tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın bebişlerin teyzeleri ve yine bebişlere kuzenler verecek güzel anne adayları ne haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu gün bize dua edin olurmu doktora gidiyoruz gerçi 3:30 da ama

günaydın bebişlerin teyzeleri ve yine bebişlere kuzenler verecek güzel anne adayları ne haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu gün bize dua edin olurmu doktora gidiyoruz gerçi 3:30 da ama

GÜNAYDIN ACELE ABLA NASILSIN BEBİŞLER NASIL DAHA İYİSİNDİR UMARIM. DUALARIMIZ SENİNLE TABİ BEBİŞLERLEREDEEE.... YA BANA STRES YAPMA DİYORSUN AMA BEN HALA HASTALANMADIMM :1no2:

GÜNAYDIN ACELE ABLA NASILSIN BEBİŞLER NASIL DAHA İYİSİNDİR UMARIM. DUALARIMIZ SENİNLE TABİ BEBİŞLERLEREDEEE.... YA BANA STRES YAPMA DİYORSUN AMA BEN HALA HASTALANMADIMM :1no2:

korkma tatlım hastalanırsın vakti gelince kız yoksa hamilemi kaldın kocana keçi boynuzu fındık fıstık derken:roflol: şaka bir yana olursun tatlım rahat ol

ikrar teyzesiiiiiiiiiiiiiii nerdesin ama seninle konuşmadan gitmek istemiyoruz biz dua et olurmu bize

ikrarcığım nerdesin güzelim iyimisin bebişim

bla cok halsizim ilaçlar agar geliyo kolumu bile zor kımıldatıyom vala sen nasılsın gelince haber ver bize emi

bebeğim kıyamam sana dayan bitanem allahın izniyle bu aşamalar sayesinde bebişlerine kavuşacaksın unutma

korkma tatlım hastalanırsın vakti gelince kız yoksa hamilemi kaldın kocana keçi boynuzu fındık fıstık derken:roflol: şaka bir yana olursun tatlım rahat ol

yok ablacım ya pazar günü evde testte yaptım negatif, birde istemiyorum çünkü diş yaptırdım lucrin filan tehlikeli olur dimi !

kızlar fasulyelerimle geldik çok sağolun dualarınız için herşey yolunda çok şükür darısı başınıza ( biri ton tiş - diğeride sıska bunların teyzeleri) darısı allahım inşallah hepinizin başınaa.s

merhaba aceleciğim ben yeniyim tedavi sürecini öyle güzel anlatmışınki tebrik ediyorum bebeişlerine ii bak olurmu bizlerede dua et

merhaba aceleciğim ben yeniyim tedavi sürecini öyle güzel anlatmışınki tebrik ediyorum bebeişlerine ii bak olurmu bizlerede dua et

sağol canım darısı hepinizin başına inşallah hemde her gün teyzeleri dua ediyoruz size

ikrar teyzesi fasulyelerimle ben seni çok merak ediyoruz iyimisin bebişim sakın kendini bırakma düzelirsin moralini bozma bol bol dinlen bak az kaldı sende kavuşacaksın bebişlerine bebeğim

acele? canım neden silindi açtığın başlık?....................

ay ablacım ınan cok mutluyum senın adına ben cok halsızım yorgun gıbıyım ıyı degılım gıbı senağlama
bugun gorustum hasteneyle aralık sonuna gelıyo benım transfer hayıtlısı olsun

canım sabret allahım sana kuvvet versin inan geçer bu günler ilaçlar işte hepimize azda olsa etkiliyor ama bebişlere değer unutma topla kendini hayırlısıyla az kaldı canım:1hug:

Acele Ablacim Herşeyin Yolunda Olmasina çok Sevindim Allahim Sonuna Kadar Böyle Götürsün Inşallah... Yerim Ben Onlariiiiiii

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bu gün öptük hepinizi

abla sımdı bızım yaramazlar ne kadarlık oldu:teselli:

valla bebeğim maşallah biri tosun gibi 8 hafta 4 günlük diğeri biraz daha çelimsiz 8 hafta 1 günlük anlıycan transferden sonra aynı anda tutmamışlar bunlar ama olsun sağlıklı olsunlarda fasulyelerim benim 2 hafta sonra bir daha gideceğim gitmeden bayağı tahlilim var onlarıda yaptıracağım Şenizsen nasıl oldunŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…