tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ne öğrendim biliyormusunuz bebekler anne karnında ilk üç ay anneden bağımsız beslenirlermiş. allahım ne kadar büyük yapılan araştırmalara görede annelerin normal bulantıları bu ilk üç ay içinde oluyor yani allahım o kadar büyükkü ne anneleri (yani birşey yiyemiyorum bebekler gelişmez diye) nede bebeklerini zorda bırakmıyor doktorum rahat ol birşey yiyemiyorum diye üzülme dedi bağımsızlarmış

GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇ PEKİ AMA NEDEN O ZAMAN AMAN HAMİLESİNDİR İLAÇ İÇME DİŞ YAPTIRMA FİLAN DENİYOR? BU ARADA DOKTORUM ÇAĞIRDI 14.00'DA RANDEVUM VAR HASTA OLMADIM YA UMARIM ÖNEMLİ BİRŞEY YOKTUR EVET KISSLAR DUALARINIZI BEKLİYORUMMMM

tatlım bunun nasıl olduğunu tam bilmiyorum ama bebekler yine bu süre içinde annenin besin deposından besleniyorlarmış inşallah tatlım önemli birşeyin yoktur

cnm okuduguma gore sen ve bebısler ıyıymıs allaha cok sukur inş daha ıyı olacaksınız hele karnın bıraz buyusun gobuslu anne olcan kıs senın adına cok sevındım arkadasım ınş saglıcakla dogurursun mınık fasulyelerı

iyi dileklerin için çok sağol arkadaşım darısı hepinizin başına inşallah:1hug:

ikrar bebişim nerelerdesin çok merak ediyoruz seni biz inan benimkilerde bu gün yine coştu midem çok kötü ama seni çok merak ediyorum tatlım:1hug:

ay abla uyuyodum yeni kalktım vala halsızım yarın kardesım geliyoşakkıdı sen napıyosun merak etme beni bişeyim yok iyi sayılırım ben

iyi canım çok şükür başka birşeyin olmasında uyu birşey olmaz benimde yine bulantılarım azdı ama sağlık olsun diyorum idare ediyorum işte kendine çok iyi bak bebişim olurmu biz seni çok seviyoruz teyzesi az kaldı dayan bebeğim bebeklerine inşallah kavuşacaksın unutma olurmu:sm_cool:

biz çıkıyoruz tatlım kendine çok iyi bak öptük seni kocaman

Kisslar Merhabaaaaa Doktora Gittim Patlamak üzeresin Dedi Yani Bugün Yarin Olurmuşum Leke Gelmeye Başladi Bugünde. Ikrarcim Lütfen Dişini Sikkkkkk Sabretmemiz Gerekiyor, Ablacim Yiğenlerimize Iyi Bak Lütfen Bol Bol Balik Soya Filizi Yee.

günaydın kızlar gülseren çok sevindim herşeyin normal olmasına hadi rtahat ol allahım yardımcın olsun:1hug:

ikrar teyzesi yine uyuyormusun sen biz seni çok seviyoruz öptük kocaman

kalktım evı temızlıycem kardesım gelıcek bugun
kutahyada unuversıtede okuyo ya bı hafta arası varmıs buraya gelıyo:dance: sen nasılsın bebekler nası ablacım

kendini yorma tatlım yavaş yavaş yap allah kavuştursun inşallah kardeşin gelince bizi unutmazsın değilminaniknanik bende iyi gibiyim iştetatlicadiarzu

kız ben sana sakin ol olursun adet demedimmi valla o dediklerini şuan çok zor be yemesitatlicadiarzuinnşallah bir ay sonra

kızmı erkekmi kardeşin merak etme eşinde sen şimdi hassas dönemdesin diye çaktırmaz kıskandığını allah sağ salim kavuştursun bebişim

ıkı kız kardesız bız zaten bırbırımızden baska bıseyımız yokki vala

allahım sizi birbirinize bağışlasın birde o çok sevdiğin kardeşine inşallah en kısa zamanda hayırlı yeğenler nasip etsin canım bebişim

AY BİZDE İKİ KIZ KARDEŞİZ ABLAMDA BANA KARŞI ÖYLE 2 TANE BEBİŞİ VAR AMA İLK BEBEĞİM SENSİN DER HEP O KADAR İLGİ GÖSTERİR Kİ BAZEN SIKILIRIM BİLEM

ne güzel kız sıkılma tadını çıkar işte ay keşke bizde istanbulda otursaydık bis sürü arkadaşım olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ama olsun siz yazın tatile gelirsiniz değilmi:1hug:

böceekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdesin arkadaşım ya çok merak ediyorum hiçmi okumuyorsun birşeyler yaz yaaa:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…