tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet olabilir ama tanıdık olduğu için o ilgilenecek benimle indirim filan yapılıcak yumurtaları o topluycak dölleme işlemini o yapıcak yani ben ona güveniyorum sanki içim daha rahat ona karşı bilmiyorum yinede araştırıyorum memorial e gidip görüştüm pek içime sinmedi.

böyle düşünme canım onuda allahım yaratıyor tıp herşeyi çözseydi zaten sağlıksız bebek hiç olmazdı anne karnında gelişmeyi durduran bebişler var allah korusun zaten biraz araştırdıysan normal gebelikle hemen hemen aynı riskleri taşıyor yani allahım hayırlısını nasip etsin:1hug:

evet canım o konuda haklısın ama şaşırdım yani ve korktum açıkcası nelere katlanıyoruz çok acı çekiyoruz maddi manevi yıpranıyoruz ve sonuç olarakta bunları yaşamak çok kötü bişey

anladım ablacım yerimseniben cok pahalıda degılmıs fisfisfis

valla güzelim aslında değil ama açokcası bizi biraz sarstı gerçi idare ediyoruz ama benim eşim garson evde kira zavallı yetiştirmeye çalışıyor bankada biraz paramız kaldı arabadan ama onuda doktoru değiştirmeden tedaviye burda devam edelim diye kullanamıyouz of ya allah büyük inşallah herkezin yardımcısı olsun işte biraz kendimi toparlaya bilsemde 1 kaç ay çalışa bilsem neyse sağlık olsun:1hug:

hadi kızlar yolun çok başındasınız kafanızı karıştırmayın allahım çok büyük bakın olacak sağlıklı bebişleriniz rahat olun korkuya yer yok kız karşınızda hamile biri var neler yazıyorsunuz böyle çok ayıpyasakkelime

yok hayatım internatıonal böyle bişeyi zaten atlamaz kadının tek suçu tüp bebeği yaptırdığı hastanede kontrolle gitmemesi doğan hastanesi diye biye gidiyor kontrollere orada bebeğin öldüğü oratya çıkıyor tekrar batı hastanesi diye biyere gidiyor orada da aynı teşhis koyulunca orada bebek alınıyor ama pataloji gönderilmiyor bu yüzdende şu an varsayımlara göre hareket ediliyor. kadını 10 senedir başka bi dr oyalamış yumurta rezervleri azmış 30 yaşında erken menepoza girmiş ilk denemede tutmuş ama o da olmamış çok ama çok zor bi durum. Allah yardımcısı olsun

bak işte kısmet aslında ama doktorunu değiştirmeseydi nedenleride araştırılıp bir sonraki gebelikte oluşacak sorunlara çözü buluna bilirdi belki neyse allah sabır versin inşallah bir daha olur bebişi:1hug:

Aslında çok pahalı bi iş yani hadi bizim çok şükür yaptırabilicek gücümüz vardı ama yaptıramayanlar rapor çıkarılsa bile 1 milyarını karşılıyor ve ilaçların %80 nini bu da çok büyük para değil açıkcası o kadar para veren bunuda verir ama adamın gücü yoksa bu parayı nasıl vericek yazık yani hiç değilse durumu gerçekten kötü olanlara hiç değilse 1 kere bedeva yapsa

yada hiç değilse doğum içinde olsa demi ama allahım herkeze yardım etsin inşallah:1hug:

bizim burada oturan bi kadının 20 senelik evli çocuğu olmuyor kaç senedir bebek için para biriktiriyorlar neyse memorialde tüp bebek yaptırıyor ve tutuyor doğum yaklaşıyor kadın ssk ya gidiyor diyor bu tüp bebek ben burada doğum yapmak istiyorum ssk almıyor kadını tüp bebegi nerede yaptırdıysanız orada doğum yapın biz bu riski alamayız diyor kadını almıyor başka hastanelere gidiyor o da öyle diyor kadının yapıcağı bişey kalmıyor memorialde doğum yapıyor kaç sene çalışıp çapalayıp biriktirdiklerinin hepsi bi anda gidiyor olsun gitsin hiç değilse karşılığında bi yavrusu var

kızlar biz çıkıyoruz biraz kendinize iyi bakın:1hug:

canım kendine ve bebişlere iyi bak dinlen hep ayağını uzat ayağının altına yastık koy görüşmek üzere mucxxxxsssss

ya işte devlet sahip çıkmıyor ben şu an ilaç kullanıyorum inan 1 kutu sadece 5 gün gidiyor diyeride 10 gün diyeyim devlet aylık hesaplıyor yani sağlık karnesine yazılsa bile vermiyorlar paramızla alıyoruz inan dün oturdum ağladım yani bende gidip o jeli almasını bilirim ama çok pahalı geldi bana sinirlerim bozuldu ilacı yutamıyorum jeli alamıyorum offffffffff offffffffffff neyse eşim yazık adını ver alayım dedi kredi kartıyla zavallı ek iş arıyor yine şükür idare ediyoruz ama ya hiç olmayan ne yapsın çok zor allah yardım etsin herkeze

evet çok doğru söylüyorsun karneye yazılan ilacı 1 ayda 1 kere alabiliyorsun. Allah sağlık versin hepimize çalışıp bişeyler yaparız kimseye muhtaç olmadan

allah yardımcınız olsun ablacım benneyaptımki

sağol tatlım boşver herşey allahın izniyle atlatılır bebişler sağlıklı olsun gerisi boş benim için teyzesi artık 8 ci haftaya girdik bugün

slm kıslar acele bugun nasılsın cnm ınş ıyısındır bebıslere ve kendıne ıyı bak arkadasım ha bozusuruz uzme onları

slm kıslar acele bugun nasılsın cnm ınş ıyısındır bebıslere ve kendıne ıyı bak arkadasım ha bozusuruz uzme onları

sağol tatlım desteğin için bugün daha iyiyim annem dün geldi canınız istemesin pohaça yaptı artık ekmek ve krakerle midemi bastırmaktan tiksindim çünkü neyse gece ara ara kalkıp onları yedim çünkü sabaha karşı 2 ilaç içiyorum oda demekki aç olunca daha dokunuyor (zaten birşey yiyemiyorum) annem saolsun işte onları yeyip üstüne ilaç içince biraz daha iyi oldum:1hug:

ıyı olmana sevındım arkadasım hersey daha ıyı olcak goreceksın bak helede onlar saglıcakla dogunca :teytey::teytey: ne guzel olacak kız hemen resımlerı koy ha ay cok sabırsızlandım sımdı sen dogururken belkı bızlerde hamıle oluruz inş

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…