tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acele kendine bebişlerine çok dikkat et herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim Allahım tamamına erdirsin hep iyi düşün herkez yanında bak.duvalarımız sizinle.

kafi çok sağol canım iyice araştırayım artık bende aranıza katılmak istiyorum şu an sizin yerinizde olmayı çok isterdim seninde hayırlı haberlerine çok az kaldı merakla bekliyorum sen Hamileyim de bende soluğu o merkezde alabilirim.

canım inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur ama bi haber ver benimde tüp bebekte tuttu ama düştü geri inşallah senin başına öyle bişey gelmez hadi bizi habersiz bırakma

Acelecim sen evinde rahatına bak bebişlerine konfor sağlakii sana sıkısıkı tutunsunlar.Senii öpüyorum kızlar burda seni aratmıyolar merak etme.

oldu da bitti maşallah. güzel haberlerini tez alırız inşallah :)))))))) hadi gözün aydın ve geçmiş olsun. kendine dikkat et. öpüldün.......

bak bak ben yokken ne oluyor sakın beni unutmayın tamammı ben iyiyim kızlar yatıyorum işte ohhhhhhhhhhh gel keyfim gel annem geliyor işte öyle sizi çok özledim biliyorsunuz değilmi hepiniz allaha emanet olun olurmu öptüm siziŞenizŞeniz

acele senin sonuç ne zaman belli olacak

tam dinlendin valla acelecim keşke benim de annem yanımda olsaydı ne güzel olurdu senağlama

kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmm sizi çok özledim burda şimdilik herşey normal gidiyor allah kısmet ederse hakkımda hayırlıysa güzel haberleride verecem inşallah hepinizi çok özledim valla bilgisayarım diz üstü olmadığı için yazamıyorum ama dualarım hepinizle kafi sonuca az kaldı hadi allah yardımcın olsun inşallah bebişlerinle çok mutlu olursun thedoros sakın korma herşey yolunda gidecek kendinize çok iyi bakın öptüm sizi sakın habersiz bırakmayın olurmu allaha emanet olun canlarım....Şeniz:1hug::teselli:

ayyyyyy cnm bnm kız sabırsızlıkla bekliyoz valla haberlerini bizi habersiz koyma acele haber ver cnm oldumu inş iyi haberlerini alırız

KIZLAR GÜNAYDIN KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN.aALLAHIM herkezin dualarını kabul eder inşallah kendinize iyi bakın olurmu az kaldı yakında yiğenlerinizle beraber yazacağım teyzeleri ben buna inanıyorum bir kitap okudum tekrar okuycam adı SECRETbana AIRFORCE tavsiye etmişti onada çok teşekkür ederim burdan bende size ediyorum okuyun kızlar bak kendinize olan güveniniz nasıl ortaya çıkacak okuyun olurmu öptüm sizi allaha emanet olunŞeniz:teselli::1hug:

huuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim şimdi siz herşeyin normal olduğunu sanıyorsunuzya öyle değil aslında transferimin olduğu gün 2 bebişim daha gelişmeyi durdurmuştu biliyormusunuz çok üzüldüm ama kısmet değilmi.labaratuvarda bebişlerimle ilgilenen şeker hanım efendi geriye kalan 3 tanesininde çok yavaş bölündüğünü söyledi biliyormusunuz biraz içim burkuldu ama allaha olan inancımı kaybetmedim onları aldım geldim şimdi tek dileğim onların bana tutunması allah herkezin muradını versin inşallah.ama biliyormusunuz beynimdeki tüm olumsuzlukları attım hergün onları seviyorum onlarla konuşuyorum çünkü doktorum dediki bunu bilim açıklayamıyor dedi yani çok iyi sonuç verecek bir tüp bebeğin sonuç vermediğini sonuç verirse mucize olur dediklerinin sonuç verdiğini söyledi ben inanıyorum ki yakında o teste görünecek bebişlerim sonra ultrasyonda takip edeceğim onları ve 9 ay sonra kucağıma alacağım biliyormusunuz allahın izniyle bunu başaracağım tabi sizinde o güzel dualarınız la hepinizi çok seviyorum canlarım:çok üzgünüm:

ACELE canım süpersin ya... inşallah bebişlerin sana tutunur canım

bu arada ben de antalyada büyüdüm memleketime selam

acele şimdi senin üç tanemi bebeğin var çok süper Allahın izniyle hepsi tutunacak görürsün bu gece bol bol duva ettim vede edicem hepimiz için bayram sonrası müjdeyi alıp ikinci bayramını yapacaksın inan buna senin morelin iyi niyetin düşüncelerin canayakınlığın hepimize yeter bebeklere iyi bak kendine dikkat et hepimiz yanındayız!......

hepimizin kandili mubarek olsun önümüzdeki ramazan bayramı bebeklerimiz kucaklarımızda aile ziyaretleri yapmak dileğiyle..

günaydın canlarım nasılsınız bu gün beni soracak olursanız çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iyiyim bebişlerde iyi teyzeleri annesi ve babası onları her gün seviyor sakın korkmayın sıkı sıkı tutunun az kaldı diyor siz yeterki tutunun geri kalanı bize bırakın biz sizi çopk seviyoruz size güzel bir hayat yaşatmak için elimizden geleni yapacağız diyor yaaaaaaaaaaaa onlarda bizi dinliyor teyzeleri merak etmeyin yakında beraber yazacağız size öpüyorum hepiniziŞeniz:1hug:

böyle olumlu düşünmene ve davranmana çok mutlu oldum. hep böyle ol emi. inan çok önemli böyle davranman. herşeyden önce kendin sonra da bebişlerin için. hadi bakalım sevindir bizi de biz de mutlu olalım......

hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız inanın tıkandığım yerde sizin yazdıklarınızla tekrar canlanıyorum bunu başaracağım hem kendim için hem sizin için benim bebişlerim teyzeleri sizinle hergün konuşup kendine sizin bebişlerinizi yani kuzenlerini nasıl beklediğini söylüycek sonra 1 miz 2 miz 3 müz derken hepimizin burda bir bakmışızki bebişleri konuşuyor ben inanıyorum sizde inanın umudunuzu sakın kaybetmeyin öptüm sizi canlarımmmmmmmmmmmmmm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…