- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.641
Seda♥Recep;1485359 .!.:benim anlamadığım şey bebek ölüyor ama bu 20 haftalıkken oluyor ve kadını doğum yaptırıyorlar beyin hücreleri gelişmemiş kromozom hatasından diyorlar iyide kromozom hatası tüp bebekte nasıl olabilir onu anlayamadım. böyle bi hatanın olmaması lazım
anladım ablacım yerimseniben cok pahalıda degılmıs fisfisfis
Seda♥Recep;1485401 .!.:yok hayatım internatıonal böyle bişeyi zaten atlamaz kadının tek suçu tüp bebeği yaptırdığı hastanede kontrolle gitmemesi doğan hastanesi diye biye gidiyor kontrollere orada bebeğin öldüğü oratya çıkıyor tekrar batı hastanesi diye biyere gidiyor orada da aynı teşhis koyulunca orada bebek alınıyor ama pataloji gönderilmiyor bu yüzdende şu an varsayımlara göre hareket ediliyor. kadını 10 senedir başka bi dr oyalamış yumurta rezervleri azmış 30 yaşında erken menepoza girmiş ilk denemede tutmuş ama o da olmamış çok ama çok zor bi durum. Allah yardımcısı olsun
Seda♥Recep;1485411 .!.:Aslında çok pahalı bi iş yani hadi bizim çok şükür yaptırabilicek gücümüz vardı ama yaptıramayanlar rapor çıkarılsa bile 1 milyarını karşılıyor ve ilaçların %80 nini bu da çok büyük para değil açıkcası o kadar para veren bunuda verir ama adamın gücü yoksa bu parayı nasıl vericek yazık yani hiç değilse durumu gerçekten kötü olanlara hiç değilse 1 kere bedeva yapsa
Seda♥Recep;1485430 .!.:bizim burada oturan bi kadının 20 senelik evli çocuğu olmuyor kaç senedir bebek için para biriktiriyorlar neyse memorialde tüp bebek yaptırıyor ve tutuyor doğum yaklaşıyor kadın ssk ya gidiyor diyor bu tüp bebek ben burada doğum yapmak istiyorum ssk almıyor kadını tüp bebegi nerede yaptırdıysanız orada doğum yapın biz bu riski alamayız diyor kadını almıyor başka hastanelere gidiyor o da öyle diyor kadının yapıcağı bişey kalmıyor memorialde doğum yapıyor kaç sene çalışıp çapalayıp biriktirdiklerinin hepsi bi anda gidiyor olsun gitsin hiç değilse karşılığında bi yavrusu var
allah yardımcınız olsun ablacım benneyaptımki
slm kıslar acele bugun nasılsın cnm ınş ıyısındır bebıslere ve kendıne ıyı bak arkadasım ha bozusuruz uzme onları
sağol tatlım desteğin için bugün daha iyiyim annem dün geldi canınız istemesin pohaça yaptı artık ekmek ve krakerle midemi bastırmaktan tiksindim çünkü neyse gece ara ara kalkıp onları yedim çünkü sabaha karşı 2 ilaç içiyorum oda demekki aç olunca daha dokunuyor (zaten birşey yiyemiyorum) annem saolsun işte onları yeyip üstüne ilaç içince biraz daha iyi oldum:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?