A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
kac tane verıyolar
Seda♥Recep;1344810 .!.:amin canım cümlemize sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip eder. bu değere göre hamileyim 1 haftalık doğru inşallah hasta olmam yarın olmazsam çarşamba günü bi daha kan yaptır gel dedi dr bilmiyorum hayırlısı..
aaa mıde gobektenmisenağlama
Seda♥Recep;1344839 .!.:kasıklarım ağrıyor ve belim ağrıyor normalde adet olucağım zaman sadece gögüslerim şişer bu sefer öyle oldu canım turşu ve yeşil zeytin istedi yedim normalde ekşiyi tuzluyu hiç sevmem bilmiyorum onun dışında hep uykum geliyor hep esniyorum ve beyaz akıntı var bilmiyorum
ne guluyon abla ben burda korkudan nerdeyse anlarsın ole yane:Roflol:
abla sen de bakım bı gun boyunca ne yapıyosun hareketlerını kısıtlıyomusun
yatıyomusun ne yapıyosun
ay abla cokmu soru sordum
ya bısey daha sorcam
tranferde kac tane koydular senınkı ıkız ya
bebek odası yapcanmı abla
ay ne guzel seyler var ben bı hamıle kalım saldırcam vala herseyesengözlerimebaksanab
Seda♥Recep;1344869 .!.:hayırlısı olsun bi de karnım şişti arada bir böyle sancı giriyor. eşim diyor senin karnını kasık bölgem yani hiç bu kadar şiş görmemiştim. ilaçların etkisi sanırım sağdan sola dönerken bile sancı giriyor.
bu 3 ee doktorlarmı karar verıyo
ay abla benım oktayla ısım var o zaman bana temızlıkcı lazım oktay hıc anlamaz ev ısınden yemekten falan
bitlenıriz allama:Roflol:
Seda♥Recep;1344931 .!.:evet doğru diyosun kibar oluyorum ama ağrıyor işte neyse size iyi akşamlar..
işallah banada dort neyım koyarlar :Roflol:
işallah banada dort neyım koyarlar :Roflol:
bakarız balam ne olcak
4 koysunlarda işi saglama alalım tutunmayan lar olur belki allah korusun:çok üzgünüm:
tamam ben sorarım bunaltana kadar merak etme:Roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?