A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.601
gunaydın kıs anacım nassın bebısler nasıl acele teoderos napıyo gırmıyo bayadır
doktorumu aradım bakalım ne diyecek en doğrusu o değilmi allahım çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kötüyüm bana yardım etsenağlamasenağlama içemiyorum yani içmek istiyorum ama olmuyor yasenağlamasenağlama anne olmayı bile beceremiyorum senağlamasenağlama onlar için katlandım ama gitmiyor işte ne yapayımsenağlamasenağlama doktorum beni arıyacak bakalım ne diyecekkkkkkkkkkkkkkksenağlama
banada cvp yaz merak ettım sımdı senı daha cok arkadasımmmmm ordamısın yaaaaaaa
ya sakın ol ve aglama ne olur bebıslerı dusun iceceksın zorlama kendını progestan altan almıyonmu agızdanmı ıcıyonburdayım valla oturdum ağlıyorum offfffffffffff yasenağlama progestan-estrofem-bebe aspirini birde vitamin bir süre daha devam etmem gerekiyormuş bunlara ne yapacağım allahım çok kötüyüm ya içemiyorum arkadaşımsenağlama
ya sakın ol ve aglama ne olur bebıslerı dusun iceceksın zorlama kendını progestan altan almıyonmu agızdanmı ıcıyon
Seda♥Recep;1480783 .!.:progestan düşük olmaması için kullanılıyor dr sana geri dönmediyse kalk dr git jel yazar bişey yapar hem için rahatlamış olur
Seda♥Recep;1480783 .!.:progestan düşük olmaması için kullanılıyor dr sana geri dönmediyse kalk dr git jel yazar bişey yapar hem için rahatlamış olur
ne oldu yaaaaaaaaaaaa evap verın cıkacam bırazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?