Acele Abla Sen Bugün Doktora Gidicektin Yanliş Hatirlamiyorsam Naaptin?
Acele Abla Sen Bugün Doktora Gidicektin Yanliş Hatirlamiyorsam Naaptin?
Günaydin Herkeseeeeee, Acele Ablacim Bir Sorun Olmadiğina çok Sevindim Allahim Sorunsuz Kucağina Almayi Nasip Etsinn Bebişlerini... Amin Ablacim Hergün Biraz Daha Heycanlaniyorum Bu Işi Streste Yapmiyorum Hiç Ama şu Patron Yokmu Yarinki Iznimi Pazartesiden Beri Düşünüyorum Nasil Alicam Die
günaydın tatlım ama sana birşey söyleyeyim bu izin işini çözmen lazım çünkü tedavin ilerledikce kontrollerin 2 günde 1 e düşecek sık sık yani sonra yumurta toplama işlemi eeeeeeeeeeeee ondan sonra transfer transferden sonra dinlenmen lazım bu işe bir çözüm bul ablacım yazık o kadar emek veriyorsun değilmi:1hug:
günaydın en güzel anne adaylarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı nasıl gidiyor biz iyiyiz alıştık artık bulantılarla yaşamaya:sm_confused: sağlık olsun da değilmi eeeeeeeeeeeeeeeee teyzeleri bu fasulyeler yeğendiye tutturdu haberiniz olsun tamammı
gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve fasulyeler nasılsınız gulseren kıs fasulye dıyoruz duye kısmaz bu mınıkler inş bırı kıs bırı erkektıır acelem allah saglıcakla kucagına almayı ve bı solukta dogurmanı( ama muhtemelen sezeryan olur) nasıp etsın inş fasulyeler kıs daha inş bızım fasulyelerde olacak ozamana kadar bunlar buyuk fasulye olcaklar
güzel anneciklaelaelaelaelae
valla biz çok çalışıyoruz yeğen diye Şeniz
ama olmuyo senağlama
inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür canım :sm_confused:
çok tatlısın, bu arada bebişlerin yaza doğacaklar değilmi ben de görmeye gelirim sizleri inşlallah:teytey::
inş cnm inş bız hamıle kalalımda sen ve bebıslerın bıze hep gulun:roflol:amin arkadaşım darısı hepinizin başına salı kontrolüm var ondan sonra bu fasulyelere bakalım ne diyeceğiz teyzesi inşallah sizlerinde ikizleri olur canım::roflol: siz bulantı çekerken ben böyle güleceğim:roflol:
inş cnm inş bız hamıle kalalımda sen ve bebıslerın bıze hep gulun:roflol:
ya kısslar ben çok heycanlanıyorummmmmmmm sürekli acaba iğnelerimi doğrumu yaptım die düşünüyorum amannnnnne kadar çatlağım ya
korkma stres yok hersey olacagına varır unutma ama hep olumlu dusunelım dımı bak bebıslerıne kavusmana az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?