A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.661
günaydın acele abla ve gülseren napıyonuz :1rolleyes:
Günaydin Acele Ablaaaaaaaaaaaa Ve Bebişlerrrrrrrrr
ulturasona mı gırcen
iyiler ve büyümüsler merak etme öptümbenneyaptımki
Merhaba Kisslarrr Benim Moralim BozukCumartesi Kör Gözüm Iğneyi Yanliş Yaptim 10 Yerine 5'e çektim Akşam Fark Ettim Doktoruda Aramadim Bugün Aradim Ve Dediki Keşke Arasaydin Kalanini Yap Derdim Dedi Acele Ablacim Bu Lucrin şu Aşamada Ne Işe Yariyor Birde Adet Olmadim Olmazsan çarşamba Gel Dedi Diğer Ilaca Geçmeden Lucrin Etkisini Göstermişmi Die Tahlil Yapiliyormu? Yanliş Yaptim Ya Tirsiyorum.
valla canım ben kullanmadım lucrin benimki kısaydı çünkü ama moralini bozma canım birde doktorun kartı yokmu birşey olursa hemen ara cepten felan korkma birşey yoktur asıl tedavi adetinle başlıycak yani iğnelerin yumurta gelişimin yumurta toplanması felan o yüzden rahat ol canım belki bu hazırlıktır :1hug:
ASLINDA BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM AMA ADETTE OLAMAYINCA SİNİRLERİM İYİCE BOZULDU. ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR OLURUM BELKİ DUA ET BENİM İÇİN OLURMU senağlama
la bı cevap verın lucrınden sonra adet olmak gerekıyo demıfisfisfis
buıgne den sonra adetmı olman gerekıyo anlamdım ben canım bende 2 hafta sonra baslayacam ıgneye
CANIM ADETİN 21. GÜNÜ BAŞLIYORSUN VE ADETİNİN 3. GÜNÜDE DOKTORA GİDİYORSUN YENİ İLACA BAŞLIYOR.... AMA BEN OLAMADIĞIM İÇİN BAŞLAYAMADIK BEKLEMEK SORUN DİİLDE KORKUYORUM KİST FİLAN OLUŞURSA BİDE HATA YAPINCA İNSAN ACABA BUNDANMI OLDU DİYORSUN... DİŞ DOLGUSU YAPTIRDIM BİDE DOKTORUM BİRŞEY OLMAZ ONUNLA İLGİSİ YOK DEDİ YİNEDE ACABA DİYORUM senağlama
canım ben eczanayle konustum onlar yapacaklar ben kendi kendime cesaret edemem vala :1rolleyes:
slm acele bugun daha ıyısın galıba yarın dahada ıyı olacaksın yaramazları gorunce haber ver bızede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?