?Nasıl gitti bu gün merak ettim ama ortalar da yoksun.Kavuştun de mi bebişlere.Bizi habersiz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?