tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen neler atlattın bunda ne var bak aglama lütfen içimi sızlattın yaaaaasenağlama

tamam bebişim doğru söylüyorsun çok kötü hatta çok olumsuz şeyler atlattımda bu kadar ağlamadım söz bu gün son kez ağladım güçlü olacağım topu topu ilaçlaramı yenik düşücem değilmi sakın üzülme bebeğim sende üzülürsen daha çok üzülürüm çünkü senin moralin çok önemli artık unutma öptük seni teyzesi

bende hamile kalınca oktaya sürekli naz yapcam görücek o gününü:asigim::asigim:

inşallah bebişim allahım o günleri gösterecek sen transferde başlıycan naza bebeğim hayırlısıyla:1hug:

allahım inşallah olur sonra sen hamiş kalacan ben doğum yapmış olurum allah kısmet ederse bebişleri kocişimi alıp stres atmaya geliriz bahçende olmazmı hayatta neler olmuyorki demi bir gün tanışacağız inan buna sen hamile kal inşallah bizde uygun bir zaman ayarlayıp gelelim zaten istanbuldada akrabalarımız vara.s

ooooo cok sevınırız gercekten te cok mutlu oluruz ınsallah olurda mangal partisi verir oktay size

hadi allahım işinizi rast getirsin gönlünüze göre versin inşallah hakkınızda hayırlıysa olsun bebeğim bol şans teyzesi öptük seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ikrarcığım inşallah güzel haberlerle gelmişsindir tatlım

kızlar gebelik bölümünde bu ilacın vajinadan alındığıda söyleniyor ama dr demedi öyle birşey jele geçeceğiz dedi offfffffffffff salı bir olsaydısenağlama

Acele canım öyle bir ilaç kardeşime de vermişlerdi

sanırım bebişlerin daha iyi tutunsun diye

hayırlısı olsun canım

Merhaba Kislar Nasilsiniz?
Acele Ablacim çok üzüldüm Kötü Olmana Ama Lütfen Sabret, Sik Dişini Az Kaldi 1,2 Ay Sonra Karnini Gere Gere Gezeceksin....

günaydın ablacım ev işi olmadı 4 katlı 2 salon 6 oda
cok buyk bze kırası 1 milyar ama ev asırı buyuk yaaa vala vazgectık o yuzden gene de bakıyoruz

hayırlısı olsun tatlım bulursunuz gerçekten çok fazla büyükmüş acele etmeyin iyice araştırın bulursunuz daha güzel evler:1hug:

dün geceden beri kafama takılan bişey var kızlar tüp bebek dertleşme köşesinde bi arkadaş vardı dün gece engin oral a tüp bebek yaptırmış ilk denemesiymiş tutmuş buraya kadar sorun yok daha sonra kontrollere başka bi hastaneye gitmiş oğlu olucakmış 20 haftalıkken kromozomlarda sorun varmış bebeğin beyni gelişmemiş ve başka bi hastaneye gitmişler o da aynısını söylemiş ve bebek alınmış.. ama bebekte ne olduğu gerçek sebebi bilenimiyor patalojiye gönderilmediği için varsayımlarla konuşuluyormuş şu anda tüp bebek yapılmadan kromozomlar ve bir sürü testler yapılıp en sağlıklısı en iyisi hastalık olmayanı yerleştirilmiyormu kafam karıştı...

hayırlısı olsun ablacığım daha güzel evlerde vardır takma kısmet neredeyse oraya gidersiniz biz bugün idare etmeye çalışıyoruz salı günü kontrolüm var ablacım işte o zaman bu ilacın jeli varmış ona geçeceğm belki iyi gelir:1no2: ama işte bebişler için salıya kadar çekeceğim:1hug:

öyle canım zaten onlar dışarda döllenirken bazı aşamalardan geçiyor kısmet ama ben o arkadaşın yerinde olsaydım doktorumu değiştirmezdim çünkü tüp bebek zaten zor bir olay normal gebeler ilaç içmezken biz hala ilaç içiyoruz yani bilen biri daha iyi yönlendire bilirdi kafanıza olumsuz şeyler takmayın bakın bende hamileyim ama hiç kötü şey düşünmüyorum inanın bana benim bebişlerim sağlıklı olacaklar allahın izniyle

bende engin oral a gıdıyorum fisfisfis bılmıyorumkı vala

doktorunuza ve allaha güvenin hiç birşey olmaz korkma kız sen sadece sakin ol gerisi çorap söküğü gibi gelecek tamammı bebişim

ben geçen ay aşılama yaptım tutmadı dr dineln dedi 2 ay şu an dinlenme aşamasındayım dr araştırıyorum aslında internatıonal normalde ya oraya ya da acıbademe giderim hastanelerim onlar ama aşılamamı jfk da yaptırdım şu anda amerikan hastanesini düşünüyorum bi tanıdık var oarada embiryolog bakalım şu an araştırma ve düşünme aşamasındayım

benim anlamadığım şey bebek ölüyor ama bu 20 haftalıkken oluyor ve kadını doğum yaptırıyorlar beyin hücreleri gelişmemiş kromozom hatasından diyorlar iyide kromozom hatası tüp bebekte nasıl olabilir onu anlayamadım. böyle bi hatanın olmaması lazım

abla su anda kullandıgın ilaçlar ne dir ne amaçla kullanıyosun ve fiyatlar ne?

elevit diye bir vitamin(14ytl)estrofem diye saat gibi bir ilaç(10 ytl)progestan(16 ytl)birde bebe aspirini jelide 65 ytl işte salı günü gidersem sağlık karneme yazdırırsam biraz düşer ama devlet bu ilaçları aylık hesaplıyor yani sadece 1 kere faydalanıyoruz anlıycansenağlama neyse vitamini biliyorsun zaten progestan düşük riskini önlemek için estrofemde onu destekçisi:1hug:

bu gittiği hastane nasıl biyerki patalojiye bile göndermiyor nedeni belli değil varsayımlarla konuşuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…