tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hani ssk karşılıyor deniyor ya... sadece ilaçımı karşılıyor.... başka bir şeyi karşılamıyor mu??? birde raporu çıkartmak zormu??? ve rapor için şart koşuluyor mu???? son bir soru daha raporu gittiğin özel yerdemi çıkartıyorsun tüp bebek merkezinde...

şimdi canım istediğin kadar soru sora bilirsin rahat ol tatlım yok tatlım biz burda doktorumuzun yönlendirmesiyle ıspartada bir üniversitede çıkardık çok zor olmadı ama doktorunun yardımı önemli yani belge vermesi çünkü tüp bebek dışında bebiş sahibi olamıyacağınızı belgelemeniz gerekiyor birde o raporla hem ilaçları hemde hastane masrafını karşıladık biz canım gideceğiniz merkez önemli iyi araştırın:1hug:

canım sen nerde yaptırıyorsun...iyi fiyat almışsın... ya sigortanın karşılamsıo lazım ama ben aşılama falan şartı aranmıyor diye biliyordum....

gittiğiniz merkez sizi bu konuda yönlendire bilir tatlım:1hug:

evet canım çok önemli biliyorum...zaten doktor konusunda hiç te şanslı değilimdir...sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek misali şimdi baya araştıryorum..şimdi ankarada anatolia tüp bebek merkezini duydum başarı oranı çok iyiymiş bakalım artık hayırlısı....ya canım peki ssk karşılamsını için 3 aşılamdan geçmiş şartımı aranıyor???gülseren arkadaşımız öyle yazmışta....eğer öyleyse çok zor benim çıkartmam...

İKRAR BEBİŞİM nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn biz bugün biraz daha iyiyiz teyzesi yarin 3 de randevumuz var dua et bize olurmu

acele canım peki transfer uygulandıktan hemen sonra seni gönderdirlermi hemen eve...

acele canım peki transfer uygulandıktan hemen sonra seni gönderdirlermi hemen eve...

evet canım bizim doktorumuz bize transferden sonra yapmamız gerekenler konusunda bir yazı vermişti orda antalya dışından gelenler iki gün dinlendikten sonra yolculuk yapa bilir diyordu ordan biliyorum ama 2 gün dinlenmen yani yatman önemli:1hug:

senin ki uzun protokolmüydü kısamı?_???

bu arada sualarımız seninle...inşallah kontrolden iyi haberlerle dönersin canım...:1hug:

senin ki uzun protokolmüydü kısamı?_???

bu arada sualarımız seninle...inşallah kontrolden iyi haberlerle dönersin canım...:1hug:

iyi dileklerin için sağol canım amin inşallah iyi haberlerle döneceğim allahın izniyle benimki kısaydı canım adetimin ikinci günü tedaviye başladım ben:1hug:

oley yarın gorcen bebıslerı

evet teyzesi allahın izniyle yarın göreceğim ttransferdede görmüştüm şimdi bir daha inşallah darısı başına(YA TEYZESİ ŞİMDİ BENİM MİDEM ÇOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KÖTÜYA ŞU SENİN UĞUR BÖCEĞİ BİLE ETKİLİYOR ŞUNU GEÇİCİ BİR SÜRE DEĞİŞTİRİRMİSİN ACABA?)

Ay Canim Ya Bende Merak Ediyorum Bebişlerinii Inşallah Biri Kiz Biride Erkek Olur Geçen Yillara Inat...

tabıkı degıstırırım ablacım hayırlıs haberlerı beklıyoruz şakkıdı

kusura bakma bebişim yaaaaaaaaaaaama bu çok daha iyi olmuş inşallah tatlım hayırlı haberlerle gelmeyi nasip eder allahım darısı başınıza tek isteğim sizin için hayırlı evlatlar allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah:1hug:

Acelecim senin için çok seviniyorum Allah nazarlardan saklasın bebişlerine sağ salim kavuşursun İnşallah:)

ya inanmıyorum arkadaşlar Allahıma şükürler olsun on gün önce gidip bir merkezle konuştum adetinin ikinci günü gel dediler bu ay başlayacaktım bekliyorum bekliyorum hastalanmıyorum sonunda bugün test yaptım sonra dayanamayıp doktora gittim gördüm keseyi

arkadaşlar bugün hayatımın en güzel günü hamileyiiiimmmm

oleyyyyyyyyyyyy be canım çok ama çok sevindim kız kendime bu kadar sevinmedim allah tamamına erdirir inşallah canım benim süpriz oldu çok şükür:teytey::teytey::dance:

güzel Allahım herşeyin zamanını biliyor çok şükür tedavi için iştende çıkmıştım Allahıma hepimiz için duva ediyorum sağlıklı ca alalım bebişlerimizi kucağımıza Allahım hepimizin istediğimizi gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…