tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak paradan ve cıkolotadan yırtmaya calısma yarın gelecem ona gore

yerim ben seni ne güzel resimler bunlar gel güzelim başımın üstünde yerin var istediğin çikolatayla para olsun debiyiğenlerinden sana kalırsa

teyzesi bizde seni çok seviyoruz biliyormusun hastalandınmı aldımı o testen

sorma teyzesi bu tontişler için içtiğim ilaç vardı hiç dikkat etmemişim pazr günü bitiyormuş babamızda işte hemen nöbetçi eczaneye baktım allahtan bizim eve yakın bir yerde varmış tontişlere dedim hadi sıkı tutunun gidiyoruz dedim beraber gittik aldık geldikte rahatladık yaaaaaaaaaaaaaaa onlar dediki senin bebişlerin olacakmış öyle dediler:1hug:

ablosum regl olmadım 3 de olmam lazımdı dun test yaptım ama hanılede degılım
oktay uzulme dıyo olmazsa tup bebek yapıcaz zaten

üzülecek birşey yok ablacığım olacak bence ama olmazsada allah büyük teknoloji ilerlemiş artık sakın üzülme önce sen kendin anne olacağına inan gerisini allaha bırak ama buna inan ve şimdiden ilerde olacak bebişlerin için şükretmeye başla tatlım olacakhemde böyle yaramaz birşey olacaak inan tatlım senden bana öyle bir his geliyor benim 6.cı hissimde kuvvetlidir haaaaaaaaaaaaaaaaŞeniz

tatlım hakkında hayırlısı olsun inşallah sanada iyi bayramlar olsun seneyede bebişlerinle kutlarsın inşallahŞeniz

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin sağol galiba bu gece sesimi duyan olmayacak diyodumki msj ını gördüm..Sevgiler..

biz şimdi ayrılıyoruz biraz hepiniz kendine iyi baksın şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun inşallah allah gönlünüzün muradını versin belki sonra yine gireriz ama giremezsek allaha emanet olun ve içinizdeki umudu hiç söndürmeyin olurmu her gecenin bir sabahı var değilmi o zaman umudunuzu yitirmeyin sakın:1hug::sm_cool:

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin sağol galiba bu gece sesimi duyan olmayacak diyodumki msj ını gördüm..Sevgiler..

tatlım tüp bebek sayfasına baştan gir orda köşede yeni konu aç diye biryer var ordan güzel bir başlıkla giriş yap her kez seni göre bilir o zaman olurmu.yenisin ya aramızada hoş geldin:1hug:

ikrarcığım biz çıkıyoruz allaha emanet ol inşallah kurban bayramında hamile olursun sakın hiç birşeyin seni üzmesine izin verme sadece inan senin bebişin olacak olanların fazlası yok hiç birimizden unutma sadece vakti önemli ve hayırlı olması olacak tamammı o güzel aklına olumsuz bir şey girmesin tamammı öptük seni kocaman teyzesi

tatlım tüp bebek sayfasına baştan gir orda köşede yeni konu aç diye biryer var ordan güzel bir başlıkla giriş yap her kez seni göre bilir o zaman olurmu.yenisin ya aramızada hoş geldin:1hug:

Hoşbolduk arkadaşım...Demek ondan kimse beni farketmiyodu...Önerin için gerçekten çok sağol kendimi çok yalnız hissetmeye başlamıştım...

hepinize iyi bayramlar arkadaşlara.s.a.s.

ne haber tatlım tess
bayramın mübarek olsun:1hug:

kimse yokmu yahuuuuuuuuuuu kırk yılın başı geldik bugün biraz ayakta kaldım sanki karnım ağrıyor garip bir ağrı var ilaçlardan sanırım gözlerim karrıyor yahu hayırlısıyla çarşamba geleydi bu ara günde 1 tane sigara içiyorum artık son 2 gündür heralde ne olduysa olmuştur değilmi ama çok korkunç duygusalım nerdeyse kapı gıcırtısına ağlıycam ne oldu böyle bana bilmiyorumsenağlama

ben çıkıyorum gözlerim çok kararıyor başımda sanki ağırlık var allaha emanet olun canlarım yeğenlerinizde bayramınızı kutluyor öptük sizi

günaydın kızlar inşallah bayramınız çok güzel geçiyordur öptüm sizi:1hug:a.s.

hadi bakalım dileirm sizlerd ebeblerinize biran önce kavuursunuz

hadi bakalım dileirm sizlerd ebeblerinize biran önce kavuursunuz

hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirir inşallah çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah kendine iyi bak.:1hug:

gunaydın ablosum nasılsın yegenlerıme ıyı bak:bbo:

iyiyim bebişim sen nasılsın bayramın ilk günü sabah seni gördüm rüyamda park gibi biryerdeyiz böyle çok güzel ve aydınlık bir yer tam ben gideceğim sen bana sarılıyorsun abloşum diye ben diyorum ki beni nasıl tanudın diyorum sende diyorsunki ben seni heryerde tanırım abloşum diyorsun öyle uyandım allah hayıra çevirsin ama güzel bir rüyaydı çok mutlu uyandım çünkü bebişim yeğenlerine allahın izniyle iyi bakıyorum biliyorsun az kaldı:1hug:

saol canım amin inşaallah allahım sizde versin amin darısı başınıza

aminnnnnnn inşallah hayırlıysa bizede kısmet etsin allahım benimde az kaldı sonuca kısmetse bu çarşamba ama inan güzelşeyler duymak çok iyi oluyor tekrar hayırlı olsun:1hug:

evet olumlu şeyler düşün ki güzel sonuçlar alasın heyecanlanma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…