A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.721
bızım kemerde arkadaslarımız var zati gelliriz antalatlaya:1rolleyes: kısmet olursa
ne güzel kız sıkılma tadını çıkar işte ay keşke bizde istanbulda otursaydık bis sürü arkadaşım olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ama olsun siz yazın tatile gelirsiniz değilmi:1hug:
biz bu yıl antalyaya gidicektik denizi çok iyi değil dediler bizde marmaris'e gittik gerçekten çok güzel bir tatildiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: yine gitmek istiyorum.
inşallah bebişlerinle gidersin canım:1hug:
acele canım sen antalyanın neresindensin ben de orada büyüdüm
kıs acele nasılsın fasulyeler nasıl inş ıyılerdır cnm ben ant cok geldım tatıllerımı orada gecırıyordum halamlar amcamlar orda halamda dokumada oturuyor ama tam nresı hatırlayamadım ama evren bufe var orda ant cok sevıyorum ben helede kemer bekar amcam kemerde benım
cnm dr yenı geldım bu ay dogum kontrol kullanıcam bıtınce baslıycaz kısmet bakalım nolcak
hayırlısı olsun canım şimdiden kendini rahatlat iyi şeyler düşün iyi şeyleri çek kendine inşallah arkadaşım allahım sağlıklı hayırlı bebişler kısmet etsin:1hug:
elleme kıs yapacaklar daha bunlar senın ıyı gunun annesı bı cıksınlar sen ozaman gor onları anam patır patır dolasacaklar heryerde kısfasulyeler iyi teyzesi yaramazlık yapıyorlar işte sen ne yaptın tatlım antalyaya gelince görüşürüz inşallah
elleme kıs yapacaklar daha bunlar senın ıyı gunun annesı bı cıksınlar sen ozaman gor onları anam patır patır dolasacaklar heryerde kısah ant cok ozledım kıs orayı 4senedır gelemıyom yazlıga gıttıgımızden
saol cnm benım herseyın hayırlıosı bakalım daha cok basındayım 21gun ılac var d kontrol ondan sonra asamalara gecıcez uzun protokol olacak
aşama deyip geçme kız bir bakmışsın büyük gün gelmiş hadi sen kendini psikolojik olarak hazırla tamammı teyzesibak bunlar kuzenlerini bekliyorlar:1hug:
Ben de ikiz yapayım bari ACELE alışmış olur hepsine birden bakarpP
Belki bizimkiler ikiz olmak için diğerini bekliyodur da ondan şimdi gelmiyodur :))
Benim ki ikiz olsun isterim bi da uraştırmaz :)
Herşeyin hayırlısı tabiki de...
inş cnm benım saol yetıselım hadı cocuklar bak kuzenlerınız sızı beklıo hadı gelıoz bız teyxesıhehe ya beenımde ıkızım olursa ne guzel olur sen ozamana kadar dogurmus olursun daha tecrubelı artık sana verırım onlarıda buyutursun teyzesı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?