A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
İnan şu an sevinçten ağlıyorum çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm allahım herkeze kısmet etsin inşallah gözünüz aydın:1hug:ya inanmıyorum arkadaşlar Allahıma şükürler olsun on gün önce gidip bir merkezle konuştum adetinin ikinci günü gel dediler bu ay başlayacaktım bekliyorum bekliyorum hastalanmıyorum sonunda bugün test yaptım sonra dayanamayıp doktora gittim gördüm keseyi
güzel Allahım herşeyin zamanını biliyor çok şükür tedavi için iştende çıkmıştım Allahıma hepimiz için duva ediyorum sağlıklı ca alalım bebişlerimizi kucağımıza Allahım hepimizin istediğimizi gönlümüze göre versin
sağol canım benim inan ben hep senin sayende motive oldum bana umut oldun öncelikle SANA buradaki herkeze teşekkür
şimdi biraz çıkmam lazım eşimin ailesine yemeye bekliyorlar hemen haber vermek için gireyim dedim artık evdeyim işte yok bol bol konuşuruz
ay kapı çalıyor zaten bir üstte oturuyorlar şimdi gideyim muhakkak giricem gene yarın dönüşte hemen gir acele herşey yolunda gidecek Allahıma şükür çok şükür buradaki herkez bir gün anne olacak sadece inanmak lazım
kızlar ben tam anlayamadım ama böcek sen tedavisiz mi hamiş kaldın kız kendiliğinden mi oldu yani ayyyyyyy
ınsallah ablacım ya cok heyecanlandım yarın ıcın hemen haber ver tamammı
catlayacam
ayyy allah bağışlasın böcek kız valla çok sevindim ayy bu arada acele ablacım ya sen ultrasyonda gördünmü bebişleri çok merak ediyorum ama ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?