tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben de şaşırdım şimdi .sen bize değil doktoruna danış önce.Biz ne desek boş.Hepimiz senin için dua ediyoruz

kızlar çok az kanamam var ne oluyor acaba bir fikriniz varmı tutmadımı acaba ama adet olmama var biraz offfffffffffffffff ya bilen varsa yardım etsin ne olursenağlamasenağlama

Arkadaşım bence paniğe kapılma.Doktorunu ara benceeee. ama rahatlaya bilirsin dr lar bu durumlarda bi miktar kanamaya normal gözüyle bakıyolar. Allah gönlüne göre versin canım.Umutlarını yitirme secret okumaya devam rahatlatır senii öpüyorum.

günaydın arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için lütfen devam edin olurmu dr. aradım dün akşam yat dedi ani hareket yapma dedi yarin gideceğim işte birde kanamam tvalet kağıdıyla sildiğimde belli oluyor çok az akıntı gibi ama bilginiz varsa yazarmısınız lütfen çooooooooookkkkkkkkkkkkk korktum vede korkuyorumsenağlamasenağlama

Korkma benim de kanamam olmuştu doktor normal dedi.Kanamanın neden olacağı konusunda bilgi verilmedi.Ama benim tahminime göre...Bana iki yumurta transfer edilmişti.ama bir tanesi tuttu.Belkide o kanama diğer yumurtanın tutmamasındandı senin de böyle olabilir.Bak bir günün kalmış sabret üzme tatlı canını.Dualarım seninle.

çok sağol ya beni rahatlattın biran çok korktum öyle çok fazla bir kanamam yok ama insan korkuyor iştesenağlama

AIRFORCE sana ihtiyacım var nerdesin ben çok korktum dün seninle konuşmaya ihtiyacım vardı izinlimisinsenağlama

cnm uzme kendını normal olabılır bu kanama hem yarın tesst olacaksın unutma streess yok ya hamıssen nolcak bugun uzuldugunle kalacaksın yapma bebıslerıde uzme dualarımız senınle yenı anne a.s.sende bıze dua edecen daha bebıslerle

ço sağol arkadaşım tam seninde sonlara geldiğin bir günde güzel şeylerden bahsetmek isterdim yaaaaaaaaa sayenizde rahatladım inanınsenağlama

tatlım bayağı zaman geçti ama hatırlıyormusun nasıl bir kanama normalmi yoksa az azmıydı?

korkma canım çok normal olabilir.. Çok karşılaşılıyor burda.. Sakın adrenalini arttırma sen.. Bak başka şeyler düşün artık. Bilgisayarda başka yerlerde gez başka konulara bak. Mesela bir seyahat planla yaza. Karadeniz turu mesela, Yada en yakın tarihte doğum günleri olan yakınlarını düşün onlara ne alacağını planla, bir süpriz planla, ne bileyim... ev alacağın varsa değiştireceğin tarihi hayal et.. İçini zevkine göre dayayıp döşiyeceğin günü hayal et. Yaşayacağın çoook güzl günler olacak önünde. Herşey dilediğin gibi olacak. Tamammı? Kapa şimdi bu siteyi. Şimdilik sonra dön ama aramıza bizi merakta bırakma:)

tamam çok sağol yarin görüşürüz kaçta geleyim bir saat verilmedi .

Hatta Ben Doğum Yapmadan önce çok Ağrili Adet Olurdum.test Yaptirmadan Bir Gün önce De öyle Ağrilarim Olmuştu Ki Adet Olacağimi Sanip Bütün Gün Ağlamiş çok Yakin Bir Akrabamin Düğününe Bile Moral Bozukluğundan Gidememiştim.ama Ertesi Gün Sevinçten Havalara Uçtum.bozma Moralini. Allah Seni De Güldürecek Inşallah

canım benim de öyle ağrım var sanki adet olacakmışım gibi göğüslerim çok ağrıyor karnım şişti bayağı sanki her an adet olacakmışım gibi hayırlısı allahtan beni çok rahatlattın çok sağol tatlım yarin müjdeyi berecem allahın izniyle öptüm seni oğlun çok tatlı maşallah:1hug:

acelecim napıyosun aklımdasın ama arayıp daha fazla strese sokmak istemiyoum seni çok azklaı inşalalh sabah hayırlı haberi alırız ::::))))

acele duvalarımız seninle inşallah yarın çok mutlu yazılarını okuyup bende mutlu olacağım...

accccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeee ne yaptın kızz teyzeyız dımı hadı cvp ver ya olecem meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…