tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Akşam akşam keyiflendim walla :)
Atalarımız ne demiş bir elin nesi var ikizlerin sesi var :))))
Allah sabır versin ACELE onların en sakin hallerini yaşıyorsun biliyosun dimi :)))
inşallah canım allahım hayırlı evlatlar nasip etsin eeeeeeeeeee ben bebişlerin hepsine bakarım sizde çalışıp benimkilerde dahil mama bez felan alırsınız geçinir gideriz ne yapalım hayat zor:sm_cool:

Akşam akşam keyiflendim walla :)
Atalarımız ne demiş bir elin nesi var ikizlerin sesi var :))))
Allah sabır versin ACELE onların en sakin hallerini yaşıyorsun biliyosun dimi :)))

valla canım inşallah sizlerde yaşayın ben inanıyorum yaşıyacaksınızda hayırlısıyla valla onların bir suçu yok aslında bu ilaçlardan dolayıda biraz zor geçiyor ama allahım onlara sağlık versin ben razıyım tatlicadiarzu her aşamaları zor olacak geçen gün akşam tahliller ne kadar tutar diye evin ordaki bir merkeze gittim çocuğun biri yıkıyordu ağlamaktan inan içimm cız etti demekki dedim sadece doğurmakla olmuyor onları ondan sonra yetiştire bilmek felan zor zanaat be allahım yardım etsin birde ikiz allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder tek dileğim inan şuan bua.s

amin inşallah sağlıklı sıhatli kucağına alırsın ikisinide ACELE Allahım herkese o mutuluğu yaşatır inşallah..

BEN DE İKİZ OLSUN İSTİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUM

Allah hayırlısını versin kızlar

İnşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın canım çok iyi bak bebişlere.....

BEN DE İKİZ OLSUN İSTİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUM

Allah hayırlısını versin kızlar

ACELE duyuyomusun ikiz isteyenler artıyor sana duyurulur :)
Sen en iyisi bi ikizler kulübü aç hem karlı olur derim Bizde ikiz olmazsa da iki kişi birleşip çocuklarımızı yazdırrız kulübe :)))
Yeterki gönüller bir olsun :)

ya bende ikiz olsun istiyorum bu açgözlülükmü oluyor birini bulamadan ikincisini istemek ama düşünsenize ne kadar şeker bıcır bıcır hep birbirlerine destek olurlar biri kızdımı öbürüde kızar yada tam tersine sakinleştirir Allah'ım düşünmek bile ne kadar güzel. Acele Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Bu günlerin tadını çıkar valla doğru sölüyo kızlar en sakin zamanları şu anda bilmiyorum yani ama düşünsene bıcır bıcır konuşçaklar, yürüyecekler:)

strengel ordamısın vezıkulun sayfasına baktınmı canım sana yazdım

günaydın kızlar inşallah allah gönlünüze göre versin oh oh maşallah herkez ikiz istiyor inşallah allahım kısmet etsin:sm_cool:

ikrar teyzesi nerdesin kardeşini buldun bizi unuttunmu

günaydın kızlar inşallah allah gönlünüze göre versin oh oh maşallah herkez ikiz istiyor inşallah allahım kısmet etsin:sm_cool:
nasılsınız fasulyeler ve onların annesı inş ıyısınızdır kendınıze ıyı bakın ha allah nazarlardan saklasın

nasılsınız fasulyeler ve onların annesı inş ıyısınızdır kendınıze ıyı bakın ha allah nazarlardan saklasın

iyiyiz teyzesi biraz bulantı biraz halsizlik bugünüde geçirdik yarin daha iyi olmak ümüdünü taşıyoruz işte sen nasılsın inşallah iyisindir öptüm seni canımtatlicadiarzu

ikrarcığım inşallah iyisindir gerçi kardeşin geldi o sana iyi bakıyordur değilmi teyzesi yeğenlerin öptü seni kocamannnnnnnnnnnnnnn

Allahım hepinize bebişler nasip etsin inşallah 3simay dualarımız seninle inşallah bebişin sana sıkıca tutunmuşturŞeniz

arkadaşlar slm herkese. ben yeniyim.2,5 yıllık evliyim.tüp bebeğe karar verdik.bilgilerinizi paylaşmayı çok istiyorum.lütfen cevap versin bi allahın kulu yaaa

günaydın kızlar inşallah herşey gönlünüze göre olurrrrrrrrrrrrr öptük sizi

ikrar teyzesi nasılsın bizi unuttunmusenağlamasenağlama

AAAA rica edrim ne unutması daha yeni actım neti kardesim bende ya fazla giremiyorum nasılsın ablacım bebekler nasısengözlerimebaksanab

valla canım bulantılarım yine çok azdı ama iyi sayılırım kardeşinede selam öptüm bebeğim:1hug:

acele canım hamişlik iyi gidiyordur inşallah

biz de 1.tüpbebeğe başlıcaz inşallah seninki gibi tutar hayırlısıyla

çok sevdiğim antalyama da selam

Günaydin Herkese Hiçkimse Yok Ama Gelince Görürsünüz Artikin :), Acele Abla Bugün Adetimin 3.günü Gidince Yeni Ilaca Geçiceğimizi Biliyorum Ilaci Vermeden Tahlil Filan Yapiliyormu Bilgin Varmi? Birde E2 Tahlili Ne Oluyor? Yiğenlerimiz Nasil Annelerini çok Yoruyormu Halaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…