tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acele canım hayırlı haberlerle inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bugün kaficiğim eğer okuyorsan birşeyler yaz nasılsın eni merak ediyorum tatlımsenağlama

kızlar ne haber bende artık sonlara geldim acacyip karışık duygular içindeyim banada dua edin olurmusenağlama

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu senağlamasenağlama

acele cvp yaz sen cuma ben kadır gecesı transfer oldum nasıl gıdıyo kasıklarında ve yumurtalıklarında araara agrı oluyomu bıde benım karnım cok sıstı sendede varmı bıde sonucu alınca banada haber ver olurmu

:1hug::1hug:
evet tatlım kasıklarım özellikle sağ tarafımda ağrı oluyor araara kanım şiş ama göbeğimin üstü yani midenin altında işlik var ara ara gözlerim kararıyor bilmiyorum heycandan galiba iştahım yok birde birkaç gündür yan yatıyorum bu gün kasıklarımın ağrısıyla uyandım çarşamba test yaptıracağım sen nasılsın halsizlik var sendede varmı?:1hug:

bendede halsızlık var bıde grıp oldum ıyımı bakalım nolcak
kasıklarım agrıyo ama en cok sol kasık agrıyo bılmıyom ıste hayırlısı bakalım

bendede halsızlık var bıde grıp oldum ıyımı bakalım nolcak
kasıklarım agrıyo ama en cok sol kasık agrıyo bılmıyom ıste hayırlısı bakalım

benimde sağ kasık geçmş olsun kendine iyi bak valla ne desek boş sonucu almadan umutlanmakta istemiyorum hayırlısı bakalım umutluyum allahın izniyle olacak ama yinede heyacanlanıyorum ama az kaldı

göğüslerindede şişlik varmı caım gerçi ilaçta yapıyor:1hug:

yakaladım sizi napıyonuz bakem burda Şeniz

teyzesi biz çok heyecanlandık sen nasısın :1no2:aslında bebişlerle hergün konuşuyoruz babaları öpmeden işe gitmiyor ama yinede heyecan yaptıksenağlamasenağlama

bende onları opuyorum annesiŞeniz

ne olur dualarını esirgeme bizden olurmu bebişim iyiki varsın kafiden bir haber yok değilmi merak ediyorum onuda özel mesaj serviside kapandı heraldeŞeniz

tatlım adet oldunmu o testen aldımı ne yapıyorsun anlat biraz:1hug:

BALA YOK OLMADIM AMA HAMILEDE DEGILIM SINIRDEN OLDU BU AY BENCE cok sınırlı bı ya deçirdim olunca alacam o testten:1closedeyes:

lütfen sinirlenme takma kafana birşey deymez ölümlü dünyada inşallah olmazsın bebişim belli olmaz kız hiç ummadığın bir anda bir bakmışsın hamilesin sıkma canını herşey düzelir canım:1hug:

sayenizde 1 gün daha geçti yarinide atlatırsam hayırlısıyla büyük gün geldi bıııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr stres oldum birden korkuyomuyum ne?senağlamasenağlamasenağlama

kızlar çok az kanamam var ne oluyor acaba bir fikriniz varmı tutmadımı acaba ama adet olmama var biraz offfffffffffffffff ya bilen varsa yardım etsin ne olursenağlamasenağlama

sanırım herşey bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…