A
ACELE
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ACELE
-
- #1.761
Günaydin Herkese Hiçkimse Yok Ama Gelince Görürsünüz Artikin :), Acele Abla Bugün Adetimin 3.günü Gidince Yeni Ilaca Geçiceğimizi Biliyorum Ilaci Vermeden Tahlil Filan Yapiliyormu Bilgin Varmi? Birde E2 Tahlili Ne Oluyor? Yiğenlerimiz Nasil Annelerini çok Yoruyormu Halaaaa
acele canım hamişlik iyi gidiyordur inşallah
biz de 1.tüpbebeğe başlıcaz inşallah seninki gibi tutar hayırlısıyla
çok sevdiğim antalyama da selam
tatlım günaydın tahlil bana hormon tahlili yapmışlardı canım bebişlerdenmi ilaçlardanmı bilmiyorum ama midem çok kötü kendine iyi bak:1hug:
acele ablacım nasılsın canım benim
gülseren durm ne napıyosun adetten sonra ne yapcaklar a.s
herkese slm ben geldım acele fasulyelerım nasıl kız ıyı bak onlaraaa ıkrar sen naptın cnm inş hersey yolundadır
acele ablacım nasılsın canım benim
gülseren durm ne napıyosun adetten sonra ne yapcaklar a.s
Seda♥Recep;1536661 .!.:selam ACELE nasılsın kimse yok bugün bende mikroenjeksiyona başlıycam ama karar veremedim dr 2 ay bekle demişti benim 1 ayım kaldı kararsızım of çok zor bi durum
SAĞOL ABLACIM YA SİNİRLERİM ÇOK BOZUK, PATRONUMDAN İZİN ALIRKEN O KADAR SAÇMALADI Kİ ŞEREFSİZ DİYORUM SADECE PİSLİK. SABIR AZ KALDI BİRAZ DAHA GÜÇLÜ OL ZORUNU ATLATTIĞINA İNANIYORUM BEN...
Merhaba Acele Abla Ve Yiğenlerim, Doktorum Gonal F Verdi 150 ünite Hergün Lucrin'de 5 üniteye Düşürdü Cuma Günüde Gel Dedi Ilaçlarini Yapmadan. Ablacim Sağlikli Yumurta Elde Etmek Için Doğal Birşeyler Yapmam Gerekirki Acep? Cuma Günü Naapcak :)
:1hug:
hadi hayırlısı tatlım asıl şimdi başlıyorsun biliyorsun değilmi kendini bütün olumsuzluklardan arındır dualarımız seninle şimdi bu iğneyi vurulacaksın tam saatinde ona göre sakın bak bu çok önemli çünkü artık yumurtaların uyarılıyor tammamı saati çok önemli şutarafagitti cuma günü kontrol edecek yumurtaların ne durumda diye doğal birşey ben yapmadım boşver günlük yaşamına devam et ama bu bebek olayını olumlu yönlerinden gör olurmu tatlım bir süre sonra karnın şişecek hafif hafif sonra ilaçlardan gögüslerin biraz ağrıycak ve en önemlisi bu iğne sonlara doğru girmiyecek sakın korkma o zaman çıkar başka yerden vur tatlım soracağın birşey olursa yaz tatlım:1hug:
ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN ABLAM ÇOK SAĞOL. SON BİR SORU DAHA DÜN İĞNEYİ GÖSTERMEK İÇİN HEMŞİRE YAPTI SAAT 18.00' DA ANCAK O SAATTE BEN MÜSAİT DEĞİLİM! BUGÜNDEN İTİBAREN 19.30'DA YAPSAM SORUN OLURMU ACABA?
tatlım hiç şansın yoksa öyle yap ama çok küçükte olsa yapma ihtimalin varsa aynı saatde yap inan bu çok önemli ama yok o saat kesinlikle müsait değilse 19:30 da yap ama sürekli aynı saat olsun inan çok önemli bu saat artık tedavinin baş doktoru sensin yumurtalarını sen vurduğun iğnlerle geliştiriyorsun unutmahadi böyle bebişlerin olsun
AMİN ABLACIM, İSTEYEN HERKESİN OLSUN... İĞNELERİMİ ÇOK DİKKATLİ YAPIYORUM ZATEN HATTA İÇİMDE HEP Bİ KORKU OLUYOR İNŞALLAH YANLIŞ YAPMIYORUM DİE PİMPİRİKLİYİM YANİ AMA 18.00'DA İŞ ÇIKIŞIM BURADA YAPMAK İSTEMİYORUM LUCRIN'I OFİSTE YAPIYORUM ZATEN ZAR ZOR İÇİME SİNMİYOR TEMİZ BİR ORTAMDA DİİL BEN BUGÜN İTİBARİYLE 19.30'DA YAPAYIM...
tamam tatlım ama bundan sonra dikkat et saati değiştirme olurmu birde tedirgin olma doğru yaparsın rahat ol onu hazırlarken ve yaparken bebişlerine ne kadar yaklaştığını unutma olurmu tatlım allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?