A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
valla canım hazır olmama, kaçma isteği, vaz geçme arzusu, mutsuzluk bunlar normal. hormonlardan kaynaklanıyor. takma kafana bende yaşadım. hala daha olmadık şeylere zırlıyorum.....korkma iğneden. ben tam 52 adet iğne oldum tüm bu süreçte. ve sana şunu söyliyeyim yeryüzünde iğneden benim kadar korkan adam yoktur. ben elime toplu iğne bile alamazdım eskiden. ben bile becerdiysem bu işi sen hayli hayli becerirsin. öpüldün....
canım yazıların tamamını okumadım ama anladığım kadarıyla tüp bebek tedavisi görüyorsun ben siteye yeni üye oldum daha da tam çözemedim yazdığım mesajlar gidiyor mu gitmiyormu onu bile bilmiyorum neyse doktorunun dediği gibi sakın stres yapma benim 5 yıl oldu hemen hemen tüp bebek yaptıralı ve ilk denemem de tuttu.3.5 yaşında bir oğlum var allah sana da herkese de versin.diyeceğim şu ki tam 5 yıl çocuk özlemiyle yandım 6 kere aşılama oldum tam birfiyaskoydu.psikolojim tamamen bozuldu.tüp bebeğe gitmeden 6 ay önce psikolojik destek almaya başladım.ve sonunda başardım.tedavi sırasında hep başarılı olacağını düşündüm.hiç moralimi bozmadım.sen de sakın moralini bozma.herşeyin başı moral sakın unutma
Acele beni hatırladın değil mi?Yazılarını hergün takip ediyorum neolur daha önce de söyledim .Moral herşeyden önce moral.Bak sakın sonucun negatif olacağını düşünme.hep olacak ben bunu başaracağım.Bebişimi kucağıma alacağım de.Sakın karamsar olma sakın.Başaracaksın.Seni çok iyi anlıyorum canım benim.İnşallah güzel haberlerini alacağız.Senin için dua ediyorum:1hug:
eeee hadi geçmiş olsun. seninkide çok acıdı mı. bende ilaç müthiş yakmıştı ve 2 ssat bacağım ağrıdı. benimki pregnyl adında bir ilaç
Tatlım bu arada bu günlerinin tadını çıkar.Tüp bebek annesi olmak kolay değil tadını çıkar. ne de olsa onlar seçiliyorlar.İnşallah senin de olduğun da göreceksin onlar diğer bebeklerden çok farklı oluyorlar.ben bu sene oğlumu kreşe verdim ve tam 3 haftadır uğraşıyorum alıştırmaya.Okulda 150 çocuk var ve sadece benim çocuğum sınıfa girmemek için direniyor.sınıftaki kendi yaşıtları için onlar bebek gibi konuşmayı bile bilmiyorlar diyor buyur işte zeka fazla geliyor kimseyi beğenmiyor.Onunla hergün böyleyiz artıkklava: Şaka bir yana çok güzel bir duygu İNŞALLAH SENDE YAŞA.İçime doğuyor sen bu işi başaracaksın
valla 5 sene oldu tam hatırlamıyorum ben de.Ama ilk önce kaç yumurta olduğunu söylüyorlar.Benden 18 tane almışlardı.Sonra hergün arıyorlar kaç tanesinin kaldığını söylüyorlar.Sürekli irtibat halinde oluyorsun zaten.Ama bu durumun kaç gün sürdüğünü hatırlayamıyorum.En son Benim 5 tane kalmıştı.ONlara bir test yapmak istediklerini söylediler. Bunun için de ayrı para ödedik.Hangilerinin sağlıklı olup olmadığını test ediyorlarmış.Bunun sonucunda da 5 taneden 2 tane kaldı onları transfer ettiler BU konu da sana daha fazla yardımcı olmak isterim ama o kadar narkozdan sonra biraz hafıza kaybı başladı ben de.İnan çok ayrıntılı hatırlayamıyorum
acele yazılarını okudum ama kaçırdım galiba şu an kaç tane yumurtan var doktor söylemiştir inan yakından takip edicem inşallah herşey güzel gider sende güzel deneyimlerini bize anlatırsın 2009 senesindede hepimiz bugünleri unutmuş çocuklarımızın sağlığı,gelişmeleri,alışkanlıkları hakkında sohpet ederiz bu site beni çok rahatlatıyor...
Aeamıza hoş geldin tatlım ben bu ilacı bilmiyorum ama sana tüp bebekmi yoksa başka birşeymi uygulanacak merak etme bu ilacı kullanan arkadaşlar sana yardımcı olur tatlım bildiğim birşey olursa bende olurum merak etme olurmu:1hug:Arkadaşlar Bende Araniza Yeni Katildim Kimseye Anlatamadiğim Dile Getiremediğim Sikintilarimi Sizinle Paylaşmak Istedim 14 Aylik Evliyim 8 Aydir Korunmuyorum Ama Hala Bir Bebişim Yok Daha Yeni Doktor Tedavisine Başladim Klomen Diye Bir Ilaç Verdi 2 Gündür Kullaniyorum Ve Cumartesi Tekrar Istedi Beni Bundan Sonra Ne Olacak Ne Yapilacak Bilen Varsa Bana Yardimci Olsun Allah Tüm Bebiş Isteyipte Olmayanlara Bir Bebiş Nasip Etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?