tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel kız sıkılma tadını çıkar işte ay keşke bizde istanbulda otursaydık bis sürü arkadaşım olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ama olsun siz yazın tatile gelirsiniz değilmi:1hug:

biz bu yıl antalyaya gidicektik denizi çok iyi değil dediler bizde marmaris'e gittik gerçekten çok güzel bir tatildiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: yine gitmek istiyorum.

ikrar kardeşin gelince yaz tatlım kendine iyi bak öptük seni kocaman bebişlrimin teyzesi

acele canım sen antalyanın neresindensin ben de orada büyüdüm

swetlana bugün yoktun ne yaptın canım başladınmı:1hug:

kıs acele nasılsın fasulyeler nasıl inş ıyılerdır cnm ben ant cok geldım tatıllerımı orada gecırıyordum halamlar amcamlar orda halamda dokumada oturuyor ama tam nresı hatırlayamadım ama evren bufe var orda ant cok sevıyorum ben helede kemer bekar amcam kemerde benım

cnm dr yenı geldım bu ay dogum kontrol kullanıcam bıtınce baslıycaz kısmet bakalım nolcak

fasulyeler iyi teyzesi yaramazlık yapıyorlar işte sen ne yaptın tatlım antalyaya gelince görüşürüz inşallah

cnm dr yenı geldım bu ay dogum kontrol kullanıcam bıtınce baslıycaz kısmet bakalım nolcak

hayırlısı olsun canım şimdiden kendini rahatlat iyi şeyler düşün iyi şeyleri çek kendine inşallah arkadaşım allahım sağlıklı hayırlı bebişler kısmet etsin:1hug:

hayırlısı olsun canım şimdiden kendini rahatlat iyi şeyler düşün iyi şeyleri çek kendine inşallah arkadaşım allahım sağlıklı hayırlı bebişler kısmet etsin:1hug:

saol cnm benım herseyın hayırlıosı bakalım daha cok basındayım 21gun ılac var d kontrol ondan sonra asamalara gecıcez uzun protokol olacak

fasulyeler iyi teyzesi yaramazlık yapıyorlar işte sen ne yaptın tatlım antalyaya gelince görüşürüz inşallah
elleme kıs yapacaklar daha bunlar senın ıyı gunun annesı bı cıksınlar sen ozaman gor onları anam patır patır dolasacaklar heryerde kıs ah ant cok ozledım kıs orayı 4senedır gelemıyom yazlıga gıttıgımızden

kız teyzesi ben ellemiyorum onlar elliyor beni vallatatlicadiarzuama artık kızmıyorum ilacıda vajinaya çevirdi doktorum öylede kullanılıyormuş oh çok şükür biraz daha iyiyim

saol cnm benım herseyın hayırlıosı bakalım daha cok basındayım 21gun ılac var d kontrol ondan sonra asamalara gecıcez uzun protokol olacak

aşama deyip geçme kız bir bakmışsın büyük gün gelmiş hadi sen kendini psikolojik olarak hazırla tamammı teyzesi bak bunlar kuzenlerini bekliyorlar:1hug:

aşama deyip geçme kız bir bakmışsın büyük gün gelmiş hadi sen kendini psikolojik olarak hazırla tamammı teyzesi bak bunlar kuzenlerini bekliyorlar:1hug:

inş cnm benım saol yetıselım hadı cocuklar bak kuzenlerınız sızı beklıo hadı gelıoz bız teyxesı hehe ya beenımde ıkızım olursa ne guzel olur sen ozamana kadar dogurmus olursun daha tecrubelı artık sana verırım onlarıda buyutursun teyzesı:roflol:

Ben de ikiz yapayım bari ACELE alışmış olur hepsine birden bakar pP
Belki bizimkiler ikiz olmak için diğerini bekliyodur da ondan şimdi gelmiyodur :))
Benim ki ikiz olsun isterim bi da uraştırmaz :)
Herşeyin hayırlısı tabiki de...

inşallah canım allahım hayırlı evlatlar nasip etsin eeeeeeeeeee ben bebişlerin hepsine bakarım sizde çalışıp benimkilerde dahil mama bez felan alırsınız geçinir gideriz ne yapalım hayat zor:sm_cool:

büyük sabırsızlıkla bekliyoruz yeğenlerimi fasulyelerde kuzenlerini hadi teyzesi dualarımız seninle aslında hepinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…