tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir biliyormusunuz ne oldu ben show tv deki yarışmaya katıldım bebişlerin şansına:1hug:

acele tebrik ederim canim allahim tamamina erdirir insallahh cok bakdim sana tahlile gidecegini biliyordum geldin ya cok sevindim inanki...benim de sabah 10.30 randevu var narkozla yumutla toplancak allahim isteyen herkeze versin icinde banada yarrabim..aminnnn

acele ne zamandır girmiyordum acayip sevindim sen hepimize umut oldun ama ben emindim bebişlerin tutunacağına bende bu ay işten çıkıp tedaviye başlayacağım sakın bizi yanlız bırakma sana soracağım çok şey olucak bebişlerine çok ama çook iyi bak sakın sigara içme dikkat et inan içim çok rahat uyuyacağım bu gece..

ikrar sakın korkma rahim filminden o kadarda kötü değil ağrın bir saniye falan sürüyor bende çok stresli gitmiştim ama kolaymış hem internetten baktım çoğu kadın o filmden sonra hamile kalabiliyormuş o verdikleri ilaç bütün kanalları açıyormuş bende yeni çektirdim birde hangi merkeze başlayacaksan banada haber verirmisin bende sıkı bir şekilde merkez arıyorum galiba aynı durumdayız

aceleeeeee bize bol bol duva et tamammı biliyorsun cennet annelerin ayakları altında senin duvaların şimdi daha çok kabul olur

çok sağol canım inşallah allahım sizlerede nasip etsin inan hepinize dua ediyorum:1hug:

çok sağol canım inşallah bende sizin güzel haberlerinizle sevineceğim seve seve sorularına bildiğim kadarıyla yardımcı olurum canım sizi bırakmayada niyetim yok merak etme sakın yerimseniben

kızlar ne haber inşallah herşey gönlünüze göre olur bu gün benim çok kasık ağrım var o yüzden yatıyorum ama iyiyim inanın her an size dua ediyorum allahım hepinize hayırlı evlatlar nasip eğlesin inşallahŞeniz (TESS) nerelerdesin canım bir haber ver

canım allah seni ve bebişlerini korusun hayırlı uğurlu olsun inşallah allah kucağına almak nasip etsin kendine iyi bak sen bizlerede dua et olurmu canım öptüüüüümmmm:teytey::teytey:

canım allah seni ve bebişlerini korusun hayırlı uğurlu olsun inşallah allah kucağına almak nasip etsin kendine iyi bak sen bizlerede dua et olurmu canım öptüüüüümmmm:teytey::teytey:

amin çok sağol tatlım darısı inşallah başınıza ama önce sakın stres yapmayın elinizden geldiği kadar rahat olun ve başta olacağına kendiniz inanın ne olur moral gerçekten çok önemli unutmayın

merhaba türkiyenin en güzel anne adayları nasılsınız bu gün hepiniz iyi olun unutmayın bir gün vakti geldiğinde hepiniz anne olacaksınız yeterki umudunuzu yitirmeyin ne olur umudunuz hep yem yeşil kalsın olurmu ne zaman sıkılırsanız ben konuşmaya hazırım unutmayın hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum:1hug:Şeniza.s.

benimde yarin transerim var dua edin bana ...acele elini karnina koy benim yerime sev yegenlerimi

benimde yarin transerim var dua edin bana ...acele elini karnina koy benim yerime sev yegenlerimi

ay canım allah yardımcın olsun sakin ol yarin bebişlerini göreceksin çok güzel bir duygu inşallah devamıda gelir canım yat dinlen yürürken kalkarken dikkat et meyve suyu felan al hatta komposto yapsanda iyi olur herşeyden önemlisi umudunu kaybetme olacağına inan allah yardımcın olsun biz dua edeceğiz sana teyzesi:1hug:

Ya Acele Senin Neden Bebeğin Olmuyordu? şuan Sanirim çoğul Gebesin? Of Sorucağim çok şey Varrr

Benimde Eşimde Varikosel Var
Geçen Hafta Yeni Bir Spermiogram Yapildi 9 Milyon Yikanmiş Hali 11 Milyon çikti Benim Normal Gibi Görünüyor Herşey. Adetimin 21. Günü Doktor Gitmemi Söyledi Ilk Aşama Için Nasil Olucak Hiçbir Fikrim Yok Birde Transferi Ne Zaman Yapiyorlar Yumurta Toplama Işlemi Ne Zaman. çok Korkuyorumm Olmazsa Die Ama çok Umutlanmakta Istemiyorum Dikkatimi Dağitmaya çalişiyorum Ama Olmuyor.... Senin Ikizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…