tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay aksam ustu yemegı dısarda yıyelım dedık kocişle cıktık dısarı
bebek magazalrını gezerken ay sunuda alırız bunuda alırız
oktay sen benı gocurdun ben anladım dıyo:Roflol:

kız fırsat bu fırsat gez dolaş birde çok kızıyorum yavrum al şu secret transferde yatacaksın oku bak çok iyi gelecek valla kardeşimi batıracağınız belli 4 lerle felan allah ona sağlık versinde hayırlı iş versinde her istediğinizi alsın size allah başınızdan eksik etmesin:1hug:

benimde dualarım sizinle inşallah gönlünüzce olur herşey :asigim:
allah isteyen herkese nasip etsin

bla burda 2 kıtaçya sorduk yoktu
hehe benım bılgısayarım laptop canıskom aksama kadar burdayım

yinede eşine söyle canım laptop sada transferden sonra çok takılma derim çünkü çok hassas bir dönem olacak bebişlerinle konuş kitap oku burda bazen istemediğimiz bizi etkileyen şeylerde oluyor o yüzden diyorum bebişim transfere kadar bulursunuz heralde:1hug:

aay amın ablam allah kocamı bana bagıslasın pırlantadır o ablası ne desem yapar asla bencıl degıldır ınsanı cok ıyı anlar sureklı gucludur benı ayakta tutar kurban olurum ben onayerimseniben

ne güzel işte sende çok güçlü ol yakında bebişlerin müjdesini ver ona olurmu allahın izniyle gerçi biraz korkaksın ama neyseeeeeeeeeeeeeeeee:Roflol:

tabı buluruz ablam bız bahcesehırde oturuyoz burdan cıkıp ıstanbul tarafıne gırmek zulum vala
yarın neyapcaz bılmıyorum bakalım merkeze ınıce alacaz

tamam tatlım transfer günü okumaya başla beni eve getirip gidip aldı eşim önce 2 kere okudum sonra ne zaman umudum böyle sönecek gibi olsa onu okudum beni motive etti tabi bende olumlu düşündüm darısı inşallah başına bebişim:1hug:

sen gül bana gül ben sana dogumdan sonra sorarım:Roflol:

nasılsa o doğumu sende yapacan birde 4 üz o zaman görüşürüz bebeğim saçların elekdireğinin altından geçmiş gibi olmasın dikkat et ay inşallah kız bende heyecanlandım a.s

y ne komık olurum haaa:Roflol::Roflol:
oktay dun dıyokı cok korkuyosun bana koysunlar seda:Roflol::Roflol:

yok canım deseydin iğneleri sen vurul gerisini ben hallederim deseydin kız sen alemsin yazık adamcağıza belli etme korkak şey:1rolleyes:

şimdi biz çıkıyoruz teyzesi ben her kontrole gittiğimde 1 yasin 1 de ayetel kürsü okuyarak çıktım evden hadi sende bir dua oku allahın izniyle olacak sonra yat uyu bebeğim yarinde kalk git hayırlı haberlerle dön mutlakada yaz bize teyzesi dualarımız seninle unutma inşallah biran öncede hastalan gönlünü ferah tut teyzesi öptük seni eşinede selam söyle

merhaba TÜRKİYENİN en güzel ANNE adayları bu gün inşallah daha iyisinizdir hepinizi öpüyoruz kocamana.s.

geldım sabah 8 de gıttım yenı geldım
seker yuklemesı yattılar mıdem berbat durmda yemınle
senağlama

geçmiş olsun bebişim hayırlı haberler inşallah tuzlu birşeyler ye tatlım iyi gelir:1hug:

kızlar bugün çok ağladım çok hassasım birşey yiyemiyorum midem çok kötü çok gerginim ya kimse beni anlamıyor gibi yapayalnız gibiyim sizden başka kimsem yok bu siteden ayrılıp diğer yerlere girmek istemiyorum gebelik bölümüne girdim ama takılamıyorum ben sizinle mutluyum çünkü beni siz anlarsınız inşallah allahım hepinize bebişller nasip etsinsenağlama

ACELE hormonlarının bir oyunu sana bu ağlamalar canım üzme kendini, biz senin yazılarında umut buluyoruzDikkat et kendine hepsi bitecek.Mutlu olacağın anları düşün onlarlaaa

ACELE hormonlarının bir oyunu sana bu ağlamalar canım üzme kendini, biz senin yazılarında umut buluyoruzDikkat et kendine hepsi bitecek.Mutlu olacağın anları düşün onlarlaaa

sağol canım ya bu kadar sıkıntının arasında birde benimle uğraştın allah gönlünün muradını verir inşallah inşallah benim yaşadığım bu tatlı sıkıntıları sende yaşarsın 1 ay sonra a.s.

biliyormusunuz bugün eşimide çok üzdüm zavallı izinlliydi sözde ben bir güzel hallettim onuda ne yapsa bana batıyor adam cağızda şaştı valla nasıl davranacağını sonra çok üzülüyorum ama elimde değil ama diyorum ben yapmıyorum bebişlerin böyle yapıyor diye offffffffffffffff çok üzülüyorum onuda üzdüğüm için senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…