tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım günaydın tahlil bana hormon tahlili yapmışlardı canım bebişlerdenmi ilaçlardanmı bilmiyorum ama midem çok kötü kendine iyi bak:1hug:

acele canım hamişlik iyi gidiyordur inşallah

biz de 1.tüpbebeğe başlıcaz inşallah seninki gibi tutar hayırlısıyla

çok sevdiğim antalyama da selam

inşallah canım allahım yardım etsin başarmak birazda sizin elinizde yeterki olumlu düşünün olurmu:1hug:

selam ACELE nasılsın kimse yok bugün bende mikroenjeksiyona başlıycam ama karar veremedim dr 2 ay bekle demişti benim 1 ayım kaldı kararsızım of çok zor bi durum

tatlım günaydın tahlil bana hormon tahlili yapmışlardı canım bebişlerdenmi ilaçlardanmı bilmiyorum ama midem çok kötü kendine iyi bak:1hug:

SAĞOL ABLACIM YA SİNİRLERİM ÇOK BOZUK, PATRONUMDAN İZİN ALIRKEN O KADAR SAÇMALADI Kİ ŞEREFSİZ DİYORUM SADECE PİSLİK. SABIR AZ KALDI BİRAZ DAHA GÜÇLÜ OL ZORUNU ATLATTIĞINA İNANIYORUM BEN...

herkese slm ben geldım acele fasulyelerım nasıl kız ıyı bak onlaraaa ıkrar sen naptın cnm inş hersey yolundadır

herkese slm ben geldım acele fasulyelerım nasıl kız ıyı bak onlaraaa ıkrar sen naptın cnm inş hersey yolundadır

hoş geldin teyzesi nerelerdesin valla fsulyeler iyidir inşallah şimdilik allahın izniyle bir sorun yok ama ben çok kötüyüm ya neyse geçer inşallah şu ilaçlardan bir kurtulsaydım hayırlısıylakafamçokkarıştı

acele ablacım nasılsın canım benim
gülseren durm ne napıyosun adetten sonra ne yapcaklar a.s

idare ediyorum canım çokta iyi değilim ama allahım onlara sağlık versinde gerisi nasıl olsa geçer bak güçlü duruyorum eskisi gibi ağlamıyorumda artık çarşamba günü bayağı testlerim var inşallah bir sorun çıkmaz onları yaptıracağım böyle işte yatarak geçiyor zamanımkafamçokkarıştı

Seda♥Recep;1536661 .!.:
selam ACELE nasılsın kimse yok bugün bende mikroenjeksiyona başlıycam ama karar veremedim dr 2 ay bekle demişti benim 1 ayım kaldı kararsızım of çok zor bi durum

kusura bakmayın ben fazla takılamıyorum istiyorum ama biraz rahatsızım hakkında hayırlısı olur inşallah ama bu 1 ay içinde ne istediğine karar vermen lazım canım:1hug:

SAĞOL ABLACIM YA SİNİRLERİM ÇOK BOZUK, PATRONUMDAN İZİN ALIRKEN O KADAR SAÇMALADI Kİ ŞEREFSİZ DİYORUM SADECE PİSLİK. SABIR AZ KALDI BİRAZ DAHA GÜÇLÜ OL ZORUNU ATLATTIĞINA İNANIYORUM BEN...

boş ver kimsenin seni üzmesine izin verme ne oldu neye başladın allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah:1hug:

Merhaba Acele Abla Ve Yiğenlerim, Doktorum Gonal F Verdi 150 ünite Hergün Lucrin'de 5 üniteye Düşürdü Cuma Günüde Gel Dedi Ilaçlarini Yapmadan. Ablacim Sağlikli Yumurta Elde Etmek Için Doğal Birşeyler Yapmam Gerekirki Acep? Cuma Günü Naapcak :)

Ya Ayzaaaaaaaaaaaa Nerelerdesin Merak Ediyorum Seni Bu Kizin Kesin Transferi Yapildi Yaaaaaaa Nooldu Acep çatliycam.. :)

:1hug:
hadi hayırlısı tatlım asıl şimdi başlıyorsun biliyorsun değilmi kendini bütün olumsuzluklardan arındır dualarımız seninle şimdi bu iğneyi vurulacaksın tam saatinde ona göre sakın bak bu çok önemli çünkü artık yumurtaların uyarılıyor tammamı saati çok önemli şutarafagitti cuma günü kontrol edecek yumurtaların ne durumda diye doğal birşey ben yapmadım boşver günlük yaşamına devam et ama bu bebek olayını olumlu yönlerinden gör olurmu tatlım bir süre sonra karnın şişecek hafif hafif sonra ilaçlardan gögüslerin biraz ağrıycak ve en önemlisi bu iğne sonlara doğru girmiyecek sakın korkma o zaman çıkar başka yerden vur tatlım soracağın birşey olursa yaz tatlım:1hug:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ikrar teyzesi günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn biz seni kocaman öpüyoruzŞeniz

ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN ABLAM ÇOK SAĞOL. SON BİR SORU DAHA DÜN İĞNEYİ GÖSTERMEK İÇİN HEMŞİRE YAPTI SAAT 18.00' DA ANCAK O SAATTE BEN MÜSAİT DEĞİLİM! BUGÜNDEN İTİBAREN 19.30'DA YAPSAM SORUN OLURMU ACABA?

tatlım hiç şansın yoksa öyle yap ama çok küçükte olsa yapma ihtimalin varsa aynı saatde yap inan bu çok önemli ama yok o saat kesinlikle müsait değilse 19:30 da yap ama sürekli aynı saat olsun inan çok önemli bu saat artık tedavinin baş doktoru sensin yumurtalarını sen vurduğun iğnlerle geliştiriyorsun unutma hadi böyle bebişlerin olsun

AMİN ABLACIM, İSTEYEN HERKESİN OLSUN... İĞNELERİMİ ÇOK DİKKATLİ YAPIYORUM ZATEN HATTA İÇİMDE HEP Bİ KORKU OLUYOR İNŞALLAH YANLIŞ YAPMIYORUM DİE PİMPİRİKLİYİM YANİ AMA 18.00'DA İŞ ÇIKIŞIM BURADA YAPMAK İSTEMİYORUM LUCRIN'I OFİSTE YAPIYORUM ZATEN ZAR ZOR İÇİME SİNMİYOR TEMİZ BİR ORTAMDA DİİL BEN BUGÜN İTİBARİYLE 19.30'DA YAPAYIM...

tamam tatlım ama bundan sonra dikkat et saati değiştirme olurmu birde tedirgin olma doğru yaparsın rahat ol onu hazırlarken ve yaparken bebişlerine ne kadar yaklaştığını unutma olurmu tatlım allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah:1hug:

TAMAMDIR ABLACIM HERALDE BEBİŞLERİME KAVUŞMAK İÇİN 3 HAFTAM FİLAN KALDI sırnaşık şey AMİNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…