tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın en güzel anne adayları:1hug:bu gün nasılsınız inşallah iyisinizdir kız böcek nerelerdesin birses ver ya:1hug:

gunaydın kıs anacım nassın bebısler nasıl acele teoderos napıyo gırmıyo bayadır

gunaydın kıs anacım nassın bebısler nasıl acele teoderos napıyo gırmıyo bayadır

tatlım bir şey söylüyeceğim ben artık bu ilaçları içemiyorum sabah yani 5 de içmemle çıkarmam bir oldu keseceğim ben bunu çok kötüyümsenağlama

nerdesin yahu birşey sordum sana zaten bu düşük tehlikesi için değilmi internetde araştırdım biraz tamamen önlemiyormuşta ne olur birşey söyleeeeeeeeeesenağlamasenağlamasenağlama

doktorumu aradım bakalım ne diyecek en doğrusu o değilmi allahım çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kötüyüm bana yardım etsenağlamasenağlama içemiyorum yani içmek istiyorum ama olmuyor yasenağlamasenağlama anne olmayı bile beceremiyorum senağlamasenağlama onlar için katlandım ama gitmiyor işte ne yapayımsenağlamasenağlama doktorum beni arıyacak bakalım ne diyecekkkkkkkkkkkkkkksenağlama

nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaa size ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrsenağlamasenağlama

sacmalama toparla kendını bakım hanı bıze sen ornek oluyodun noldu hemen pes etmek yok inş hersey yolunda gıdecek dr ne dıyecek bakalım ben hamıle oldugumda daha 2,5 ay olmamıstı 2aylıkken hergun yedıgım ıgnelerı gorseydın oturamıyordum bıle canım nasıl yanıyodu ıgneye gıttıgımde hemsırenın ıgneyı vururkenkı yuzunu gormen lazımdı cunku ıgneden sonra artık kanıyodu ama pes etmedım takı 2,5 aylıkken o benı bırakana kadar :

ama sımdı ılac var o daha ıyı bıde sen hangı ılacları kullanıyon adları ne yazsana

banada cvp yaz merak ettım sımdı senı daha cok arkadasımmmmm ordamısın yaaaaaaa

banada cvp yaz merak ettım sımdı senı daha cok arkadasımmmmm ordamısın yaaaaaaa

burdayım valla oturdum ağlıyorum offfffffffffff yasenağlama progestan-estrofem-bebe aspirini birde vitamin bir süre daha devam etmem gerekiyormuş bunlara ne yapacağım allahım çok kötüyüm ya içemiyorum arkadaşımsenağlama

ya sakın ol ve aglama ne olur bebıslerı dusun iceceksın zorlama kendını progestan altan almıyonmu agızdanmı ıcıyon

ya sakın ol ve aglama ne olur bebıslerı dusun iceceksın zorlama kendını progestan altan almıyonmu agızdanmı ıcıyon

ben ağızdan alıyorum neyse salı günü gideceğim tabi o zaman kadar birşey olmazsa jel yazdıracağım sinirlerim çok bozuk inan sabah 5 de içtiğim gibi çıkardım herşey battı onları yıkadım o saatden beride uyumuyorum senağlamasenağlama

neden sen yıkıyorsun kendını yorma sakın ol ve ılacları bebısler ıcın ıctıgını unutma hatta ıctıkten sonra hemen uzan yada arkasından tuzlu bıse ye ne bılım belkı cıkartmassın

progestan düşük olmaması için kullanılıyor dr sana geri dönmediyse kalk dr git jel yazar bişey yapar hem için rahatlamış olur

Seda♥Recep;1480783 .!.:
progestan düşük olmaması için kullanılıyor dr sana geri dönmediyse kalk dr git jel yazar bişey yapar hem için rahatlamış olur

kıs burdamısın yakaladım bı turlu bulusamadıkŞeniz

Seda♥Recep;1480783 .!.:

cnm sedanın dedıgı gıbı dr gıt ıstersen en azından ıcın rahatlar

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bir güzel ağladım sanki ağlayınca ne düzelecekse üstünede annem geldi kadın çok üzüldü anne olmak kolay değil kızım dedi doğru valla her aşaması çok zor ama dilerim allahımdan darısı hepinizin başına olsunsenağlama:1hug:

doktorumla konuştum az kaldı dayan dedi jele geçeceğiz artık salı günü kontrolüm var o zaman geçerim heralde uzak gidip yazdırmam lazım çok pahalı ya bu ilaçlarsenağlama allahım hepimizin yardımcısı olsun ne olur salıya kadar dua edin bana olurmu sizin desteğinize çok ihtiyacım var duygusal bir deprosyon geçiriyorum gerçekten önce ağlıyorum sonra bebişleri üzdüm diye bir daha ağlıyorumsenağlamasenağlama ama biliyorumki her gecenin bir sabahı var allahım yardım edecek ve ben bunların üstesinden geleceğimsenağlama inşallah sizde yaşayın canlarım:1hug:

ne oldu yaaaaaaaaaaaa evap verın cıkacam bırazdan

bir şey yok tatlım ilaçlar artık çok ağır geliyor içince direk yatak yorgan demeden çıkarıyorumda sinirlerim bozuldu bırakmaya karar verdim ama doktoru aradım sonra oda dayan az kaldı dedi böyle işte boş ver geçti üzülme sakın tamammı sanırım birazda hamileliğin verdiği psikolojik bir şey bu:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…