K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
selam canim nasil gidiyor hersey yolundami ultrasyona girdinmi bebisler nasil
ıyı sayılırım abla ılacları kullanıyorum ole evde bıneklıyom sen nasılsın
Geçmiş olsun acelecim.Geçer bunlar güzel rahatsızlıklar olsagerek
evet canım geçer hayırlısı olsun bayağı zorlanıyorum ama olsun allahım herkeze kısmet etsin inşallah :1hug:
sağol canım kısmetse salı günü randevum var ama ben çok kötüyüm aşırı bulantım var birşey yiyemiyorum herşey kokuyor sanki anlatamam çok kötüyüm ama yinede buna çok şükür allah herkeze kısmet etsin ya birde ilaçlara devam ediyorumya onlarıda içince daha kötü oluyorum anlıycan
ay iyi canim insallah hayirli haberlerle gider gelirsin canim bazi insanlarda oluyor bulanti hamilelikte ben cok sükür 9 ay hic kusma bulanti falan yasamadim ilk 3 4 ay oluyomus bazi insanlarda sonra geciyomus allah bugunleri gösterdi ya canim 9 ay daha sabret meleginmi desek meleklerinmi desem gelince unuttururlar sana cektiklerini
gecmis olsun canim bulanti gecer yarin bebislerin kucagina alinca aklina bile gelmez
canım darısı başına inşallah bu tedavinin ilaçları çok pahalı ama bir rapor çıkarıyorsunuz o zaman bayağı düşüyor tatlım birde tedavi ücretleri her yerde değişiyor ama bayağı düşüyorlar biz birde 4 taksit yaptırdık arkadaşım:1hug:aceleciğim merhaba senin açmış olduğun yazını uzun uzun okudum... başından geçenleri de dikkatlice okudum... baya üzülmüşsün,çok sıkıntılar çekmişsin..ama çok şükür rabbim dileğini gerçekleştirmiş ve şuanda hamişsin ne güzel allah mutluluğunu daim etsin,allah bebişini yada bebişlerini diyim sana tutunmasını ve hiç bırakmamasını sağlasın inşaallah... sende tüp bebekle hamiş olmuşsun...benimde sorunum çikolata kisti ve yapışıklıklar bu yüzden bana da son çare tüp bebek dediler... direk tüp bebek aşılma falan olmadan..işte şu an onun araştırmasını yapıyoruz... allahım bize iyi bir yer nasip etsin inşaallah... ankara diyorum ama araştırıyouz daha...
sana şeyi soracağım ne kada mal oldu ve sigorta ne kadarını karşılıyor????
Acele Transfer Yapildiktan Sonra Ne Kadar Yatmak Gerekiyor. çalişiyorum Sorun Yaşarmiyim Acaba Die Soruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?