tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnan şu an sevinçten ağlıyorum çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm allahım herkeze kısmet etsin inşallah gözünüz aydın:1hug:

sağol canım benim inan ben hep senin sayende motive oldum bana umut oldun öncelikle SANA buradaki herkeze teşekkür

bizim bebişler aynı anda doğacaklar galiba acele ama sakın kopmayalım birbirimizden gelişmeleri hep yazalım

tabiki kısmetten öte yol yok canım hayırlı olsun allahım sağlıklı bebiş nasip etsin eeeeeeeeeeeeee yakında acele benim çok kötü midem bulanıyor dersin bende sana tavsiyelerde bulunurum olurmu?teyzesi bizde yarin gideceğiz görmeye dua et olurmu bizede

şimdi biraz çıkmam lazım eşimin ailesine yemeye bekliyorlar hemen haber vermek için gireyim dedim artık evdeyim işte yok bol bol konuşuruz

sağol canım benim inan ben hep senin sayende motive oldum bana umut oldun öncelikle SANA buradaki herkeze teşekkür

canım benim sizde benim en zor zamanlarımda yanımda oldunuz hiç birinizin hakkını ödeyemem inan yakında canın birşeyler istemeye başlar babanıza söyleyin hazır olsun:Roflol:

şimdi biraz çıkmam lazım eşimin ailesine yemeye bekliyorlar hemen haber vermek için gireyim dedim artık evdeyim işte yok bol bol konuşuruz

tamam tatlım inşallah görüşürüz yarin 3 de canım tekrar tebrik ederim allah sağlıklı bebiş kısmet eder inşallah:1hug:

ay kapı çalıyor zaten bir üstte oturuyorlar şimdi gideyim muhakkak giricem gene yarın dönüşte hemen gir acele herşey yolunda gidecek Allahıma şükür çok şükür buradaki herkez bir gün anne olacak sadece inanmak lazım

tamam tatlım görüşürüz afiyet olsun size yarin gelince yazarım merak etme kendine çok iyi bak üşütme sakın ve erken yat yani çok oturma dinlen canım:içelim:

kızlar ben tam anlayamadım ama böcek sen tedavisiz mi hamiş kaldın kız kendiliğinden mi oldu yani ayyyyyyy

ikrar bebişim hadi sende sevindir ablanı yeterki başaracağına sen inan gerisini allahım nasip eder inşallah bebeişin olacak ben inanıyorum allahım ne olur yarabbim herkeze kısmet et inşallh:1hug:a.s.

kızlar ben tam anlayamadım ama böcek sen tedavisiz mi hamiş kaldın kız kendiliğinden mi oldu yani ayyyyyyy

evet tatlım bu ay adetinin 2 günü tedaviye başlıycaktı adet olmamış allahım çok büyük inşallah hepinize kısmet etsin hadi şimdi iki hamile dua edecek sizlere allahım inşallah sesimizi duyar sizede nasip eder

ınsallah ablacım ya cok heyecanlandım yarın ıcın hemen haber ver tamammı
catlayacam

tamam tatlım saat 3 de randevum yani geç o yüzden merak etme tatlım allahın izniyle güzel haberler getireceğim size ama dualarınızı esirgemeyin olurmu teyzeleri allahım ne olur yarabbim herkeze kısmet etsin kız adetin düzene girip birde sende hamiş kalmıyormusun doktor normal olmaz desede allahım çok büyük bellimi olur ay ne güzel olur:sm_cool:

kızlar ben biraz çıkıyorum canım çok hamburger istiyorda canınız istemesin yemem lazım valla ağzımın suyu akıyor babamız onu alacakda sonra görüşürüz kız bunlar şimdiden böyle allahkorusun büyüyünce obez olmasınlar ayyyyy allah korusun neyse görüşürüz öptüm sizi:1hug:

ayyy allah bağışlasın böcek kız valla çok sevindim ayy bu arada acele ablacım ya sen ultrasyonda gördünmü bebişleri çok merak ediyorum ama ben

böcekkk çok sevindim valla bu ay uğurlu geldi ne güsel yaaa... Hadi hayırlı olsun hepiniz sağlıkla büyütün bebişlernizi... Süper valla:)

ayyy allah bağışlasın böcek kız valla çok sevindim ayy bu arada acele ablacım ya sen ultrasyonda gördünmü bebişleri çok merak ediyorum ama ben

tatlım darısı başınıza inşallah ben kısmetse yarin ultrasyona gireceğim tatlım dualarınızı esirgemeyin olurmu teyzeleri:1hug:

türkiyenin en güzel anneleri evet sırayla hepimiz başaracağız allahın izniyle allahım hiç birinizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah dualarım sizinleŞeniz

böceekciğim eskiden çok geç saatlere kadar otururdun artık erken yat vücudun dinlensin kendine ve bebişine çok iyi bak görüşmek umuduyla tekrardan hayırlı olsun tatlımŞeniz:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…