tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım cok sevındım allah tamamına erdırsın inş :asigim:saglıcakla kucagına almayıda nasıp etsın yuce rabbım inş yarın bende mutlu haber alacam yarın kan aldırıp test yapılacak inş hamıleyımdır ne olur banada dua edın olurmu:asigim:

bgn yumurta toplama işlemim vardı acelede yanımdaydı hem 2.talilini yaptırdı 900küsürdü yanılmıyorsam))) bgn seni sordu belmi sonucu diye

dualarımız seninle sende bana dua et olurmu pazaretsi tasferim var

ne zaMAN gelcek ? TEBRIK ETTIGIMI SOLE NE OLUUUUUUR

sölerim merak etme 3 hafta sonra gidicek tekrar ultrasonla bakvcaklar siz duaya devam edinn bide benide dualaranıza eklerseniz sevinirimbgn yumurta toplamam vardı herşey iyiyd bgn yrnda iyiolursa pztesi transfrim var lütfen dua edin

dualarımız seninle sende bana dua et olurmu pazaretsi tasferim var

canımallah hepımızın yardımcısı olsun aceleye slm sole tebrıkler ben yarın yaptıracam daha sanada bol sanslar strese gırme yeter inş benımde senınde hayırlı haberını alacagız

[/I canlarım ben cıkıyorum yarın haber verırım benı merak edersenız buarada theodoros sana bol sans dualarım senınle ve lutfen bu yazıyı okuyan herkes allah rızası ıcın banada dua edermı yarın kan testı sonucumu alacam inş hamıleyımdır [C:asigim:OLOR="Red"][/COLOR]

cok sevindim acele bende selam söyleyin tebrik ederim inanki bu saate onun icin girdim merak ettimde allahim isteyen herkeze versin yarrabim icinde banada benimde pazartesi yine kontrolum var dua edin bana da

theodoros80 insallah trnsferin basarili gecer allahim tamamina erdirirr insallah

öncelikle aceleyi tebrik ediyorum
MELKA CANIM INSALLAH SENINDE HAYIRLI VE MUTLULUK HABERINI ALIRIZ BURDAN ALLAH BU YOLDA UGRAS VEREN KIMSENIN EMEGINI BOS CIKARMASIN BEN EMEGIMI KARSILIGINI DÜNYA TATLISI BI KIZLA ALDIM KIZIM BIR YASINA GIRECEK AYIN 25 DE ALLAH KIMSENIN KOLLARINI BOS CEVIRMESIN TEODER CANIM ALLAH SENINDE YARDIMCIN OLSUN UMARIM HERSEY YOLUNDA GIDER VE BI MUTLULUK HABERIDE SENDEN ALIRIZ VE ADINI HATIRLAMADIGIM TÜM TEDAVI DÖNEMINDE OLAN ARKADASLARA ALLAH YARDIMCILARI OLSUN MUTLULUK HABERLERIYLE GELSINLER SITEYE INSALLAH SAGLICAKLA VE EN ÖNEMLISI UMUTLA KALIN SIZI IYI ANLIYORUM CÜNKÜ BEN BU UGURDA SAVAS VERIP KAZANANLARDANIM ALLAH HERKESE BU DUYGUYU YASATSIN UMUTSUZLUGU SILIN KAFANIZDAN SEVGILERIMLE.....

aceleyi tebrik ediyorum allah sag salim kucagina almayi nasip etsin yüce rabbim biz isteyenlerese versin

slm arkadaşlar allah hepimize hayırlısı ile bir bebek verir inşallah

bide transferden kac gun sonra anlasılıyo gebelık

transfereen 12 gün sonra an tsti yapılıyo o zaman anlaşılıyo ama netlik 14.günde yapılan kan testi ile ksinleşiyo bu tahlillerden 3 hafta sonrada keseler görülyo ultrasonda acele iyi bilgilendiriş beni dmi::::::::::)))))
dualarınuzı eksik etmeyin benden nolursenağlama

merak etme dualar senle
bısey daha socam sımdı cumaya doktora gıtcem en son 6 ay once yaptırmıstık hormon testlerını yenı den test ıstıyeceklermı esımden ve benden

eşinden kendi lab larından spermioam istiyolar ama bnm vardı hormon testim istemediler tekrar benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…