A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
hepinize iyi uykular tatlı rüyalar bana yarin dua edin olurmu hepinizi çok seviyoruz allahım yakında hepinize bebişler nasip eder inşallahhhhhhhhhh
merhabalar
hele şükür siteye girebildim birşeyleri paylaşmasam olmıyacak bende tüp bebek tedavisi görmekteyim ve bu ayın 3 ünde 3 adet embriyo transfer edildi çok heyacanlıyım fakat bir o kadarda moralim bozuk ilk denememizdi bu lakin transferi yapan doktor baştan biraz moral bozdu 7 yumurta almışlardı zaten bunun yanlızca 3 adetı gelışme göstermiş ve çok kaliteli olmadıklarını söylediler fakat eşimde bende umutluyuz sürekli dua ediyoruz evet yaşım 35 fakat yinede sanki hemen olacakmış gibi bir his üstelik üçünüde istiyoruz birde oluverirse allahım ne harika olur fakat sonucun negatif olma ihtimalinide hem ben hem kocam birbirimize söz verip olgunlukla karşılayacağımızı kararlaştırdık ve herşeyin hayırlısı olması için dua etmekteyiz tabi nekadar başarabiliriz bilemiyorum tek bildiğim bebek yada bebeklerimi birgün
mutlaka ALLAHIN izniyle kucağıma alacağım ben bunu çok istiyorum ya bana pozitif bir şeyler söyleyinki son 9 günümü umutla bekleyebileyim insan nekadar kendini motive etsede bu süreci yaşamış olanlardan bir şeyler duymak istiyor herşey gönlünüzce olsun ALLAH yardımcınız olsun bugün itibari ile negatif sonuç almış olanlar ne olur sabır biraz daha sabretmeliyız ve çok çok dua etmeliyiz her şeyi bilen her şeye hakim olan rabbimin süphesiz bu maduriyetimizden haberi varki siteden bir çok güzel haber almaktayız bir gün bizde hamileyımmmmm diye haykıracağımız günün hayalini kurup güzel günleri düşünelim ne olur
hadi hayirlisi canimmmmmmm
beklemedeyım acele ablam:smiley-cool:
dualarımız senle
cemreciğim inan senin için çok heyacanlıyım allahım yarin inşallah güzel haberlerle göndersin seni allahım bebişlerin innşallah sana tutunmuştur inşallah canım anne olmayı nasip etsin emeklerini boşa çevirmesin arkadaşım valla bende heyecanlıyım az kaldıııııııııııııı dua edin olurmu:1hug:
cemrecim iyimisin
sakin ol yarın iyi haberlerini alıcaz inşallah hemde çok iyi haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?