- Konu Sahibi ACELE
-
acelecigim ne oldu transferin oldumu canim
Arkadaşlar Bende Araniza Yeni Katildim Kimseye Anlatamadiğim Dile Getiremediğim Sikintilarimi Sizinle Paylaşmak Istedim 14 Aylik Evliyim 8 Aydir Korunmuyorum Ama Hala Bir Bebişim Yok Daha Yeni Doktor Tedavisine Başladim Klomen Diye Bir Ilaç Verdi 2 Gündür Kullaniyorum Ve Cumartesi Tekrar Istedi Beni Bundan Sonra Ne Olacak Ne Yapilacak Bilen Varsa Bana Yardimci Olsun Allah Tüm Bebiş Isteyipte Olmayanlara Bir Bebiş Nasip Etsin
tatlım tüp bebeğe giriş varya en yukarda ordan tekrar cevap yaza gir burdan sadece beni okuyanlar seni görür ordan herkez yeni konuyu aç ki sana yardım çoğalsın bol şansşutarafagitti
selam aceleciğim, bugün daha da iyiyim. nihayet sokağada çıktım. giderek azalıyor ağrılarım. ama şişkinliğe tabii devam. eşofmandan başka birşey giyemez oldum. ama buna da şükürler olsun. sen ne alemdesin. heyecanlanma fazla. hiçbirşey hissetmeyeceksin yarın. bi bakmışsın iş bitmiş. allah beraberinde olsun ve çok kaliteli bol yumurta YUMURTLA :)))))
valla inan günleri saymıyorum. saymıyacağım da. daha çok var çünkü. bayram öncesi çıkacak benim bıcırların kokusu. sen özel mesajını da açsana.
bugun ıyı degılım abloş başım agrıyo hıc keyfım yıok...
sen nasılsın?
yok abloşum oylesıne benımkı
ay coook heyecanlandım
sakın ol ablacım bak duzelecek hersey goreceksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?