tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla hepinize davetiye gönderdimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gidiyorum biraz sonra diyorumsenağlamauyanın ama senağlamasenağlama ay bende amma bencil oldum valla uyuyamadım doğru dürüst eşimide zavallı uyandırmamak için kalktım ay erkekler ne rahat ya uyuyor adam tamam geç geldin ama güzelim bende sen geldiğinde ayaktaydım değilmi keşke onlar gibi ola bilsek tabi sizin eşleriniz nasıl bilemem bak biraz sonrada kalkar benden panik olur buuuuuuuuuuuu:1hug:

hepiniz allaha emanet olun kendinize iyi bakın kaficim iş felan yapma olurmu iş yapılır önemli değil tess sakın sigara içme ve stres yapma olurmu theodoros iğnenin saatini unutma ikrar konsere gideceksin dikkatli ol üşütme oralarda havalar artık biraz serinledi hadi allaha ısmarladık ben çıkıyorum yavaş yavaş deniz kenarına gidip bir çay içip geçeceğiz hastaneya hepinizi kocaman öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug::teselli:Şeniz

biliyormusunuz kötü bir örnek ama gece 03 30 da eşimle balkona çıkıp oturup bir güzel sigara içtik ama 1 tane
ha söyle rahatla accık.ama baska içme ha.allahım yardımcın olsun umarım transferin cok cok iyi gecer hemmencecik tutunsun bebeklerin sana.rabbim gonlune gore versin.kendine cok cok iyi bak gelincede hemen birşeyler iç ac kalma oldu mu?

hadi allah yardımcın olsun canım inş allah gönlüne göre verir

böceek dün ki sorunu kaçırmışım.kusura bakma. o gündüz kadın programlarına çıkan adam benim doktorum :)))) adamın adı enver kurt umut tüp bebek merkezinde web sitesi:www.umuttupbebek.com. bu merkez anadolu yakasında ve bahçeciğin ekibi tarafından kuruldu.tavsiye ederim..sevgiler

acelecim hadi hayırlı uğurlu olsun. sakın kendini kasma rahat ol. inşallah her şey gönlünce olur.

günaydın kafi nereye kayboldun yahu.anaaa ben biraz gec cevap verdim herhal
acelenin simdi odu kopuyodur ha.yatmış bi guzel zeytin peynir yiyodur:)

aceleden habr alamayan varsa herşey iyiymiş en son 2 gibi haber almıştım bilginiz olsun

ay iyi cok sevindik.sen nasılsın nasıl gidiyor igneler:)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim merak rtmeyin tamammı artık bundan sonrası allaha kaldı allah hepinize kısmet etsin birde çok kolay oldu transferim dualarınızx sayesinde hepinizi çok seviyorum fazla kalamıyacağım yatmam gerekiyormuş tamammı yine görüşürüz

tamam canım allah yardımcın olsun.bol bol dinlen kendine cok cok guzel bak:)

ay iyi cok sevindik.sen nasılsın nasıl gidiyor igneler:)

iyi gidiyo tess bugun 2.iğneyi vurdum iğne vurmak kolaymış ya ben çok zor olucağını düşünüyodum ama bi problem yok gerçi acele nin sayesinde çok destek oldu bana ve oluyo hala

gözüp açıncaya kadar geçse herşey hemencik bitse ne güzel olu demi

Acele ne haber?Nasıl gitti bu gün merak ettim ama ortalar da yoksun.Kavuştun de mi bebişlere.Bizi habersiz bırakma

Acelecigim cok sevindim canim,insallah siki tutunur bebisimiz,bizde hem teyze hemde anne olma mutluluguna birlikte erisiriz,benimde su transfer asamasina gelmeye hala 1.5 ay var,burada dogan bebek bize yegen oluyor ona gore,iyi bak yegenimize.

Siz yoksunuz. Benim de canım sıkıldı karıştırırken bak neler öğrendim.Oğlumun ismini ekledim.Darısı sana.İNşallah hayırlısıyla sen de yazarsın bebişlerinin adını buraya.

gözüp açıncaya kadar geçse herşey hemencik bitse ne güzel olu demi
evet canım beklemek zor geliyo.ama bence sen daha cok basındasın sabırlı ol benim gibi sakın yapma hele uzun protokolse sakın sakın sabrı elden bırakma tamam mı:)inşallah seninde hayırlı guzel haberlerini alacağız:)

Acele ne haber?Nasıl gitti bu gün merak ettim ama ortalar da yoksun.Kavuştun de mi bebişlere.Bizi habersiz bırakma

acele yatışta canım.o simdi 3 4 gün yatar.sonra panik panik gelir kızlarrrrrrr soyle soyle oldu sizdede oldu mu?hı hı.dün aklına nasıl girdiysek sigara içmiş bide itiraf etmiş.sonrada bi üzüldüm kızın aklına girdik diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…