A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
öyle ben şimdi biranönce3 istiyorum ki karnım buyusun çok aceleciyim demi
bebişlerin 3 üzmüüüüü ay acele etme tatlım her aşamasının tadını çıkar inan çok mutlu oldum çok sevindim zaten son zamanlarda pek okumuyorum arkadaşların yazdıklaarını çok üzülüyorum birde böyle zaman sayarken zaten acayip hassas bir dönem okuyamıyorum işte güzel örnekler her kezi daha çok mutlu ediyor:1hug:
yok hayatım benm bebek bir tane 3 tane degil canım bnm allah sanada versin inşaallah
salı günü çatlatma iğnem vurulucak büyük ihtimalle perşembe de toplama işlemi ,ctesi yada pazarda transfer yani sen müjdeli haberi aldığınd bende toplama işlemin girişicem tabi doktorumu o zamana kadar çıldırtmazsam yad beni kovmazsa ???
Hadi işin rast gitsin güzelim.. Acele bahsettiyse beklerim.. :))
Canım Acelem, arkadaşım nasılsın? Bir gelişme varmı sende bir değişiklik falan paylaş ne olur meraktan ölecem. Hep aklım sende.. Çarşambayı iple çekiyorum:) Çarşambaydı demi? Bu arada herkezin bayramı kutlu mübarek olsun...a.s.
selam ben iyiyim bende değişiklik gerçekten secret çok iyi geldi son 2 gündür ciddi anlamda gözlerim kararıyor ilaçlardan olsa niye sadece son 2 gündür valla bilmiyorum çarşamba geleceğim eşimde çalışıyor yalnız olacağım annemle gelmek istemiyorum yaaaaaaaaaaasenağlamaheycanlımıyım bilmiyorum garip bir duygu karnımda şiş biraz özellikle göbeğimin üstü midemin altı taş gibi:1hug:
Hadi hayrlısı canım ne demek yanlız??? biz ne güne duruyoz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?