tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok tatlım ben sonuca geldim.amabana gonofol f diye bir iğneyle başlanmıştı yanı sıra bebe aspirini ve vitamin canım:1hug:

acele arkadaşım şimdi son sayfayı okudum sen hamilemisin?ben ilk yazdıklarına bakmıştım sadece.çoook sevindim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.ıvf sonucumu hamile kaldın?

ikrar ne yaptın tatlım allah yardımcın olur inşallah dualarımız seninle

acele arkadaşım şimdi son sayfayı okudum sen hamilemisin?ben ilk yazdıklarına bakmıştım sadece.çoook sevindim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.ıvf sonucumu hamile kaldın?

evet arkadaşım tüp bebek yoluyla hamile kaldım darısı başınıza inşallah allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

tess okuyorsan birşey yaz nerelerdesin arkadaşım merak ediyorum senisenağlama

ablacım sen daha bilgisayarın başındamısın yaaaaaaaa hadi git uzan dinlen biraz yorma kendini

ablacım sen daha bilgisayarın başındamısın yaaaaaaaa hadi git uzan dinlen biraz yorma kendini

ay sizi bırakamıyorum ama gidiyorum şimdi ikrarıda çok merak ettim bu gün görüşmesi var allah hepinizin yardımcısı olsun şimdilik hoşçakalın öptük sizi

ikrar allahim emegini bosa cikarmasin canim isteyen ütün herkeze versin yarrabim aminnnn icinde bana ..benden bügün transfer oldum dua edin

ikrar allahim emegini bosa cikarmasin canim isteyen ütün herkeze versin yarrabim aminnnn icinde bana ..benden bügün transfer oldum dua edin

allah yardımcımız olsun bende pazaretsi yaptırdım 3 kasımda sonuç beli olucak ama vakit geçmiyo

bebişim hadi hayırlısı bak korktuğun gibi değilmiş şimdi tek yapman gereken moralii yüksek tutman çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah teyzesi biz hep dua ediyoruz size :teytey:

benimde 7 kasimda belli olcak

tatlım hayırlı olsun bebişin hadi allahın izniyle sıkı tutunur inşallah sakın stres yapma rahat ol kötü şey getirme aklına çok sevindim canım beraber bekliycez ayın 7 disini allahım emeklerinizi bpşa çıkarmasın inşallah

abla bende polıkıstık over cıktı dun bırı yazmıs tup bebek yapmıs olmamıssenağlama
bu hastalık bebegın tutunmasına engelmı heee
delimisin sen hiç bir sorunu olmayan eşinde sorun olanların bile bazen tutmuyor hem öyle olsa doktorun derdi merak etme sadece artık şu kötü düşünceleri at kafandan olumlu düşün kötü düşündükçe kötülükleri kendine çekiyorsun moralini çok yüksektut unut artık başka şeyler düşün olacak bebişlerin onları düşün :1hug:

doktorum ve ekıbı cok ıyı abla en ınce ayrıntıya kadar herseyı arastırıyolar

bende doktorum ve ekibimi başta oraya adım attığımda bende doğru yerdeyim düşüncesi olmuştu bak seninkide öyle inşallah canım hayırlısıyla moral çok önemli sakın unutma

ya dun cok ıyıdım moralım cok ıyıydı doktorum cok rahatlattı benı
ama dun o yazıyı okuyunca moralım bozuldu

valla sopalıksın sen galiba beni hiç okumuyorsun benim transfer günü bebekllerim gelişmeyi bırakmışlardı hiç umudu yoktu kimsenin bunuda bana söylediler ama ben hiç umudumu kaybetmedim nasıl kardeşiz anlamadım sakin ol seni etkileyen yazıları okuma moral çok önemli bak :mymeka:

ben cıkıyorum ablacım koltuk alıcaz bıtane odaya bakmaya gıdıyoz esımın de cok selamı var opuyoruz bebeklerı bu arada sana daha sonra sormak ıstedım seyler var optum

secret tıda alın lütfen:1hug:

ikraaaarrr
herşey çok güzel olacak bacım....
stres yapma artık....
sen doğurgan bir kadınsın.eşinde gayet sağlıklı bi erkek....
ve en önemlisi siz birbirinizi çok seviyorsunuz...hep böyle düşün emiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…