canım hani ssk karşılıyor deniyor ya... sadece ilaçımı karşılıyor.... başka bir şeyi karşılamıyor mu??? birde raporu çıkartmak zormu??? ve rapor için şart koşuluyor mu???? son bir soru daharaporu gittiğin özel yerdemi çıkartıyorsun tüp bebek merkezinde...
evet canım çok önemli biliyorum...zaten doktor konusunda hiç te şanslı değilimdir...sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek misali şimdi baya araştıryorum..şimdi ankarada anatolia tüp bebek merkezini duydum başarı oranı çok iyiymiş bakalım artık hayırlısı....ya canım peki ssk karşılamsını için 3 aşılamdan geçmiş şartımı aranıyor???gülseren arkadaşımız öyle yazmışta....eğer öyleyse çok zor benim çıkartmam...
acele canım peki transfer uygulandıktan hemen sonra seni gönderdirlermi hemen eve...
senin ki uzun protokolmüydü kısamı?_???
bu arada sualarımız seninle...inşallah kontrolden iyi haberlerle dönersin canım...:1hug:
oley yarın gorcen bebıslerı
Ay Canim Ya Bende Merak Ediyorum Bebişlerinii Inşallah Biri Kiz Biride Erkek Olur Geçen Yillara Inat...
tabıkı degıstırırım ablacım hayırlıs haberlerı beklıyoruz şakkıdı
Acelecim senin için çok seviniyorum Allah nazarlardan saklasın bebişlerine sağ salim kavuşursun İnşallah:)
arkadaşlar bugün hayatımın en güzel günü hamileyiiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?