A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
slm acele anladığıma göre seninde ıvf tedavin yeni başlamış.sana hangi ilaçlar başlandı? ben kistlerden dolayı mıcrogynon tb.+elevit tb ile başladım.2 hafta sonra suprefact nazal spreyle devam ettim.menstürasyonun 3. gününden sonra 200ü puregon flk yapıyorum
acele arkadaşım şimdi son sayfayı okudum sen hamilemisin?ben ilk yazdıklarına bakmıştım sadece.çoook sevindim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.ıvf sonucumu hamile kaldın?
ablacım sen daha bilgisayarın başındamısın yaaaaaaaa hadi git uzan dinlen biraz yorma kendini
ikrar allahim emegini bosa cikarmasin canim isteyen ütün herkeze versin yarrabim aminnnn icinde bana ..benden bügün transfer oldum dua edin
abla geldım
normal yollarla hamıle kalmam ımkansız
cok yarıntılı muane ettıler
asılama yada tup bebek dedıler
tup bebek dedık bızde fıyatlar da ıyı 3700 dıyolar
ılaclar bıze aıt ole yane asılama ıle ugrasamam pazar ertesı tahlıl yapıcaklar ac karna
ondan sonrda ılac kullanmaya baslayacam adet olmak ıcın sonra tekrar cagıracaklar
benimde 7 kasimda belli olcak
delimisin sen hiç bir sorunu olmayan eşinde sorun olanların bile bazen tutmuyor hem öyle olsa doktorun derdi merak etme sadece artık şu kötü düşünceleri at kafandan olumlu düşün kötü düşündükçe kötülükleri kendine çekiyorsun moralini çok yüksektut unut artık başka şeyler düşün olacak bebişlerin onları düşün :1hug:abla bende polıkıstık over cıktı dun bırı yazmıs tup bebek yapmıs olmamıssenağlama
bu hastalık bebegın tutunmasına engelmı heee
doktorum ve ekıbı cok ıyı abla en ınce ayrıntıya kadar herseyı arastırıyolar
ya dun cok ıyıdım moralım cok ıyıydı doktorum cok rahatlattı benı
ama dun o yazıyı okuyunca moralım bozuldu
ben cıkıyorum ablacım koltuk alıcaz bıtane odaya bakmaya gıdıyoz esımın de cok selamı var opuyoruz bebeklerı bu arada sana daha sonra sormak ıstedım seyler var optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?