tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla ağzına sağlık ben bu kıza söz dinletemiyorum

selam anne adyları hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun:1hug:

ikrar canım ne yaptın bir haber ver ggüzelim nerelerdesin teyzesi biz seni merak ettik amaŞeniz

allah inşallah hepinizin kucaklarını doldursun valla en güzel zaman tedavi zamanıymış kızlar rahat olun kafanıza birşey takmayın vaktinizi iyi değerlendirin bak hamile kalınca bunları yapamıyacaksınız söylemedi demeyin sakın öpüyorum hepinizi

İKRAR BEBİŞİM nerelerdesin bir haber ver ne yaptın tatlişkom :1hug:

Razıyız bi o rahatsızlığa, olsun sağlıklı bi bebiş yeterki.

Razıyız bi o rahatsızlığa, olsun sağlıklı bi bebiş yeterki.

inşallah arkadaşım gece gündüz hepinize dua ediyorum allahım hamilelerin sesini duyarmış inşallah bu mutluluğu beraber yaşamayı kısmet eder hepinizin gönlündekini nasip eder:1hug:

İKRAR NERDESİN BEBİŞİM BAK AMA BİZ SENİ MERAK EDİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZsenağlama

sedoş kız bugün tahlil yaptırdım yarın adet olmam lazım 5.37 çıktı dr aradım eğer adet olmazsan hamilesin dedi bilmiyorum bu değer tam sınırda 5 in üstü hamile tam sınırdayım bilmiyorum ne oolucak

abla adet olamadımya ılac verdıler
adetın 2. gunu gıdıcem ne olucak soylermısın

bende adetin ikinci günü başladım büyük bir ihtimalle o zamana kadar teslerin yapılacak gonofol f diye bir iğneye başlıycaksın yanında vitamin ve bebe aspiriniyerimseniben

aşılamayı c.tesi olmuştum ya pazartesi dayanamayıp test yaptırmıştım ignenin etkisiyle 25.4 çıkmıştı sonra çarşamba bi daha test yaptım 9.16 çıktı bugün yaptım 5.37 çıktı ama adetim yarın dr o yaptırdıklarıma ignenin etkisi onları göz önünde bulundurma dedi off bilmiyorum

tatlım iğneyi kendin yapacaksın sakın korkma tamammı birde tam saatinde vurulman şart sakın bunu unutma bunun saati çok önemliklava:

acele bu arada Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

ben bunu beceremem abla asla yapamam eczanede vurdursam olmazmı yaaa

tatlım stres yapma tamam vuramazsan git eczaneye ama öğle daha zor olmazmı?zaten göbekten vuruyorsun sivri sinek ısırığı gibi birşey netse eczaneye gideceksende unutma hergün aynı saatde vurdurman lazım ayyyyyy sen ne korkaksın böyleeeeeeeeeeeeeee

hayırlısı olsun inşallah olumludur canım moralini bozma inşallah allah kısmet eder:1hug:

amin canım cümlemize sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip eder. bu değere göre hamileyim 1 haftalık doğru inşallah hasta olmam yarın olmazsam çarşamba günü bi daha kan yaptır gel dedi dr bilmiyorum hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…