tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ulturasona mı gırcen

evet canım ama aşşadan bakıyorlar ilkide öyleydi ay şimdi bayağı gelişmiş olmaları lazım hafta hafta gebeliğe bakınca bakalım bizimkiler ne yapıyor acaba heyecanlandım bak şimdi

Merhaba Kisslarrr Benim Moralim Bozuk Cumartesi Kör Gözüm Iğneyi Yanliş Yaptim 10 Yerine 5'e çektim Akşam Fark Ettim Doktoruda Aramadim Bugün Aradim Ve Dediki Keşke Arasaydin Kalanini Yap Derdim Dedi Acele Ablacim Bu Lucrin şu Aşamada Ne Işe Yariyor Birde Adet Olmadim Olmazsan çarşamba Gel Dedi Diğer Ilaca Geçmeden Lucrin Etkisini Göstermişmi Die Tahlil Yapiliyormu? Yanliş Yaptim Ya Tirsiyorum.

Bu Arada Bebişler Galiba Biri Kiz Biri Erkek öyle Geçiyor Içimden Ya Da öyle Olmasini Istiyorum.... Neyse Hayirlisi Olsun Allahim Sağlikli Bir şekilde Kucağina Nasip Almayi Nasip Etsinde.

iyiler ve büyümüsler merak etme öptümbenneyaptımki

bencede yok kız merak etmiyorum allahın izniyle iyilerdir yoksa beni bu kadar mahvedemezlerdi tatlicadiarzu ama hani inşallah sizlerde yaşayın kalplerinin atışını felan duyunca insan bir hoş oluyor yaaaaaaaaaaaaaaasenağlama allahım darısı sizin başına heran dua ediyorum size Şeniz birde böceği çok merak ediyorum ay kız hamileydi ama hiç girmedi gireceğimde dedi ama fisfisfis

valla canım ben kullanmadım lucrin benimki kısaydı çünkü ama moralini bozma canım birde doktorun kartı yokmu birşey olursa hemen ara cepten felan korkma birşey yoktur asıl tedavi adetinle başlıycak yani iğnelerin yumurta gelişimin yumurta toplanması felan o yüzden rahat ol canım belki bu hazırlıktır :1hug:

ASLINDA BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM AMA ADETTE OLAMAYINCA SİNİRLERİM İYİCE BOZULDU. ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR OLURUM BELKİ DUA ET BENİM İÇİN OLURMU senağlama

ASLINDA BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM AMA ADETTE OLAMAYINCA SİNİRLERİM İYİCE BOZULDU. ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR OLURUM BELKİ DUA ET BENİM İÇİN OLURMU senağlama

bak canım bunu heo diyorum hep diyeceğim zorda olsa olumsuz düşüncelerden arınmanız şart rahat ol olursun adet inan başarmak istiyorsan moralini çok yüksek tutman lazım doktorunuzda öyle söylemiyormu bilmiyorum ama ilaçtan çok moral önemli moral

buıgne den sonra adetmı olman gerekıyo anlamdım ben canım bende 2 hafta sonra baslayacam ıgneye

CANIM ADETİN 21. GÜNÜ BAŞLIYORSUN VE ADETİNİN 3. GÜNÜDE DOKTORA GİDİYORSUN YENİ İLACA BAŞLIYOR.... AMA BEN OLAMADIĞIM İÇİN BAŞLAYAMADIK BEKLEMEK SORUN DİİLDE KORKUYORUM KİST FİLAN OLUŞURSA BİDE HATA YAPINCA İNSAN ACABA BUNDANMI OLDU DİYORSUN... DİŞ DOLGUSU YAPTIRDIM BİDE DOKTORUM BİRŞEY OLMAZ ONUNLA İLGİSİ YOK DEDİ YİNEDE ACABA DİYORUM senağlama

Kisslar Geçen Ay 19 Unda Adet Oldum Bu Ayda 16 Sinda Olmam Gerikordu çok Geçmedi Ama Belirtide Yok O Yüzden Sinirlendim Evet Zaten Biliyorum Bunu Bigün Başaricam. Allah Bana Ve Eşime ömür Verdiği Sürece Sonuna Kadar üstüne Gidicemmmm....

yok kız stresten olmamışsındır sen rahat ol bırak akışına herşeyi olursun korkma aklına olumsuz şeyler getirmede güzel şeyler getir bak mutluluğa az kaldı bunu düşün sakin ol bak akşam yazarsın kızlar adetim diye :roflol:

Amin Kislar Dua Edin Benim Için Olurmu Buna Ihtiyacim Var Acele Abla Senin Dualarin özellikle Kabul Olur :) Karninda 2 Can Birden Taşiyorsun...

Ikrarcim Sen Sakin Benim Gibi Bi Eşşeklik Yapma çok Dikkat Et Gerçi Inanin Bende Yaparken çokkkkk Dikkat Ettim 5-10 Kere Baktim Ama Allah şaşirtti Işte Bian Kismet...

canım ben eczanayle konustum onlar yapacaklar ben kendi kendime cesaret edemem vala :1rolleyes:

CANIM İMKANIN VARSA TABİ NEDEN OLMASIN BENİM ECZANE TAM ALT KATIMDA (İŞYERİMDE) AMA HERGÜN İNEMEMKİ O YÜZDEN KENDİM ALIŞTIM YAPMAYA ZOR BİRŞEYDE DEĞİL ASLINDA AMA YANLIŞ YAPMAKTAN KORKUYORDUM BEN ODA GELDİ BAŞIMA İLK VE SON OLUR UMARIM.

slm acele bugun daha ıyısın galıba yarın dahada ıyı olacaksın yaramazları gorunce haber ver bızede

slm acele bugun daha ıyısın galıba yarın dahada ıyı olacaksın yaramazları gorunce haber ver bızede

valla biraz daha iyiy gibiyim ama yine tuttu bulantılarım neyse alışmaya çalışıyorum biliyorum ki geçici birşey tatlicadiarzuyani her hafta biraz daha azalıp yakında kaybolacak :sm_confused: yani öyle umut ediyorum :1hug: darısı hepinizin başına inşallaha.s

Ikrarcim Bu Galiba Uzun Protokol Oluyor Güzel Bir Konuşma Sen Bu Doktorami Gitmeyi Düşünüyorsun

Nasılsınız kızlar ya hiç karşılaşamıyoruz nedense ben hep akşam giriyorum. siz yoksunuz
Güzdüz muabbet daha koyu galibaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…