tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bızde aksam esimle karar aldık mayısa kadar olmazsa dırek baslıyoruz tup bebekle

tatlım kararınızı uygulamadan inşallah bebiş sahibi olacaksınız ben buna inanıyorum sende inan olurmu bebişim

günaydın canlarım nasılsınız inşallah bayrama az kaldı bayram gibi tatlılıklar bizimle olsun hepinizi çok özledim hemde çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum allah hepimizin muradını verecek hayırlısıyla unutmayın bu doğan güneş hepimiz için doğsun bugün tamammı öptüm siziŞeniz

kızlar sizin için günler nasıl geçiyor şu an bilmiyorum ama benim için hızlı geçiyor az kaldı sonuca bana dua ediyorsunuz değilmi inanın moralim düzgün ama dualarınızı hissetmek bana en büyük moral çünkü biliyorumki bu bebişleri sadece ben istemiyorum sizde istiyorsunuz başından beri destek olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinize allah herkezin muradını verir inşallah hayırlısıyla kızlar öptüm sizi:1hug:

allah hepimizin yardımcısı olsun
çünkü benim zaman zaman dayancak gcüm kalmıyo gerçekten
annemi isityorum annemi özledim

allah hepimizin yardımcısı olsun
çünkü benim zaman zaman dayancak gcüm kalmıyo gerçekten
annemi isityorum annemi özledim

az kaldı canım sabret biraz daha bak göreceksin ne güzel olacak annenede torun müjdesi vereceksin sabret tatlım:1hug:

günaydın kızlar nasılsınız kendinize çok iyi bakın olurmu öptüm hepinizi:1hug::teselli:

acele sana da günaydın canımyerimseniben

biz de öptüka.s.

merhaba arkadaşlar nasılsınız beni soracak olursanız gün sayıyorum işteŞenizvakitde geçmiyor artık

az kaldı canım sabret biraz daha bak göreceksin ne güzel olacak annenede torun müjdesi vereceksin sabret tatlım:1hug:

artık çok zor geliyo gerçekten senin dedin gibi dengem bozudu sanırım herşeye ağlıyorum anneme sölemelmydim acaba diyorum bazen çünkü duydunda çok kalbi kırılıcak nie bana sölemedin paylaşmadın die

merhaba herkeze nasılsınız?beni özledinizmi hıııııııııııııııııııııııııııısenağlama

ablosum ıyı bayramlar yarın el opmeye gelecem paralrımı hazırla bak cıkolotada ısterım herkese ıyı bayramlar

bebişim sanada iyi bayramlar nice bayramlara sevdiklerinle bebişlerinle gir inşallah

tatlım artık bunları düşünüp kendini üzme yolun sonuna geldin hayırlısıyla annelerin bilmesi hem iyi hem kötü ya daha çok üzülüp stres oluyorlar ama geç kalmış sayılmazsın istiyorsan bayramda söyle bakarsın gelirler ama kendini strese sokma sakın

Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar...Önümüzdeki ay bende tüp bebek denemesine başlıycam banada dua edin olurmu...Kimse pek sesimi duymuyor gerçi sürekli yazıyorum ama yeni üyeyim ondan heralde....

Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar...Önümüzdeki ay bende tüp bebek denemesine başlıycam banada dua edin olurmu...Kimse pek sesimi duymuyor gerçi sürekli yazıyorum ama yeni üyeyim ondan heralde....

tatlım hakkında hayırlısı olsun inşallah sanada iyi bayramlar olsun seneyede bebişlerinle kutlarsın inşallahŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…