tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abla hanı sen ıyı olupta bana destek olucaktın yaŞeniz
mıdem hala cok kotu abla yasenağlama

tatlım bir vişne suyu al ve iç bana iyi geldi belki sanada gelir mayhoşya birşeyler yiye bildinmi bari yiyemediysen yavan ekmek ye oda bulantıyı önlermiş:1hug:

abla hanı sen ıyı olupta bana destek olucaktın yaŞeniz
mıdem hala cok kotu abla yasenağlama

bebişim sonuçlar ne zaman belli olacak hadi hayırlısı ilk adımları attın allah tamamını getirsin inşallah bebişim:1hug:

hıc bısey yıyemedım oktay kızıp duruyo tepemde
abla daha bole can yakıcak durumlar neler
yumurta toplamada can yanıyomu

tatlım yemezsen olmazyavan ekmekye bak iyi gelir aç olmaz öyle zeytin felan ye dur daha yolun başındasın küçük hanıma.s

tamam ablacıma.s

zor bir durum ama geçecek birşey biraz yavan ekmek ye yat canım uyumaya çalış uyu bak uyanınca herşey geçecek tamammı bebişim aç olunca daha çok bulanacağı için hiç olmazsa yavan ekmekye bastırır mideni bende öyle yapıyorum tatlım:1hug: bulantıyla ilgili araştırmalar yapmıştım hepside aynısını söylüyor (yavan ekmek) yedinmi bebişim

yiyorum abla gunduz gelınce uyudum zaten

tamam bebişim yoğurt varsa yoğurta ye soğuk soğuk oh bak geçti gördünmü yarinde bir meyve suyu alda ara ara iç bebişim zaten yarine bir şeyin kalmaz allahın izniyle teyzesi

günaydın türkiyenin en güzel anneleri bugün inşallah daha umutlu ve iyisinizdir hepinizi öpüyoruz

ikrar bebişim nasılsın inşallah iyisindirbiz seni öpüyoruz teyzesi

y canım ne zaman giriyosun ultrasyoyona inanki çok merak ediyorum seni
inşallah bişey çıkmaz görünce hemen bize bildir okiş

kasımın ilk haftası inşallah çıkmaz ama benim içim rahat allahın izniyle çıkmaz zaten bu yaramazlar kendilerini öyle bir hissettiriyorlarki (bana bir şey yedirmeyeyek valla öldürdüler beni):))) darısı başınıza inşallah

ikrar nasıl oldun tatlım sonuçlar ne zaman belli olacakfisfisfis

tatlım ikrar nerdesin ne oldu merak ediyorum bak hadi birşeyler yaz be güzelimsenağlama

Ikrar Merhaba Bana Tüp Bebek Aşamalarini Anlatirmisin Lütfen Bende 7 Sinde Gidicem Adetinin 21. Günü Gel Dedi... Nasil Olucak Aşama Aşama Merak Ediyorum..

Inşallah üçüzlerin Olur...

TÜRKİYENİN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI BİZ SABIRSIZLIKLA SİZİN GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ UNUTMAYIN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUZ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUNNNNNNNNNNNNNNN KUCAKLARINIZ ÇİFT ÇİFT BEBİŞLERLE DOLSUN İNŞALLAH

abla oktay goturmus tahlıller
sekerım
hormanlarım yuksek cıkmıs ılac vermısler
2. adetı gorduktn sonra cagırmıslar yanı aralıga kaldı
bu ya bu ılacları kullanıp obur ay gıtcekmişiz

olsun bebeğim hayırlısı olsun geç olsun ama güç olmasın hem bak doktorun iyiymiş tama başlıyoruz diye sizi boşuna umutlandıra bilirdi değilmi sakın üzülme kendine iyi bak tamammı bebişim yalnız haber verene kadarda mahvettin bizi

ay kıyamam sana abla hayırlısı olsun napalım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sakın üzülme bak ne güzel sorunları temizleyip başlıycaksın moralini çok yüksek tut kafana hiç takma sakın herşey iyi olacak tatlımŞeniz sonra böyle bebişlerinde olur inşallah

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: senın ne kadar surdu baslamak hemen basladınmı
benim eşimde sorun vardı canım tabi bunu üç sene sonra anladık benim rahimde bayağı ilerlemiş bir yaram vardı hatta çocuk olmaz felan dediler işte bana yoğunlaşmıştık tedavi felan oldum yine yok doktoruma gittim ilaç verdi yine yok başka doktorlara gittik birşeyin yok dediler sonra eşimle bir gittik inanamadı eşim ilk başta doktor doktor gezdi sperm sayısı çok düşük ve çok kalitesizdi ameliyat oldu 6 ay sonra kontrole gitti normaldi spermleri yine yok aradan yine 1 sene geçti bir daha ben kontrole gittim normal çıktı sonra yine bizimki aman allahım çocuk boşuna ameliyat olmuş eski durumuna geri dönmüş ameliyatın sonucu olumsuz neyse geldik buraya bir baktımki oooooooooooooooooo biz evleneli altı sene olmuş yani hepimiz geçi,yoruz bu sınavdan umudunu sakın kaybetme allahımdan hayırlısı olsun bebişim

Ama kan tahliline kadar negatif çıkma oranı çok yüksek zaten üzmesin kendini theodoros.
Acele bendede yara var sen yaktırmışmıydın?
Çok aı veriyor benimki kanamada oluyor.
Önce tedavimi ettirseydim?

Theodoros canım sonucu öğrendim şimdi üzüldüm yaaa. İdrarda mı baktın

Ama kan tahliline kadar negatif çıkma oranı çok yüksek zaten üzmesin kendini theodoros.
Acele bendede yara var sen yaktırmışmıydın?
Çok aı veriyor benimki kanamada oluyor.
Önce tedavimi ettirseydim?

canım dondurdum ben bayağı oldu hatta en son tüp bebek merkezine gitmeden bir doktoro gittim yaram yenilemiş fazla büyük değilmiş ama zaten bir sorun olsa muayene oluyoruz değilmi doktor tedaviden önce yarayı halletmemiz gerekir derdi ama bu yara işi ciddiymiş yani ilerledikçe kötü sonuçları oluyormuş oyüzden fazla ihmal etme olurmu:1hug:

Ikrarcim Ben Seni Tüp Bebek Yaptirdin Zannettim Pardon Canim, Aşilama Filan Yaptirdinmi Yoksa Direk Tüp Bebekmi, Birde Nerede Yaptiricaksin Ssk'mi? Sorununuz Ne Birde?

çok Soru Sordum Galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…