tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet abla cok gerginim gercekten de
ınsallah hemen baslarız esımde bı problem yok zaten

önce onda promlem yok bende var yok bunu unut sorun sadece bu nazlı bebeklerin dışarda döllenmek istemeleri tamammı tatlım sonra onlaı sana geri verecekler onlar sana sen onlara sıkıca tutunacaksın o kadar sonra allahın izni bizim dualarımız tabi senin kendine olan inancın bu çok önemli bebişlerin olmuş:1hug:

abla rahim içi filmi ne gerek yok demi bi söyle cok korkuyom ondan

korkma bebişim bencede yoktur ama olsada o kadarda korkma tatlım zor ama çok zor değil hem o filimi çektirdikten sonra bir çok insanda hamile kaldı unutma

Acele hosgeldiniz canlarim,umut oldunuz bizee ay ne guzeelll allah tamamina erdirsin insallah,insallah 1 ay sonra bende senin gibi hamileyiim diye gelirim buraya,hayirli ugurlu olsun canim benim,bundan sonra kendine dahada dikkat et.

eee abla nası bı duygu nalat bakalım
esın nası hıssedıyo kendini:1hug::1hug:

valla bayağı kaışık duygu bunlar tam bir şey hissedemiyorum babası iyi keyfi yerinde tabi herzamanki gibi konuşuyoruz onlarla benim karnım ağrıyor göğüslerim çok ağrıyor birde böyle dahaa temkinli hareket ediyorsunya garip birşey:1hug:

Acele hosgeldiniz canlarim,umut oldunuz bizee ay ne guzeelll allah tamamina erdirsin insallah,insallah 1 ay sonra bende senin gibi hamileyiim diye gelirim buraya,hayirli ugurlu olsun canim benim,bundan sonra kendine dahada dikkat et.

çok sağol arkadaşım darısı hepinizin başına inşallah dualarım sizinle:1hug:

kızlar bakın ne diycem şimdi tedavi görüyorsunuzya rahat rahat gezin,dolaşın,evinizi temizleyin,kuaföre gidin herşeyden önemlisi yatakta döne döne yatın sabah gerilin ,pat diye yataktan kalkın ,sonra tedavinin sonunda bunları yapamıyacaksınız unutmayın ben tam kan tahliline az kaldığı günler kaşlarımı aldırmayı düşündüm ne oldu pat bir kanama aynen yatış ama kendim aldım baktım kendime mesela makyaj yapmadan toktora gitmedim transferime bile makyajlı gittim yaaaaaaaaaaaaaaa:1hug:

vala ablacım bızımkıde cok sakın gorunmeye calısıyo ama cok heycanlı
neyse ablam ben seni tutmayım ıyı geceler sana dinlen sen
yegenlerıme ıyı bak opuyorum seni kocaman ŞenizŞeniz

bizde öpüyoruz hepinizi iyi geceler doğan gün inşallah hepinizi aydınlatsın:1hug:

Aceleciğim bütün hikayeni baştan sona okumuştum ve tuhaf bir şekilde seni kendime yakın hissetmiştim. Sebebini anladım koç burcu olunca baktım aynı gün doğmuşuz. Herhalde ondan.

Acelecim tebrik ederim canım.İnan çok sevindim.Ama ben sana söylemiştim .İçime doğuyor demiştim.Darısı diğer bebek isteyen arkadaşların başınaa.s.

Acelecim tebrik ederim canım.İnan çok sevindim.Ama ben sana söylemiştim .İçime doğuyor demiştim.Darısı diğer bebek isteyen arkadaşların başınaa.s.

çok sağol tatlım bana bu süre içinde çok yardımcı oldun hakkını hatta hiç birinizin hakkını ödeyemem allah hepinizin muradını versin inşallah :1hug:

Aceleciğim bütün hikayeni baştan sona okumuştum ve tuhaf bir şekilde seni kendime yakın hissetmiştim. Sebebini anladım koç burcu olunca baktım aynı gün doğmuşuz. Herhalde ondan.

ne güzel aynı gün doğmuşuz canım sevindim yenisin galiba bende bayağıdır giremiyordum sormak istediğin birşey olursa çekinme olurmu:1hug:

Bende uzun zamandır tedavilerle uğraşıyorum. Kafam karışık tabi. Bu sitedede yeni sayılırım.

Tedaviyle alakalı çok kötü günler yaşadım. Şu an kendimi iyi hissediyorum.Senin transferinin sonucunu en az kendiminki kadar heyecanla beklemiştim.

canım güzel haberlerine çok sevindim. gözün aydın.allah tamamını erdirsin. sağlıkla bebeklerine kavuşursun umarım.

canım güzel haberlerine çok sevindim. gözün aydın.allah tamamını erdirsin. sağlıkla bebeklerine kavuşursun umarım.

çok sağol canım arkadaşım seni çok özledim darısı başına inşallah canım benimŞenizsakın umudunu kaybetme olurmu tatlım:1hug:bana verdiğin desteği hiç bir zaman unutmuycam çok sağol darısı hepinizin başına inşallah

aslinda ben den büyüksün yas olarak ama napim bilmiyom ama seni kendime yakin arkadas gibi hissettim

hepinizden allah razı olsun allah hepinize nasip etsin hepinize dua ediyorum hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…