tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ALLAHIMA ÇOOK ŞÜKÜR acele inan biliyordum bu sayfayı okumaya başladığımdan beri senin bir kerede başaracağını biliyordum Allahım herkeze nasip etsin

acele bugün seni çok merak ettim ama giremedim bütün gün misafir vardı yeni gittiler diyebilirim bende yatıcam artık bana iş yaptırmadılar ama çok uykusuz kaldım benim tek şikayetim yorgunluk zaten bu arada aramızda bir hafta var benimki beş haftalıkmış pazartesi kalp atışını duyucam senin için çok hevesleniyordum Allahım benide sana yetiştirdi bu arada ben bir dikkat ediyorsam sen iki edicen çok iyi bak bebişlere yarın görüşürüz...

merhabalar 05-11-2007 AKŞAM 10 NU GEÇİYOR
hele şükür siteye girebildim birşeyleri paylaşmasam olmıyacak bende tüp bebek tedavisi görmekteyim ve bu ayın 3 ünde 3 adet embriyo transfer edildi çok heyacanlıyım fakat bir o kadarda moralim bozuk ilk denememizdi bu lakin transferi yapan doktor baştan biraz moral bozdu 7 yumurta almışlardı zaten bunun yanlızca 3 adetı gelışme göstermiş ve çok kaliteli olmadıklarını söylediler fakat eşimde bende umutluyuz sürekli dua ediyoruz evet yaşım 35 fakat yinede sanki hemen olacakmış gibi bir his üstelik üçünüde istiyoruz birde oluverirse allahım ne harika olur fakat sonucun negatif olma ihtimalinide hem ben hem kocam birbirimize söz verip olgunlukla karşılayacağımızı kararlaştırdık ve herşeyin hayırlısı olması için dua etmekteyiz tabi nekadar başarabiliriz bilemiyorum tek bildiğim bebek yada bebeklerimi birgün
mutlaka ALLAHIN izniyle kucağıma alacağım ben bunu çok istiyorum ya bana pozitif bir şeyler söyleyinki son 9 günümü umutla bekleyebileyim insan nekadar kendini motive etsede bu süreci yaşamış olanlardan bir şeyler duymak istiyor herşey gönlünüzce olsun ALLAH yardımcınız olsun bugün itibari ile negatif sonuç almış olanlar ne olur sabır biraz daha sabretmeliyız ve çok çok dua etmeliyiz her şeyi bilen her şeye hakim olan rabbimin süphesiz bu maduriyetimizden haberi varki siteden bir çok güzel haber almaktayız bir gün bizde hamileyımmmmm diye haykıracağımız günün hayalini kurup güzel günleri düşünelim ne olur
06-11-2007 GECE YARISI
ASLINDA YARIN YANLIZCA KAN TESTİ YAPACAKLAR İNŞALLAH HAFTAYA ÇARŞAMBA BİR HAFTA SONRA SONUCU ÖĞRENECEĞİZ BUGÜN FAZLA BİR ŞEY YAPMADIM SABAH 9 DA KALKMIŞTIK KAHVALTIDAN SONRA ALIŞVERİŞE GİTTİM KOCAM TELEFON ETMİŞ BİRDE ÇOK HOŞ BİR MESAJ BIRAKMIŞ *fazla geç kalma çocuklarıda al hemen eve gel diye * BİR AN HOŞ OLDUM İNANIN ÇOK HOŞUMA GİTTİ SANKİ YANIMDA ÇOCUKLARIM VAR SANDIM BİR AN İNŞALLAH ALLAH NASİP EDERDE GERÇEKTEN YANIMDA OLURLAR NEYSE KIZLAR İYİ GECELER BANA FAZLA TAKILAN YOK SANIRIM İLERDE BİRBİRİMİZİ TANIDIKÇA DERTLEŞİR SEVİNİRİZ BİRLİKTE

aceleeee canım çok sevindim... allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin bebeişlerini inşallah... darısı başımıza inşaallah...şu anda tüp bebek aşamasına girecek olanlar...yada sabırsızlıklar bir umutla bekleyen arkadaşlar allah inşallah yüzünüze bakar ve inşallah sizlerle en yakın zamanda bebişlerinize kavuşursunuz hayırlısıyla...

mybaybs canım ne kadar güzeL eşinde,sende pozitifsiniz...inşallah sende acele gibi çok iyi sonuçlar alırsın..bakarsın seninde ikiz olur... belli mi olur canım....

bizde tüp bebeğe karar verdik ama iyi bir yer olsun diyede iyice araştırıyoruz bakalım artık....

Mybabys, Dilerim Bebişlerin Sana Tutunur Ve Onlari Kucağina Almayi Allah Nasip Eder..

Acelecim çok çok Sevindim Allah Nazarlardan Saklasin Seni Ve Bebişlerini...ay Canim Ya Süper Gerçekten..

Bende Bugün Ilk Aşama Için Gideceğim (adet'in 21. Günü) Benim Içinde Lütfen Dua Edin Ben Biraz Negatif Bir Yapi Olduğum Için Kötüyüm...

Dilerim Bu Yazilara Yakin Zamanda Dönüp Tekrar Okur Ve Gülerim...

Herkes'in Hayirli Haberlerle Dönmesi Dileğiyleee....

acele kıs cok sevındım allahım saglıcakla kucagına almayıda nasıp etsın inş bızede dua et bolbol inş bırı kız bırı erkek olur ( saka saglıklı olsunda ıster kız ırster erkek olsun ) senın adına cok sevındım cnm benım

bocek senın adınada cok sevındım inş saglıcakla kucagınada alırsın

Merhaba siz benden yaşça bayağı büyüksünüz ablam gibi yane:) inşallah bebişleriniz tutunur isteğiniz olur yalnız alışveriş falan diyorsunuz öyle yormayın kendinizi dinlenin kaç tane can var içinizde bakın acele nasıl olumlu düşündü aldık hamile haberini sizde olumlu düşünün sizinde daha güzel haberlerinizi alalım. Allah bebişlerinize bir an nce kavuşturur inşallah sizi sağlıkla sıhhatle...

kızlar biz geldik teyzeleri nasılmış bakim bugün cemre nerdesin canım bir haber ver ne oldu sonuç:1hug:

slm abla cok mutluyum inam senin adına darısı basıma seni seviyorum ablacım

çok sağol canım biliyorum mutlu olduğunu seninde beni allahın izniyle mutlu edeceğini biliyorum inşallah canım kardeşim bu ara bende dersimliyim:1hug:

eşim dersimli değil oyüzden çok sorunlu oldu evlenmemiz tabi onun ailesi yüzünden aman neyse boşver allah razı olsun teyzenden bencede iyi olur tatlım dinlenirsin fazla kalkmazsın allah razı olsun anemde bana baktı hakkını ödeyemem:1hug:

ay cok duygulandım abla ya senağlama
ta ankardan gelıcek yaa evını ısını gucunu bırakıp senağlama
ooof fena oldum senağlama

sağolsun canım bak ne güzel ağlama işte hem moral olur hem arkadaş bakarsın ayağı uğurlu geir sende ona bol bol dua edersin tatlım kiminin duası kiminin bedduası derler unutmaŞeniz

cemre 61 ne yaptı acaba allahım inşallah güzeldir sonucuda biryerlerde kutluyorlardır :1hug:

ay abla ilaç igne parasını göndermiş yaa nası aglamayım bu devirde kim yapıyo böyle teyzen kurban olsun sana dıyosenağlama
doğru söylüyorsun bu devirde kimse yapmaz canım paranı düzgün harca çünkü gerçekten zor bir dönemden geçeceksiniz unutma ilaçlar zaten çok pahalı birde bebişler tutuncada devam ilaçlara eeeeeeeeeeee sonra onların kontrolleri eeeeeeeeeeeeeeeee sonra doğumu eeeeeeeeeeeeeeeee bezi mezi derken bende önümüzdeki ay iş bakacağım benim hayatım çok zorlanıyorya üzülüyorum ne yapsın ev kirası faturalar birde bu zor allah herkezin yardımcısı olsun inşaalahsenağlama

tatlım ben çıkıyorum biraz midem çok kötü senin bu yiğenlerin beni mahvetti ama darısı başına sonra görüşürüz bebişim:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…