tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acele çoook sevindim ama biliyordum zaten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah theodoros şimdide duvalarımız seninle hadi seninde hayırlı haberlerini alalım sıra bize geliyor burası moralimi acayip düzeltiyor çok uğurlu bir yer burası Allahımmm hepimize nasip etsin.....

pozitif plmanın en güzeli acel hepimiz için hakkını ödeyemem onun ben dualrınıı eksik etmeyin nolur yrn 12 de transferim var yumurta toplamadan sonra biraz kötü olmıştu umarım bu öle olmaz

Aceleee coookkkk sevindim canimcigiiimmm allah kucagina almayi nasip etsiin ayy cok bi mutlu oldum ya aglayacam simdi.:teytey::teytey::teytey:

canım bende 1 kere aşılama yaptırdım olmadı...şimdi ne olacak bilmiyommmhayırlısı...

Acele Canim Allah Tamamina Erdirsin Kiz Bebisleri Gördün Siteyi Unuttun
Allah Böyle Mutluluklar Versinki Hepimize Tek Siteyide Unutalim Demi Canim Allah Kucana Almayida Nasip Etsin

merhaba arkadaşlar acele inşallah allah tamamına erdirsin. Çok sevindim. bende 3 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdım ama sonuç negatif. Theodoros senin için dua edeceğim bugün

merhaba arkadaşlar acele inşallah allah tamamına erdirsin. Çok sevindim. bende 3 aşılama ve 2 tüp bebek yaptırdım ama sonuç negatif. Theodoros senin için dua edeceğim bugün

tşkür ederim çünkü buna ihtiyacım var gerçekten yavaş yavaş strese giriyoru sankim

Allah yardımcın olsun Theodoros strese girme desemde biliyorum mümkün değil bu. Bence sen bugün pc başında fazla oturma bugün.

Kızlar ne zamandır uğrayamadım acele hamile heralde doğrumu anlamışım.Peki nie yok ortalarda?

kızlar ben geldim pardon biz geldik teyzeleri valla kaç gü-ndür aklım sizde bilgisayar çöktü tam sırası demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hey darısı hepinizin başına hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbu ara ya hep yazmak istedim kusura bakmazsanız oley beeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİM:teytey::teytey::teytey:

kızlar hepinize desteklerinizden dolayı çok ama çok teşekkür ederim allah hepinize kısmet etsin inşallah.burdan reklam değil ÖZEL ANADOLU HASTANESİ TÜP BEBEK MERKEZİ BÖLÜMÜNE BAŞTA DOKTORUM VE ORDA GÖREV YAPAN BÜTÜN GÜLER YÜZLÜ PERSONELE ÇOK TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM.kapıdan girdiğimde doğru yerde olduğumu hissetmiştim özellikle AIRFORSE senin hakkınıda ödeyemem SECRET;tafsiye etmiştin bana son güne kadar onu hep okudum belki bahaneydi ama bana çok faydası oldu çok teşekkür ederim sanada ayriyetdenŞeniz:1hug:

inanın beni çok duygulandırdınız canlarım benim İKRAR bebişim çok sevindim ama önce olumsuz düşünceleri at kafandan hayırlısıyla olacak allahın izniyle olacak inan transferimin olduğu gün bebişlerim istenilen bölünmeleri gerçekleştirememişti ama ben onlara inandım önce allahın izni sonra sizin dualarınız ve kendi olumlu düşünmem sayesinde belkide çok zor birşeyin üstesinden geldim sizinde bu sitedeki herkezinde seninde olacak bebişim sakın olumsuz düşünme madem tedaviye başlıycaksın önce kötü düşünceleri sil aklından bebişim ben burdayım tamammı yanındayım tatlım:1hug:

doktor cok doluymus cumartesıye randevu aldık burda unlu bı hastanenın tup bebek baskanı ablacım

hayırlısı bebişim tüp bebek değilmi vakit kaybetmeyin aşılamayla açık açık biz tüp bebek istiyoruz deyin hastalandınmı?:1hug:

senı cok ozledım hele ılk sonucları alacagın butun gun bakyım haber bekledım
senın adına ne kadar mutlu oldugumu anlatamam
ılk gunden berı basarıyla sonuclanacagını bılıyodum ablacım

bizde seni özledik teyzesi ama bilgisayar işte valla yapılmasaydı eşime söyledim internet cafeye giderim bak dedim:)) sakın korkma önce allaha güven sonra içindeki olumlu seslere olacak tatlım niye olmasın :1hug:

abla hemen baslamazlarsa
ben artık tedavı olmak ıatemıyorum yaaa
hayal kırıklıgı kaldıramam artık

ohoooooooooooooo seninle işimiz var cadı daha şimdiden nebu umutsuzluk felan anlamadım vakti gelince başlarla büyük bir ihtimalle adetinle hem bu kadar sabrettinde şimdi ne oldu hayırlısı olsunda geç olsun değilmi:mymeka:

tedavı derken yok catlatma ıgensı yok bılmem ne gıdıp gıdıp elı bos donmekten yoruldum artık

teyzesi bak yiğenlerini üzdün ben karşımda umutlu ve cesaretli birini görmek istiyorum artık bak cumartesiyede birşey yok sakin ol germe kendini a.s.

abla hastalanmadım ya bu ılaclar bana cıddı zararlar verdı sanırım

test yaptınmı yani herhangi birşey varmı vücudunda göğüslerinde felan allahım keşke yüzüne baksada uğraşmadan hamile olsan ne güzel olur inşallah allahım:1hug:

doktora ne dıyım sızler benden daha tecruelısınız

birkere daha önceki tedavini anlat elindeki belgeleri götür veeeeeeeeee aşılama felan istemediğinizi direk tüp bebek istediğinizi söyleyin olmaz dersede hiç uğraşma derim başka merkez araştır bence çünkü okuyoruz insanlara hala 4_5 aşılam yapılıyor ne gerek varsa yazık hem boşuna masraf hemde umutları yıkılıyor ama tüp bebeğin şansı daha yüksek bu kesin en azından embriyoları geliştire biliyorlar geriside allaha kalıyor ama tabi bu benim fikrim canım:1hug:

yaptım abla yok bısey 3 ekımde olmam gerekıyodu ya
olamadım da bılmıyorum kotu bısey var galıba

ay sen bugün felaket tellalımısın niye hemen kötüye yoruyorsun belki iyi birşey var :mymeka::mymeka: strestende olmamış olabilirsin banada olmuştu 1 ay hiç olmadım sonra oldum sen iyicene gerilmişsin anladığım kadarıyla:mymeka:

abla doktorda onaylarda baslama kararı alırsak
eger
rahım ıcı flmı ıstemezler demı
tup bebekte ıstemıyolar galıba demı

valla bizden istemediler ama ordaki doktoru bilmiyorum senin filimin yokmu :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…