tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haticecim sana yumurta takibi yapılacak canım. öncelikle yumurtaların klomenle döllenebilecek kapasiteye getirilecek yani 18-20 mm olması sağlanacak. sonrasında çatlatma iğnsiyle yumurtaların çatlatılacak ve dr.un sana gün aşırı ilişki önerecek ve adet tarihine kadar bekleyeceksin adetin geçtikten sonrada test yapacaksın inşallah güzel haberlerini bizlere burdan duyuracaksın canım.. umarım yardımcı olmuşumdur

acelecigim ne oldu transferin oldumu canim

tatlişko yarin yumurta toplamam var sabah 9 da ondan sonra bekliyeceğiz bakalım sen nasıl oldun inşallah biraz daha iyisindir dualarım sizinle allahım inşallah hayırlısıyla biran önce hayırlı evlatlar nasip eder inşallahyerimseniben

tatlım tüp bebeğe giriş varya en yukarda ordan tekrar cevap yaza gir burdan sadece beni okuyanlar seni görür ordan herkez yeni konuyu aç ki sana yardım çoğalsın bol şansşutarafagitti

tatlım tüp bebeğe giriş varya en yukarda ordan tekrar cevap yaza gir burdan sadece beni okuyanlar seni görür ordan herkez yeni konuyu aç ki sana yardım çoğalsın bol şansşutarafagitti

pardon yeni mesaj diye biryer var hadi bol şans

ikrar nerdesin tatlım inşallah ters giden birşey yoktur:1no2:

kafi senide çok merak ediyorum açarsan bana dön lütfen ağrılarınmı azdııııııııııııııı merakta bırakma bak zaten bunalıyorum desteğe ihtiyacım var.fisfisfis

çok Teşekkür Edrim Canim Inşallah Hepimizin Hayirli Haberlerini Duyariz Dualarim Hepinizle

selam aceleciğim, bugün daha da iyiyim. nihayet sokağada çıktım. giderek azalıyor ağrılarım. ama şişkinliğe tabii devam. eşofmandan başka birşey giyemez oldum. ama buna da şükürler olsun. sen ne alemdesin. heyecanlanma fazla. hiçbirşey hissetmeyeceksin yarın. bi bakmışsın iş bitmiş. allah beraberinde olsun ve çok kaliteli bol yumurta YUMURTLA :)))))

amin inşallah canım kaç gün kaldı canım test yapyırmana inan çok heyecanlıyım ama lütfen sabahları kalkınca bir günaydın iyiyim yaz merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teselli:

valla inan günleri saymıyorum. saymıyacağım da. daha çok var çünkü. bayram öncesi çıkacak benim bıcırların kokusu. sen özel mesajını da açsana.

bu arada Hatice aramıza hoşgeldin. umarım sende arzularına kavuşursun......

valla inan günleri saymıyorum. saymıyacağım da. daha çok var çünkü. bayram öncesi çıkacak benim bıcırların kokusu. sen özel mesajını da açsana.

heyyyyyyyyyyyyyy ben bilmiyorum nasıl açılıyor ooooooooooofisfisfis

kontrol panelinden ayarlara gir....orda aşağıda özel mesajlaşma var işaretle onu

oldumu acaba bişeyler yaptım amasenağlama

valla pek olmuş gibi görünmüyor. istersen siteyi bir akpat ve tekrar aç

bugun ıyı degılım abloş başım agrıyo hıc keyfım yıok...
sen nasılsın?

kıyamam sana bebeğim ne oldu canın felanmı sıkıldı. kafana birşey takıp üzülme olurmu?valla dün çatlatma iğnesini vuruldum yarin allah kısmet ederse sabah 9 da toplamam varfisfisfis

kafi açtım oldumu yav nereye kayboldun yine?senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…