- Konu Sahibi ACELE
-
kızlar yaaaa çok özür dilerim bizim bilgisayarın fişlerinde bir sorun vardı eşimde temizlik yaparken halletmiş üzgünümsenağlama ŞİMDİ SIKI DURUN KESİN İKİZ TEYZESİSİNİZ ÇOK SAĞLIKLI MERCİMEKLERİM BENİM ÇOK KÜÇÜK AMA PIT PIT DİYE KALPLERİ ATIYORLAR ALLAHIM DARISI HEPİNİZİN BAŞINA İNŞALLAH
cnm arkadaşım herşeyin en güzeline layıksın ama mercimekler herşeyinn ene en en en güzellerine layık allah herşeyi gönlüne göre versin
kızlar yaaaa çok özür dilerim bizim bilgisayarın fişlerinde bir sorun vardı eşimde temizlik yaparken halletmiş üzgünümsenağlama ŞİMDİ SIKI DURUN KESİN İKİZ TEYZESİSİNİZ ÇOK SAĞLIKLI MERCİMEKLERİM BENİM ÇOK KÜÇÜK AMA PIT PIT DİYE KALPLERİ ATIYORLAR ALLAHIM DARISI HEPİNİZİN BAŞINA İNŞALLAH
böcek tebrık edrım darısı basıma olsun ınsallal amııııın
gule gule saglıkla gelsın bebegın ınsallah
böcekkk çok sevindim valla bu ay uğurlu geldi ne güsel yaaa... Hadi hayırlı olsun hepiniz sağlıkla büyütün bebişlernizi... Süper valla:)
ayyy allah bağışlasın böcek kız valla çok sevindim ayy bu arada acele ablacım ya sen ultrasyonda gördünmü bebişleri çok merak ediyorum ama ben
Böcek Tebrik Ederim. Allah Sağlikli Bir şekilde Bebeğini Kucağina Almayi Nasip Etsin.
Sizin Ne Kadar Süre Sonra Oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?