tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yaaaa çok özür dilerim bizim bilgisayarın fişlerinde bir sorun vardı eşimde temizlik yaparken halletmiş üzgünümsenağlama ŞİMDİ SIKI DURUN KESİN İKİZ TEYZESİSİNİZ ÇOK SAĞLIKLI MERCİMEKLERİM BENİM ÇOK KÜÇÜK AMA PIT PIT DİYE KALPLERİ ATIYORLAR ALLAHIM DARISI HEPİNİZİN BAŞINA İNŞALLAH

cnm arkadaşım herşeyin en güzeline layıksın ama mercimekler herşeyinn ene en en en güzellerine layık allah herşeyi gönlüne göre versin

ACELE canım çok sevindim :1hug:
Allah analı babalı bütürsünŞeniz

Darısı başlarımızaa.s.

cnm arkadaşım herşeyin en güzeline layıksın ama mercimekler herşeyinn ene en en en güzellerine layık allah herşeyi gönlüne göre versin

AMİN CANIM YA DARISI HEPİNİZİN BAŞINA İNŞALLAH ALLAH HEPİNİZİN MURADINI VERSİN İNŞALLAH

Allahhh süper acelecim kutlarım çok sevindim yaaa valla süper tebrik ederim Allah sağlık versin bebişlere... Kendine de bebişlere de çok iyi bak

çok sağolun canlarım darısı hepinizin başın inşallah heran size dua ediyorum arkadaşlarım canlarım inşallah sizde yaşayın

cemre hadi tatlım yarin sıra sende güzel haberlerle gelmeyi kısmet etsin allahım sakın korkma rahat ol canım allah gönlüne göre verir inşallah

ikrar teyzesi saklanmak yok bak 6 hafta 2 günlük yeğenlerin var ona göre seninde güzel haberlerini bekliyoruz herkez gibiyerimseniben

böcekciğim nerdesin bir göründün kayboldun iyimisin bebişin nasıl yazsana güzelim merakta bırakma bizi:1hug:

türkiyenin en güzel anne adayları iyi geceler tatlı rüyalar hepinize allahım hepinize bebişler nasip etsin inşallah (bunlar mercimek gibi ama midem çok kötü eeeeeeeeeeeeee ikiye karşı bir) şaka bir yanada çok kötüyüm oyüzden yatacağım allahım hepinize yaşatsın bebişlerimi heran hissettiğimde inanın dua ediyorum sizlere aklım fikrim sizden gelecek güzel haberlerde bakın beni üzmeyin sakın güzel haber verin inşallah allahım muradınızı versin hepinizin

ablacım ordamısın canım ayy ayyy ayyy okudum hissetmeye başlamışsın kalp atışlarını çok sevindim:teytey: inanki ayyyy inşallah kucağınada alırsın sağlıcakla canım benim

aaaaaa ben geldim sen gitmişsin ama aaaaaa

mercimek yegelerim benimmm allahim hayirlisinlan kucagina almayi nasip eder insallahhhhhhhhhhha.s.

acele hala mercimek mi seninkiler nohut olmadı mı daha :))
Aman iyi dinlen, rahat ol, bebişlere iyi bak.

böcek tebrık edrım darısı basıma olsun ınsallal amııııın
gule gule saglıkla gelsın bebegın ınsallah

ikrarcımm sağol inan duva ediyorum devamlı Allahım çok büyük sende sadece inan moralini yüksek tut yeter

Böcek Tebrik Ederim. Allah Sağlikli Bir şekilde Bebeğini Kucağina Almayi Nasip Etsin.

Sizin Ne Kadar Süre Sonra Oldu?

amin canım çok sağol bizim dört yıl olmuştu artık bu ay tüp bebeğe başlayacaktım gidip doktorlada konuşmuştum Allah böyle kısmet etti çok şükür hepimize bir şekilde nasip edicek benimki böyle oldu:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…