acele canım sonuç belli mi
bızde aksam esimle karar aldık mayısa kadar olmazsa dırek baslıyoruz tup bebekle
kızlar sizin için günler nasıl geçiyor şu an bilmiyorum ama benim için hızlı geçiyor az kaldı sonuca bana dua ediyorsunuz değilmi inanın moralim düzgün ama dualarınızı hissetmek bana en büyük moral çünkü biliyorumki bu bebişleri sadece ben istemiyorum sizde istiyorsunuz başından beri destek olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinize allah herkezin muradını verir inşallah hayırlısıyla kızlar öptüm sizi:1hug:
allah hepimizin yardımcısı olsun
çünkü benim zaman zaman dayancak gcüm kalmıyo gerçekten
annemi isityorum annemi özledim
acele canim tüp bebek mi yapdin canim
az kaldı canım sabret biraz daha bak göreceksin ne güzel olacak annenede torun müjdesi vereceksin sabret tatlım:1hug:
ablosum ıyı bayramlar yarın el opmeye gelecem paralrımı hazırla bak cıkolotada ısterım herkese ıyı bayramlar
artık çok zor geliyo gerçekten senin dedin gibi dengem bozudu sanırım herşeye ağlıyorum anneme sölemelmydim acaba diyorum bazen çünkü duydunda çok kalbi kırılıcak nie bana sölemedin paylaşmadın die
Hepinize iyi bayramlar arkadaşlar...Önümüzdeki ay bende tüp bebek denemesine başlıycam banada dua edin olurmu...Kimse pek sesimi duymuyor gerçi sürekli yazıyorum ama yeni üyeyim ondan heralde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?