A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.621
sen neler atlattın bunda ne var bak aglama lütfen içimi sızlattın yaaaaasenağlama
bende hamile kalınca oktaya sürekli naz yapcam görücek o gününü:asigim::asigim:
ablacım cıkıyorum ev bakmaya gidicez oktayla bahceli bi ev:asigim: dua ette olsun ben dairede yapamıyorum yaaaa alısamadım bi türlü ya teras olucak ya bahce ay olur ınsallah hadi öptüm üzülme emi seni ve yegenlerimi cok sever gözelrinizden öperim:1rolleyes:
ooooo cok sevınırız gercekten te cok mutlu oluruz ınsallah olurda mangal partisi verir oktay size
günaydın ablacım ev işi olmadı 4 katlı 2 salon 6 oda
cok buyk bze kırası 1 milyar ama ev asırı buyuk yaaa vala vazgectık o yuzden gene de bakıyoruz
ya ablacım 1 mılyara 4 katlı ev cok ucuz yalnız su varkı bızım 4 katı dlduracak esyamız yok fisfisfis
insallah buluruz bakcez yaza kadar cıkmak lazım bızım burdan kuzey cepe ve ısınmyı ev hıc fisfisfis
haıyrlısı bakalım beklıyoz artık fisfisfis
sen nasılsın ablacım bıdaha ne zaman gıdıcen kontrole
Seda♥Recep;1485303 .!.:dün geceden beri kafama takılan bişey var kızlar tüp bebek dertleşme köşesinde bi arkadaş vardı dün gece engin oral a tüp bebek yaptırmış ilk denemesiymiş tutmuş buraya kadar sorun yok daha sonra kontrollere başka bi hastaneye gitmiş oğlu olucakmış 20 haftalıkken kromozomlarda sorun varmış bebeğin beyni gelişmemiş ve başka bi hastaneye gitmişler o da aynısını söylemiş ve bebek alınmış.. ama bebekte ne olduğu gerçek sebebi bilenimiyor patalojiye gönderilmediği için varsayımlarla konuşuluyormuş şu anda tüp bebek yapılmadan kromozomlar ve bir sürü testler yapılıp en sağlıklısı en iyisi hastalık olmayanı yerleştirilmiyormu kafam karıştı...
bende engin oral a gıdıyorum fisfisfis bılmıyorumkı vala
abla su anda kullandıgın ilaçlar ne dir ne amaçla kullanıyosun ve fiyatlar ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?