A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.701
Acele Ablacim Herşeyin Yolunda Olmasina çok Sevindim Allahim Sonuna Kadar Böyle Götürsün Inşallah... Yerim Ben Onlariiiiiii
kızlar ne öğrendim biliyormusunuz bebekler anne karnında ilk üç ay anneden bağımsız beslenirlermiş. allahım ne kadar büyük yapılan araştırmalara görede annelerin normal bulantıları bu ilk üç ay içinde oluyor yani allahım o kadar büyükkü ne anneleri (yani birşey yiyemiyorum bebekler gelişmez diye) nede bebeklerini zorda bırakmıyor doktorum rahat ol birşey yiyemiyorum diye üzülme dedi bağımsızlarmış
GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇ PEKİ AMA NEDEN O ZAMAN AMAN HAMİLESİNDİR İLAÇ İÇME DİŞ YAPTIRMA FİLAN DENİYOR? BU ARADA DOKTORUM ÇAĞIRDI 14.00'DA RANDEVUM VAR HASTA OLMADIM YA UMARIM ÖNEMLİ BİRŞEY YOKTUR EVET KISSLAR DUALARINIZI BEKLİYORUMMMM
cnm okuduguma gore sen ve bebısler ıyıymıs allaha cok sukur inş daha ıyı olacaksınız hele karnın bıraz buyusun gobuslu anne olcan kıs senın adına cok sevındım arkadasım ınş saglıcakla dogurursun mınık fasulyelerı
ay abla uyuyodum yeni kalktım valahalsızım yarın kardesım geliyoşakkıdı sen napıyosun merak etme beni bişeyim yok iyi sayılırım ben
kalktım evı temızlıycem kardesım gelıcek bugun
kutahyada unuversıtede okuyo ya bı hafta arası varmıs buraya gelıyo:dance: sen nasılsın bebekler nası ablacım
Kisslar Merhabaaaaa Doktora Gittim Patlamak üzeresin Dedi Yani Bugün Yarin Olurmuşum Leke Gelmeye Başladi Bugünde. Ikrarcim Lütfen Dişini Sikkkkkk Sabretmemiz Gerekiyor, Ablacim Yiğenlerimize Iyi Bak Lütfen Bol Bol Balik Soya Filizi Yee.
esımın tek kıskandıgı kısıdır kardesım heralde:roflol: ona bakısın bile farkı ask tanda öte bi bakıs der gercekten kardesımın yerı farklı cok seviyorum deli gibi özledim :1rolleyes:
yok ablam unuturmuyum beraber gırerız artıktatlicadiarzu
ıkı kız kardesız bız zaten bırbırımızden baska bıseyımız yokki vala
ıkı kız kardesız bız zaten bırbırımızden baska bıseyımız yokki vala
AY BİZDE İKİ KIZ KARDEŞİZ ABLAMDA BANA KARŞI ÖYLE 2 TANE BEBİŞİ VAR AMA İLK BEBEĞİM SENSİN DER HEP O KADAR İLGİ GÖSTERİR Kİ BAZEN SIKILIRIM BİLEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?