tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim kan testim çok yüksek çıktığı için ikiz görünüyor ama ultrasyonda belli olacak.bu iğnelerle senin yumurtlamanı fazlalaştıracaklar canım korkma sakın bunun yanı sıra ben bebe aspirini ve vitamin kullandım iğneleri kendin göbeğinden vuracaksın ama sakın korkma zor değil önemli olan hepsini saatinde vurman (bu çok önemli saati)

Inşallah Sağlikli, Hayirli Ikizlerin Olur Doyasiya Bebişlerini Kucaklaman Dileğiyle... Kaç Yaşinda Olduğunu Sorsam Ayip Olurmu?
Birde Eşinin Sperm Değerleri çokmu Feciydi? 21.günü Yapilicak Iğneden Sonra Transfere Kadar Olucak Işlemler Ne Kadar Sürüyor. Senin Yazini Okudum Arabayi Filan Satmaniz Canim Bende çok Stresteyim Moral Oluyorsun Kredi Falan Alicağiz Bizde, Borcumuzda çok Allahim Emeklerimizi Boşa Salmasin Die Dua Ediyorum... Siz Ne Kadara Yaptirdiniz?

yumurtaların olgunlaştıktan sonra süresini bilemeyiz çünkü vurduğun iğnelere bağlı toplama işlemi yapıyorlar ve bundan 3 gün sonra felan transfer olacak ama süreç biraz var tabi ama sakin olmanı tavsiye ederim çok heyecanlısın:1hug:

Hemde çok... Elimde Değilki Sakin Olmak... Birde Boş Olduğum Zaman çok Düşünüyorum...

ablıo selam nasılsın
ben yarın doktora gıdıyorum

biliyorum bebişim hep dua ediyoruz biz sana hayırlısı inşallah canım.sakın moralini bozma herşey çok güzel olacak unutma hem bayramda rüya gördümya belki sıra sendedir biz seni çok seviyoruz teyzesi:1hug:Şeniz

Ikrarcim Sende Umarim En Yakin Zamanda Kavuşursun... özleminin Bitmesi Dileğiyle

ben 32 yaşındayım evet 5 milyon kadardı birde boşuna ameliyat olmuştusenağlamamoral çok önemli unutma inşallah sigortalısındır çünkü ilaçlar çok pahalı

canım bu aşamaların en önemlisi önce iğnelerini düzenli kullanman sonra moralini yüksek tutman hem kötü düşünme benim hiç birinizden fazlam yok yaşımda büyük ben başardıysam sizde başarırsınız allahın izniyle tabi inşallah iyi bir merkeze gidiyorsundur iyi araştırın canım:1hug:

yok almadım bı yere cıkamıyorumkı
bıraz korkuyorum umarım hemen baslar abla yaaa

ara ara tabi korkacaksın bu normal ama bu kadar takma hemen başlaması önemli değil düzgün başlaması önemli unutma ve lütfen sakin ol canım korkma eşinede söyle alsın o kitabı:1hug:

ay biz size çok gülüyoruz ne korkaaksınız diye yeğenlerinizde gülüyor :Roflol:

tamam abla yarın yazarım
optum senı ve bebeklerı
kendıne ıyı bak cok opuyorum senı canaım ablosum benım:teselli:

tamam bebişim sakin ol biz sana dua ediyoruz kalbimiz seninle bebişim unutma

a.s merhaba anne adayları moralinizi hep yüksek tutun olurmu biz hepinize dua ediyoruz

kızlar böyle olumsuz düşüncelerinizi okuyunca çok üzülüyorum ben en zor anım benim için tahlile 2 gün kala kanamayla umudumu kaybetmiştim yani biran çok panik oldum ama sonra toparladım kendimi lütfen arkadaşlarım canlarım umudunuzu kaybetmeyin bu çok önemli şimdi belki demesi sana kolay felan diyorsunuz ama bende geçtim sizin aşamalarınızdan ve transferden sonra umudu çok az olan bebişlerimle hep konuştum onları sevdim hiç olumsuz düşünmedim unutmayın tabi sizin dualarınız desteğiniz hiç unutamam bunlarıda ama başardım sizde başarırsınız umudunuzu yitirmeyin lütfen biz hepinize dua ediyoruz unutmayın:1hug:

hepinize iyi uykular tatlı rüyalar kızlar siz artık benimle konuşmuyorsunuz galiba beni aranızdan attınız ama benim sizi bırakmaya hiç niyetim yok senağlamabiz sizi çok seviyoruz teyzeleri son güne kadarda allah kısmet ederse sizinleyiz tees bu ara sen nerdesin ne yaptın bir ses ver ya

merhaba güzel anne adatları allah gönlünüzdeki muradı verir inşallah hepinizi çok seviyoruz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aaa canım ablacım benim neden senle konuşmayalım seni atamayız aramızdan aslında ben seninle konuşmayı çok istiyorum ve fırsat buldukçada yazıyorum sana çünkü ben bebişleri çok seviyorum ve onları merak ediyorum biliyomusun senden bir haber varmı ne oldu diye hep bakıyorum sana ayyyy o kucağına aldığın gün bile unutma bizi canım benim o günün heyecanını bile dinlemek isterim senden hep haberdar et bizi olurmu canım bu arada bebişleri gördünmü ultrasyonda ben böyle bişey yazdığını hatırlamıyorumda hani hemen belli olmuyor ya ondan ultrasyona bir süre sonra alıyorlar çünkü bendede öyle olmuştu ondan biliyorum ama ben bebişimi göremeden gitti sen gördünmü çok merak ettim ya nolur haber ver öpüyorum seni ve bebişleri:1hug::1hug:

yok tatlım daha görmedim allah izin verirse kasımın ilk haftası göreceğim inşallah darısı en kısa zamanda başınıza:1hug:canım kardeşim allah yardımcınız olsun hep dua ediyorum inan hepinizin olsun istiyorum burda yazıları okuyunca inan sevinemiyorum bile inşallah hep beraber seviniriz

slm acele anladığıma göre seninde ıvf tedavin yeni başlamış.sana hangi ilaçlar başlandı? ben kistlerden dolayı mıcrogynon tb.+elevit tb ile başladım.2 hafta sonra suprefact nazal spreyle devam ettim.menstürasyonun 3. gününden sonra 200ü puregon flk yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…