tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aceleeeee hos geldin güzel anne ay inan yeminle aglamak üzereyim
hoş bulduk yok sakın ağlama valla bende dün yazdıklarınızı okurken acayip oldum çok duygulandım hiç birinizin hakkını ödeyemem bana çok destek oldunuz:1hug:

ayyy canim kader arkadasim sende bu sinavi benim gibi gectin allah kimseyi böyle seylerle sinamasin ya allah kucanada almayi nasip etsin canim

AMIN CANIM OLUR CANIM AGRILAR BENDEDE OLUYORDU AMA LÜTFEN 3 4 ay dikkat et düsük riski falan gecsin ben ilk denememi düsükle kaybettim aman canim

ayyy canim kader arkadasim sende bu sinavi benim gibi gectin allah kimseyi böyle seylerle sinamasin ya allah kucanada almayi nasip etsin canim

amin canım asıl bundan sonrasıda önemli biraz birde benim kanamamda olmuştuya doktorum istirat diyor allahın izniyle kucağımada alacağım canım zaten hep konuşuyoruz onlarla seviyoruz felan çok şükür kanamamda yok biraz karnım ağrıyor ara ara amada oda normal allah herkeze kısmet etsin inşallah hayırlı evlatlar:1hug:

canim bide ikiz demi onun da etkisiyle kanama falan olabilir yani korkma ikiz gebelikte oluyormus ama sakin ev isi su bu yapma inan ben sadece 4 aydan sonra yemek yapmaya baslamistim ev islerinide esim yapar arkadaslarim yapardi 24 saat pc basindaydim bide diz üstü pc yatarak turluyordum sitede

sanırım öyle bir durum var hayırlısı 3 transferim vardı ama sanırım 2 kalmış tabi bu tam ultrasyonda belli olacak ama testin sonucu çok yüksekti ondan böyle söylediler hayırlısı artık korkmuyorum ya allahın izniyle zoru gitti işide eşim yapıyor yemekler annem yakın çoğu zaman ya gönderiyor ya gelip yapıyor yada eşim sağolsun yapıyor işte ben sadece yatıyorum öğlen düzenli 2 saat kadar uyuyorum güzellik uykusu

oh uyu canim bos ver esi isi bebeklere bak sen nasil olsa onlar rayina girer ama sen bu kadar aciyi emegi bosa cikarma yeter

oh uyu canim bos ver esi isi bebeklere bak sen nasil olsa onlar rayina girer ama sen bu kadar aciyi emegi bosa cikarma yeter

ama hala ilaç kullanıyorum ya belki onlarda uyutuyordur?boş ver nasılsa uyuyorum değilmi sebep önemli değil işide hiç takmıyorum bebişlerden önemli değil çünkü

yanlış mı hatırlıyorum ben yoksa?

yok doğru çok yeni daha bende belirti adet günüm yaklaştığında tabi tahlil günümde yaklaşmıştı hani ilk tedaviye başlarken göğüsler şişiyorya o gün yaklaştığında şişlik iniyor gögüslerinde dolgunluk oluyor ama şiş gibi değil karnın ağrıyor adet olacakmış gibi birde benim son üç gün kala felan gözlerim çok kararıyordu uykum çok geliyordu halsizlik iştahsızlık birde çok erken ama son 2 gün kala aklıma bir turşu düştü böyle mahvoldum turşu hayal etmekten eşim geldi gittik aldık inan yolda yiyerek geldim garip ama normalde hiç yediğim şey değildir böyle iştahlı işte böyle:içelim:

günaydın kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir kendinize çok iyi bakın öptük sizi:1hug:

tess nerelerdesin canım ne yaptın hangi aşamalardasın okursan cevap yaz olurmua.s.

kızlar bugün ana sağlıktan geldiler bende söyledim gebe olduğumu 3 hafta sonra ultrasyondan sonra ara ara bizede gelin tabi doktora gidin ama bizede gelin dediler tamam dedim bende gerçi tüp bebek dedim ama fark etmez dediler işte böyle neyse giderim.:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…