tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acele ordamısın yoksa yine yanlış yeremi yazıyorum

kızlar inşallah hepiniz çok iyisinizdir allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah:1hug::enbuyukkk:

selam canim nasil gidiyor hersey yolundami ultrasyona girdinmi bebisler nasil

selam canim nasil gidiyor hersey yolundami ultrasyona girdinmi bebisler nasil

sağol canım kısmetse salı günü randevum var ama ben çok kötüyüm aşırı bulantım var birşey yiyemiyorum herşey kokuyor sanki anlatamam çok kötüyüm ama yinede buna çok şükür allah herkeze kısmet etsin ya birde ilaçlara devam ediyorumya onlarıda içince daha kötü oluyorum anlıycan

ıyı sayılırım abla ılacları kullanıyorum ole evde bıneklıyom sen nasılsın

hayırlısı olsun pinekle bakalım kız ben senin yerinde olsam gider gezerim inşallah canım hrşey gönlünce olur:1rolleyes:

ay iyi canim insallah hayirli haberlerle gider gelirsin canim bazi insanlarda oluyor bulanti hamilelikte ben cok sükür 9 ay hic kusma bulanti falan yasamadim ilk 3 4 ay oluyomus bazi insanlarda sonra geciyomus allah bugunleri gösterdi ya canim 9 ay daha sabret meleginmi desek meleklerinmi desem gelince unuttururlar sana cektiklerini

gecmis olsun canim bulanti gecer yarin bebislerin kucagina alinca aklina bile gelmez

sağol canım inşallah canım yarin gideceğim ay içim bir garip oldu allahım herkeze kısmet eder inşallah:1hug:

gecmis olsun canim bulanti gecer yarin bebislerin kucagina alinca aklina bile gelmez

evet tatlım darısı başına hayırlısıyla ayın 7 sinde şurda birşey kalmadı iyi haberleri alırız ardından seninde inşallah bulantıların başlar sakın umudunu kaybetme inşaallah arkadaşım iyi haberlerini bekliyoruz:1hug:

günaydın kızlar ay bugün antalyaya yağmur yağıyor çok güzel olmuş hertaraf serin serin allahım hayırlı yağmurlar nasip etsin eeeeeeeeeeeeeeee kızlar ne haber hadi az kaldı yakında birer birer haberlerinizi alacağız allahın izniyle öpüyoruz sizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aceleciğim merhaba senin açmış olduğun yazını uzun uzun okudum... başından geçenleri de dikkatlice okudum... baya üzülmüşsün,çok sıkıntılar çekmişsin..ama çok şükür rabbim dileğini gerçekleştirmiş ve şuanda hamişsin ne güzel allah mutluluğunu daim etsin,allah bebişini yada bebişlerini diyim sana tutunmasını ve hiç bırakmamasını sağlasın inşaallah... sende tüp bebekle hamiş olmuşsun...benimde sorunum çikolata kisti ve yapışıklıklar bu yüzden bana da son çare tüp bebek dediler... direk tüp bebek aşılma falan olmadan..işte şu an onun araştırmasını yapıyoruz... allahım bize iyi bir yer nasip etsin inşaallah... ankara diyorum ama araştırıyouz daha...
sana şeyi soracağım ne kada mal oldu ve sigorta ne kadarını karşılıyor????

canım darısı başına inşallah bu tedavinin ilaçları çok pahalı ama bir rapor çıkarıyorsunuz o zaman bayağı düşüyor tatlım birde tedavi ücretleri her yerde değişiyor ama bayağı düşüyorlar biz birde 4 taksit yaptırdık arkadaşım:1hug:

Ikrarcim Bende çarşamba Gideceğim çok Heycanlaniyorum. Bakalim Sorunsuz Ilk Denemede Hayirlisiyla Başarili Bir şekilde Atlatiriz Inşallah... Daha Ilaç Kullanmaya Başlamadan Böyleysem Transfer Yapildiktan Sonra Beni Düşünün :)

Yeşbü Hoşgeldin Aramiza, Bende Yaptirmaya Başlayacağim Aldiğim Fiyat şu 2100 Dolar Arti Ilaç ücretleri Filan...

Acele Transfer Yapildiktan Sonra Ne Kadar Yatmak Gerekiyor. çalişiyorum Sorun Yaşarmiyim Acaba Die Soruyorum...

Yeşbü şunuda Belirtim, Benim Sigorta Hiç Karşilamiyor çünkü Sigortanin Karşilamasi Için 3 Aşilama Yaptirmiş Olmamiz Gerekiyormuş...

Acele Transfer Yapildiktan Sonra Ne Kadar Yatmak Gerekiyor. çalişiyorum Sorun Yaşarmiyim Acaba Die Soruyorum...

tatlım hayırlı olsun şimdiden bende ilk denememde hamile kaldım yani inşallah hepinizde ilk denemede kalırsınız tatlım transferden sonra özellikle iki gün sadece tuvalet ihtiyacı için kalksan iyi olur ben yemeğimi bile yatakta yedim çünkü 2 gün boyunca sonra rapor alabiliyorsan birkaç gün daha yat derim alamıyorsanda özellikle 2 gün bayağı önemli canım birde kabız olmaman gerekiyor üşüymemen felanda önemli yani kendine şimdiden iyi bak derim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…