A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
Benimde Eşimde Varikosel Var
Geçen Hafta Yeni Bir Spermiogram Yapildi 9 Milyon Yikanmiş Hali 11 Milyon çikti Benim Normal Gibi Görünüyor Herşey. Adetimin 21. Günü Doktor Gitmemi Söyledi Ilk Aşama Için Nasil Olucak Hiçbir Fikrim Yok Birde Transferi Ne Zaman Yapiyorlar Yumurta Toplama Işlemi Ne Zaman. çok Korkuyorumm Olmazsa Die Ama çok Umutlanmakta Istemiyorum Dikkatimi Dağitmaya çalişiyorum Ama Olmuyor.... Senin Ikizmi?[/QU tatlım sakin ol birşey yok ben adetimin ikinci günü gittim canım önce muayene oldum sonra hormon testi yapıldı ondan sonra iğne tedavisine başladım
ablıo selam nasılsın
ben yarın doktora gıdıyorum
Inşallah Sağlikli, Hayirli Ikizlerin Olur Doyasiya Bebişlerini Kucaklaman Dileğiyle... Kaç Yaşinda Olduğunu Sorsam Ayip Olurmu?
Birde Eşinin Sperm Değerleri çokmu Feciydi? 21.günü Yapilicak Iğneden Sonra Transfere Kadar Olucak Işlemler Ne Kadar Sürüyor. Senin Yazini Okudum Arabayi Filan Satmaniz Canim Bende çok Stresteyim Moral Oluyorsun Kredi Falan Alicağiz Bizde, Borcumuzda çok Allahim Emeklerimizi Boşa Salmasin Die Dua Ediyorum... Siz Ne Kadara Yaptirdiniz?
sagol ablacım
bende senı ve yegenlerımı cok sevıyorum
hayırlısı olsun
yok almadım bı yere cıkamıyorumkı
bıraz korkuyorum umarım hemen baslar abla yaaa
tamam abla yarın yazarım
optum senı ve bebeklerı
kendıne ıyı bak cok opuyorum senı canaım ablosum benım:teselli:
yok tatlım daha görmedim allah izin verirse kasımın ilk haftası göreceğim inşallah darısı en kısa zamanda başınıza:1hug:canım kardeşim allah yardımcınız olsun hep dua ediyorum inan hepinizin olsun istiyorum burda yazıları okuyunca inan sevinemiyorum bile inşallah hep beraber sevinirizaaa canım ablacım benim neden senle konuşmayalım seni atamayız aramızdan aslında ben seninle konuşmayı çok istiyorum ve fırsat buldukçada yazıyorum sana çünkü ben bebişleri çok seviyorum ve onları merak ediyorum biliyomusun senden bir haber varmı ne oldu diye hep bakıyorum sana ayyyy o kucağına aldığın gün bile unutma bizi canım benim o günün heyecanını bile dinlemek isterim senden hep haberdar et bizi olurmu canım bu arada bebişleri gördünmü ultrasyonda ben böyle bişey yazdığını hatırlamıyorumda hani hemen belli olmuyor ya ondan ultrasyona bir süre sonra alıyorlar çünkü bendede öyle olmuştu ondan biliyorum ama ben bebişimi göremeden gitti sen gördünmü çok merak ettim ya nolur haber ver öpüyorum seni ve bebişleri:1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?