tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özelse çok Daha Zor Allah Yardimicimiz Olsun Canim... Bende Kismet Olursa Istanbul Cerrahi Hastanesinde Başlayacağim.

Ben Yeni üye Oldumda Kiminle Nasil Konuşacam Bilimiyorum
Yardimci Olursaniz Sevinirim

Ben Yeni üye Oldumda Kiminle Nasil Konuşacam Bilimiyorum
Yardimci Olursaniz Sevinirim

selam kederli hosgeldin oncelikle,ne hakkinda konusmak istiyorsun belitmemissin ama her konuda konusabilecegin bir yerdesin,yani dogru yerdesin...ŞenizŞenizŞeniz

merhaba kızlar bu gün canım çok sıtkın arkadaşıma çok üzüldüm şanssız kız transferin aynı günü eşide ameliyat olunca kimse bakamadı onlara kendi başının çaresine baktı ama en çok kızdığım daha transferin ikinci günü çamaşır sermesi yatıp dinlenmedi çok üzgünüm belki kısmet değilmiş ama senağlamasenağlamacanım çok sıkıldı allahım kimsenin emeğini boşa çıkarma yarabbimsenağlamasenağlama

kızlar sakın moralinizi bozmayın cemre seninde az kaldı sakın olumsuz düşünme canım hayırlısıyla olur inşallah kısmet işte ikrar sende moralinizi yüksek tutumanız gerekiyor sizlerin unutmayın sakın:1no2:

yeni üyeyim sizinle konuşmak istiyorum

benide aranıza alırsanız sevinirim

kaç gündür üye oldum ama daha kimseyle konuşamadım benimle konuşmak isteyen yokmu

hoş geldin aramıza canım seni herkezin göre bilmesi için sayfanın başına dön sol üst köşede mesej yaz diye bir yer var ordan bir konu başlığı gir ve giriş yapki herkez seni görsün tatlım:1hug:

herkese merhabalar ben yeni üye olduğum için kimseyi daha tanımıyorum ama hepinizle tanışıp dertleşmek istiyorum

KEDERLİ okudunmu canım tüp bebek sayfasına giriş yap baştan sol üst köşede yeni mesaj diye bir yer var ordan tekrar giriş yapki seni herkez görsün tatlım

yardımcı olduğun için teşekkür ederim acele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…