tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya nerdesın burada herkes merakla senı beklıyoruz bıze haber ver en azından ıyı oldugunu sole nebılım

arkadaşlar gayet güzel herşey aceleden haber aldım ama ınterneti olmadığı için giremiyor!doktor çok güzel demiş cuma sabahı 2. tahilili yapılcak

THEODRSum ve ACELEcim yarın sabah görüşürüz.. Ben de çok heyecanlıyım. kendinizse iyi bakın şimdilik. Thedors erkenden yat dinlen. Senin moralin ve sakinliğin çok önemli. Gerçi sen şimdi uyuyamazsın ama yarın ne olacağını unutmaya çalış. Başka planlar yapmaya çalış. Bana kahve içmeye geliyormuşsun gibi gel. :):)a.s.

acelenni nternetinde problem var eşiyle yapmaya çalışıyolardı büyük ihtimalle birazdan girer nete banada herşyi yolunda olduğunu söledi yarın sbh 2. tahlili var

bu arada benimde yarın yumurta toplamam var umarı herşey yolunda olur lütfen bana dua edin..

aslında çok heyecanlı değilim anestesiyle olcak yaaa:dance:
şaka bi yana umarım her şey yolunda olur

dualrim sizinle insallah acele hamiledir inan bize moral oluyor biri hamile oldumu benimde yarin kontrolum var igne oluyorum

canım allah yardımcın olsun ben 2kez asılama yaptırdım tüpe gecmedık daha ama karından puregon dıye bır ıgneyle oldu sonrada catlatma ıgnesı sende puregonmu kullanıyorsun yumurtalar ne alemde benım 8 tane olmustu cevabını beklıyorum allah yardımcın olsun

bu arada benimde yarın yumurta toplamam var umarı herşey yolunda olur lütfen bana dua edin..

arkadaşım inşallah herşey yolunda gidecek haftaya bu zamanlar senin için gün sayıyor olacağız sadece olumlu düşün seninde hayırlı haberlerini alalım sıra bize geliyor aceleyi çok merak ediyorum interner arıza yapıcak zamanı buldu sen konuşursan yaz olurmu..

acele canım tüp bebek hikayeni bugün gördüm ve soluksuz okudum. Tam sona geldim inşallah müjdeli haberini de okurum diyordum ki .... Ne olur bizi daha fazla merakta bırakma.... Daha önce görüp de sana destek olamadığım için üzgünüm, inşallah güzel haberlerini alıp hamileliğini takip ederim... Ben de pkos hastasıyım. Daha önce 1 kere aşılama oldum, o da tutmadı. Bu ay tüp bebek için doktora gitmeyi düşünüyordum. pazartesi günü beni bir arkadaşım aradı, kendisi de tüp bebek yaptırdı ve şu an ikizlere hamile olduğunun haberini verdi. Çok mutlu oldum. Benim için de doktoruyla konuşmuş. Doktor: " hangi doktora giderse gitsin, gitmeden önce mutlaka 1 ay boyunca doğum kontrol hapı kullansın. Kullandıktan sonra adetinin 2. günü gelsin " demiş. Ben de o nedenle önümüzdeki ay doğum kontrol hapına başlayıp sonra da adetimin 2. günü doktora gidicem. Sen de tedaviye başlamadan böyle mi yaptın merak ettim. İyi haberlerini alırım inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…