tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İKRAR NERDESİN.....senağlama çok bunaldım sen nerelerdesin bu gün çatlatma iğnesini vurduracağım korkuyorum sona geldim diye daha hazır değilim çok bunaldım korkunç sıkılıyorum vakit geçmiyorsenağlama birde bana puan vermişsin çok sağol çok sevindim biliyormusun tatlişkom.

valla canım hazır olmama, kaçma isteği, vaz geçme arzusu, mutsuzluk bunlar normal. hormonlardan kaynaklanıyor. takma kafana bende yaşadım. hala daha olmadık şeylere zırlıyorum.....korkma iğneden. ben tam 52 adet iğne oldum tüm bu süreçte. ve sana şunu söyliyeyim yeryüzünde iğneden benim kadar korkan adam yoktur. ben elime toplu iğne bile alamazdım eskiden. ben bile becerdiysem bu işi sen hayli hayli becerirsin. öpüldün....

Hepinize ne kadar teşekkür etsem az olur ya inan burayı bulmadan önce bu kadar bilgim yoktu internetten araştırdım ama bu kadarı süper bıkmadan usanmadan bana yardım ediyorsun.Hepiniz benimle bildiklerinizi paylaşıyorsunuz inan burası süper biryer allah herkezin muradını verir inşallah hayırlısıyla.sen üzülmesene canım az kaldı bak en zorunu aştın dilerim allahtan akıttığın göz yaşların sevinç göz yaşı olsun :hooray:

amin....hepimizi güzel günler bekliyor. iğnenin saati çok önemli unutma. sen 20 dak. erken git orda otur. geç kalmaktan iyi. yarında kendini fazla yorma. ben çatlatmadan sonra evi ayağa kaldırmıştım da sonunda kendim çatlıyordum :)))

tamam tatlım erken giderimde valla sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canım ben eğer yarin buralarda olmazsam bilki çatlamışım zaten:bbo:

tamamdır şimdi biraz rahatladım iğnemi vurdurdum salı sabah allah kısmet ederse toplama işlemi olacak iğnenin vakti germişti beni ama sağ olsun burdaki hemşireler çok yardımcı oldullar allah herkezin muradını versin inşallah öptüm sizi.a.s

eeee hadi geçmiş olsun. seninkide çok acıdı mı. bende ilaç müthiş yakmıştı ve 2 ssat bacağım ağrıdı. benimki pregnyl adında bir ilaç

Acele beni hatırladın değil mi?Yazılarını hergün takip ediyorum neolur daha önce de söyledim .Moral herşeyden önce moral.Bak sakın sonucun negatif olacağını düşünme.hep olacak ben bunu başaracağım.Bebişimi kucağıma alacağım de.Sakın karamsar olma sakın.Başaracaksın.Seni çok iyi anlıyorum canım benim.İnşallah güzel haberlerini alacağız.Senin için dua ediyorum:1hug:

hatırlamazmıyım bende sana baktım ama konu başlıklı bir yerde bulamadım elimde olmadan çok geriliyorum ama şanslıyım ki galiba sonlara yaklaştım bu aşamada başarmış birilerinin desteği süper oluyor çok sağol

eeee hadi geçmiş olsun. seninkide çok acıdı mı. bende ilaç müthiş yakmıştı ve 2 ssat bacağım ağrıdı. benimki pregnyl adında bir ilaç

sağol tatlım aynı ilaç valla saat stresinden önce pek birşey hissetmedim ama sonra biraz ağrıdı(geçen sene bel fıtığı olmuştum o zaman gün aşırı iğnelerim vardı bağışıklık yaptıda)bu çok farklı böyle insanın içini yakıyor kalbini acıtıyor beeeeeeeee neyse şimdilik atlattım darısı herkezin başına öptüm seni cünyır rahatsız ediyormu ne kadar kaldı sonuca?

Tatlım bu arada bu günlerinin tadını çıkar.Tüp bebek annesi olmak kolay değil tadını çıkar. ne de olsa onlar seçiliyorlar.İnşallah senin de olduğun da göreceksin onlar diğer bebeklerden çok farklı oluyorlar.ben bu sene oğlumu kreşe verdim ve tam 3 haftadır uğraşıyorum alıştırmaya.Okulda 150 çocuk var ve sadece benim çocuğum sınıfa girmemek için direniyor.sınıftaki kendi yaşıtları için onlar bebek gibi konuşmayı bile bilmiyorlar diyor buyur işte zeka fazla geliyor kimseyi beğenmiyor.Onunla hergün böyleyiz artıkklava: Şaka bir yana çok güzel bir duygu İNŞALLAH SENDE YAŞA.İçime doğuyor sen bu işi başaracaksın

bak sen yumurcağa allah bağışlasın evladınızı size inşallah.canı sağ olsunda uğraş eeeeeeeeeeeeeee kolay gelmedi demekki özel oluyor bunlar.şimdi sen tecrübelisin bana yardımcı olurmusun salı günü yumurta toplama işlemi sabah 9 da ilk alacağım haber canlı yumurtalarla ilgili galiba değilmi?ne kadar sürede belli olur bufisfisfis

valla 5 sene oldu tam hatırlamıyorum ben de.Ama ilk önce kaç yumurta olduğunu söylüyorlar.Benden 18 tane almışlardı.Sonra hergün arıyorlar kaç tanesinin kaldığını söylüyorlar.Sürekli irtibat halinde oluyorsun zaten.Ama bu durumun kaç gün sürdüğünü hatırlayamıyorum.En son Benim 5 tane kalmıştı.ONlara bir test yapmak istediklerini söylediler. Bunun için de ayrı para ödedik.Hangilerinin sağlıklı olup olmadığını test ediyorlarmış.Bunun sonucunda da 5 taneden 2 tane kaldı onları transfer ettiler BU konu da sana daha fazla yardımcı olmak isterim ama o kadar narkozdan sonra biraz hafıza kaybı başladı ben de.İnan çok ayrıntılı hatırlayamıyorum

neyse dert etme nasıl olsa yaşaya yaşaya öğreniyoruz sende nostalji yaparsın işte geçmişe yolculuk ne garip değilmi o kadar stres yaşa ama bebişi kucağına alınca herşeyi unut güzelmiş inşallah bende senin gibi birilerine yardımcı olmaya çalışırken bunları söyleye bileyim ama ne istediğimi bile bilmiyorum şu an senağlama

herkeze iyi uykular tatlı rüyalar inşallah doğan güneş hepimizi aydınlatır.inşallah allahım herkezin muradını versin yarin tekrar allah kısmet ederse görüşmek üzere öptüm sizi.

insan oğlu işte unutuyor yaşadıklarını isteklerine ulaşınca.Siteye 3 gün oldu geleli.öylesine gezinirken rastladım yazına ve ssenin dediğin gibi ancak o zaman geldi yaşadıklarım aklıma.Üzülme sende unutacaksın bu kötü günleri.Zaten çocuk olunca düşünmeye fırsatın bile olmayacak tatlım benim.Oturmaya bile vakit bulamayacaksın ki bebişinin peşinden koşturmaktan.Hayat neymiş aile neymiş o zaman öğreneceksin bu günler ne ki

acele yazılarını okudum ama kaçırdım galiba şu an kaç tane yumurtan var doktor söylemiştir inan yakından takip edicem inşallah herşey güzel gider sende güzel deneyimlerini bize anlatırsın 2009 senesindede hepimiz bugünleri unutmuş çocuklarımızın sağlığı,gelişmeleri,alışkanlıkları hakkında sohpet ederiz bu site beni çok rahatlatıyor...

7 tane felan varda bunların ne kadarı sağlıklı onu heralde yarın öğreneceğiz .inşallah canım dileklerin kabul olurda dediğin gibi 2009 da dediğin gibi onların gelişimleri hakkında birbirimize yardım ederiz.

Arkadaşlar Bende Araniza Yeni Katildim Kimseye Anlatamadiğim Dile Getiremediğim Sikintilarimi Sizinle Paylaşmak Istedim 14 Aylik Evliyim 8 Aydir Korunmuyorum Ama Hala Bir Bebişim Yok Daha Yeni Doktor Tedavisine Başladim Klomen Diye Bir Ilaç Verdi 2 Gündür Kullaniyorum Ve Cumartesi Tekrar Istedi Beni Bundan Sonra Ne Olacak Ne Yapilacak Bilen Varsa Bana Yardimci Olsun Allah Tüm Bebiş Isteyipte Olmayanlara Bir Bebiş Nasip Etsin

Aeamıza hoş geldin tatlım ben bu ilacı bilmiyorum ama sana tüp bebekmi yoksa başka birşeymi uygulanacak merak etme bu ilacı kullanan arkadaşlar sana yardımcı olur tatlım bildiğim birşey olursa bende olurum merak etme olurmu:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…