- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.741
inşallah canım allahım hayırlı evlatlar nasip etsin eeeeeeeeeee ben bebişlerin hepsine bakarım sizde çalışıp benimkilerde dahil mama bez felan alırsınız geçinir gideriz ne yapalım hayat zor:sm_cool:
Akşam akşam keyiflendim walla :)
Atalarımız ne demiş bir elin nesi var ikizlerin sesi var :))))
Allah sabır versin ACELE onların en sakin hallerini yaşıyorsun biliyosun dimi :)))
valla canım inşallah sizlerde yaşayın ben inanıyorum yaşıyacaksınızda hayırlısıyla valla onların bir suçu yok aslında bu ilaçlardan dolayıda biraz zor geçiyor ama allahım onlara sağlık versin ben razıyım tatlicadiarzu her aşamaları zor olacak geçen gün akşam tahliller ne kadar tutar diye evin ordaki bir merkeze gittim çocuğun biri yıkıyordu ağlamaktan inan içimm cız etti demekki dedim sadece doğurmakla olmuyor onları ondan sonra yetiştire bilmek felan zor zanaat be allahım yardım etsin birde ikizallahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder tek dileğim inan şuan bua.s
BEN DE İKİZ OLSUN İSTİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUM
Allah hayırlısını versin kızlar
Merhaba anne adayları aranıza yeni katıldımbende 6 senelik evliyim eşimin spermlerinde sorun olduğu için çocuğumuz olmuyor.ayın 18 de ilaç tedavisinin birine başladım bundan sonra ne olacak yardımcı olurmusunuz.
valla canım inşallah sizlerde yaşayın ben inanıyorum yaşıyacaksınızda hayırlısıyla valla onların bir suçu yok aslında bu ilaçlardan dolayıda biraz zor geçiyor ama allahım onlara sağlık versin ben razıyım tatlicadiarzu her aşamaları zor olacak geçen gün akşam tahliller ne kadar tutar diye evin ordaki bir merkeze gittim çocuğun biri yıkıyordu ağlamaktan inan içimm cız etti demekki dedim sadece doğurmakla olmuyor onları ondan sonra yetiştire bilmek felan zor zanaat be allahım yardım etsin birde ikizallahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder tek dileğim inan şuan bua.s
nasılsınız fasulyeler ve onların annesı inş ıyısınızdır kendınıze ıyı bakın ha allah nazarlardan saklasıngünaydın kızlar inşallah allah gönlünüze göre versin oh oh maşallah herkez ikiz istiyor inşallah allahım kısmet etsin:sm_cool:
nasılsınız fasulyeler ve onların annesı inş ıyısınızdır kendınıze ıyı bakın ha allah nazarlardan saklasın
AAAA rica edrim ne unutması daha yeni actım neti kardesim bende ya fazla giremiyorum nasılsın ablacım bebekler nasısengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?