tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kac tane verıyolar

tatlım ilk başta 6 tane felan bunun dozaj ayarı var yani bir iğneyi 2 gün felan kullanabilirsin unutma artanı dolaba koy bir sonraki günde kullan birde şişeleride atma eczaneye götür dibinde kalanları birleştire biliyor onlar değerlendir onlarıda:1hug:

inşallah canım sakın stres yapma allahın izniyle olur her hangi bir belirti varmı dikkatini çeken

kasıklarım ağrıyor ve belim ağrıyor normalde adet olucağım zaman sadece gögüslerim şişer bu sefer öyle oldu canım turşu ve yeşil zeytin istedi yedim normalde ekşiyi tuzluyu hiç sevmem bilmiyorum onun dışında hep uykum geliyor hep esniyorum ve beyaz akıntı var bilmiyorum

aman iyi o acıyı çekme bari ben çektirdim. gerçi milletin abarttığı kadar değildi. sadece ilaç ağrı yaptı o kadar. hayırlısı olsun bi tanem bu arada aşılamam tutmazsa memorial , jinemed park, medical park, acıbadem , amerikan hastanesi bunlardan birine gidicem çok çok kararsız kaldım.

inşallah canım benimde kasıklarım adet olacak gibii ağrırdı göğüslerim normal şiş gibi değilde dolgun gibi biraz farklı uyku bendede çok bende turşuyu çok istedim dayanamadımda yolda yiyerek geldim eve:1hug:

hayırlısı olsun bi de karnım şişti arada bir böyle sancı giriyor. eşim diyor senin karnını kasık bölgem yani hiç bu kadar şiş görmemiştim. ilaçların etkisi sanırım sağdan sola dönerken bile sancı giriyor.

ne guluyon abla ben burda korkudan nerdeyse anlarsın ole yane:Roflol:

korkma bebişim her iğnen seni bebişlerine yaklaştıracak allahın izniyle ben senin her zaman yanındayım bir tanem korkma birde ilaç alırken büyük bir kutudada iğne alacaksınız o kutuda 7 tane olması lazım sayarak alın benimki eksik çıkmıştı:1hug:bu iğneleride allah izin verirse yumurtaların olgunlaşmaya başladıktan sonra sabahları vurulacaksın aynı saatde:1hug:

abla sen de bakım bı gun boyunca ne yapıyosun hareketlerını kısıtlıyomusun
yatıyomusun ne yapıyosun

canım önce babamızı işe yolculuyoruz ilaç kullandığım için gece iki kere ona 102 kerede wc kalkıyorum:asigim:sonra babamız gidince geri yatıyoruz teyzesi tabi bunlar açız diye bağırıyor süt içiyoruz neyse biraz daha uyuyoruz yavaşca kalkıyoruz kahvaltı yapıyoruz cup kanepeye elimizde kumanda o kanal senin bu kanal benim evet canım benim kanamam olmuştuya daha sonra bir daha oldu o yüzden yere kibar basıyoruz işi abin yapıyor sadece yemek yapıyorumm öğlen güzellik uykusu felan işte böyleeeeeeeeeeee:1hug:

ay abla cokmu soru sordum
ya bısey daha sorcam
tranferde kac tane koydular senınkı ıkız ya

yok canım sor 3 tane transferim vardı iki gibi dediler kan testim çok yüksektiya ultrasyonda tam belli olacak teyzesi

bebek odası yapcanmı abla
ay ne guzel seyler var ben bı hamıle kalım saldırcam vala herseyesengözlerimebaksanab

tatlım ben şimdi hiç bir şeye bakmadım şöyle iyicene allahın izniyle bir tamamına ersin o zaman canım be

benimde canım dönüşlerdde felan kibar ol:1hug:

bu 3 ee doktorlarmı karar verıyo

evet canım birde gelişmeyi durdurmuştuya benimkiler başkada kalmamıştı zaten bizim thederosa da 4 transfer yaptılar bakalım hayırlısı ayın 3 de belli olacak onunda inşallah:1hug:

ay abla benım oktayla ısım var o zaman bana temızlıkcı lazım oktay hıc anlamaz ev ısınden yemekten falan
bitlenıriz allama:Roflol:

boş ver evi felan dert etme iş yapılır önemli olan bebişlerin boş ver valla ben hiç takmıyorum yapmazsada umrumda değilllllllllllllllllllll valla nazlı bunlar işmiş dinlemezler hem inşallah olur bak eşin ne kadar becerikliymiş görürsün nasıl yapıyor:1hug:

Seda♥Recep;1344931 .!.:
evet doğru diyosun kibar oluyorum ama ağrıyor işte neyse size iyi akşamlar..

iyi akşamlar canım hadi inşallah güzel haberlerini alırız:1hug:

işallah banada dort neyım koyarlar :Roflol:

inşallah ablacım allah gönlüne göre versin artık hep güzel şeylr düşün ilaçlarını düzgün kullan gerisini önce allaha sonra doktorlarına bırak sanırım burdakiyle aynı yolu takip edecek:1hug: öyle olursa ben sana bildiğim herşeyi yazarım tatlım

bakarız balam ne olcak
4 koysunlarda işi saglama alalım tutunmayan lar olur belki allah korusun:çok üzgünüm:

sakın bak tedaviye başlıyorsun artık hepgüzel şeyler düşün bak beni dinle pişman olmazsın önce sen inan bebişlerin olacağına gerisini allaha bırak canım inşallah dualarımız seninle teyzesi hadi yeğenlerimi bekliyorum:1hug:

tamam ben sorarım bunaltana kadar merak etme:Roflol:

kesinlikle bunalmam yeterki sen rahat ol tatlım allah hiç birinizin emeğini zayi etmesin inşallah ama sıra sende ben bayramda rüya görmüştüm tam giderken peşimden gelip sarıldın hem parka çocuklar gider sıra sende canım bak ben hep baştan beri diyorum inşallah allahım dualarımız kabul olsun senin ve herkezin kucağı dolsun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…