tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sağol yok allahın izniyle olumsuz herşeyi kafamdan attım iyişeyler düşünüyorum hakkımızda hayırlıysa kısmet olur inşallah ama insanoğlu işte zamanın çabuk geçmesini istiyor:1hug:

öyle ben şimdi biranönce3 istiyorum ki karnım buyusun çok aceleciyim demi

öyle ben şimdi biranönce3 istiyorum ki karnım buyusun çok aceleciyim demi

bebişlerin 3 üzmüüüüü ay acele etme tatlım her aşamasının tadını çıkar inan çok mutlu oldum çok sevindim zaten son zamanlarda pek okumuyorum arkadaşların yazdıklaarını çok üzülüyorum birde böyle zaman sayarken zaten acayip hassas bir dönem okuyamıyorum işte güzel örnekler her kezi daha çok mutlu ediyor:1hug:

Canım Acelem, arkadaşım nasılsın? Bir gelişme varmı sende bir değişiklik falan paylaş ne olur meraktan ölecem. Hep aklım sende.. Çarşambayı iple çekiyorum:) Çarşambaydı demi? Bu arada herkezin bayramı kutlu mübarek olsun...a.s.

yok hayatım benm bebek bir tane 3 tane degil canım bnm allah sanada versin inşaallah

acele slm senın tahlıl bu carsamba yapılacak demı inş hayırlı haberını duyarız

salı günü çatlatma iğnem vurulucak büyük ihtimalle perşembe de toplama işlemi ,ctesi yada pazarda transfer yani sen müjdeli haberi aldığınd bende toplama işlemin girişicem tabi doktorumu o zamana kadar çıldırtmazsam yad beni kovmazsa ???

Hadi işin rast gitsin güzelim.. Acele bahsettiyse beklerim.. :))

selam ben iyiyim bende değişiklik gerçekten secret çok iyi geldi son 2 gündür ciddi anlamda gözlerim kararıyor ilaçlardan olsa niye sadece son 2 gündür valla bilmiyorum çarşamba geleceğim eşimde çalışıyor yalnız olacağım annemle gelmek istemiyorum yaaaaaaaaaaasenağlamaheycanlımıyım bilmiyorum garip bir duygu karnımda şiş biraz özellikle göbeğimin üstü midemin altı taş gibi:1hug:

nerdesiniz kızlar ya ben geldim siz gittinizmi senağlama

Hadi hayrlısı canım ne demek yanlız??? biz ne güne duruyoz??

Hadi hayrlısı canım ne demek yanlız??? biz ne güne duruyoz??

yok canım öyle demek istemedim tabi sizlerin desteği süper birde ücret ödüyecekmiyim bu test için ona göre hazırlıklı geleyim?bak teyzesi benim böyle bebişlerim olacak hayırlısıyla:1hug:

bu ara bayramınıda kutlayım arıycaktım ama vazgeçtim neyse siz çalıştınız heralde birde kaçta geleyim sonuç hemen belli oluyormu bekliyormuyum bir fikrin varmıa.s

ben çıkıyorum canım birşey diyormusun iyi geceler tatlı rüyalar görüşürüz inşallah hayırlı haberler vereceğim sanaŞeniz

sanada iyi geceler canım... sonuç bir saat yada birbuçuk saatte belli oluyor.. merak etme iyi olacak ben hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…