tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm fasulyeler ve annesı nasılsınız bakem bugun cocuklar anneyı uzmeyın annede sızı uzmesın kendınıze ıyı bakın opuyorum hepınızı

Günaydinnnnnn Güzel Anne, Artik Bebişlere Fasulye Demesekmi Diyorum Alinirlar Filan Büyüdüler Artik :)...

Acele Abla Sen Bugün Doktora Gidicektin Yanliş Hatirlamiyorsam Naaptin?

evet tatlım gittim sağol unutmamışsın yaptırmam gereken tahlillerim vardı onları yaptırdım valla aç karınla gidince biraz zor oldu ama çok şükür bir sorun yokmuş sadece idrar yollarında enfeksiyon var oda progestanı ağızdan içemediğim için vajinadan kullanıyorum o yüzden yani çok şükür halledilmiyecek bir sorun yok asıl kontrolüm salı günü testleri sigortada yaptırdım canım inşallah seninde iğnelerin seni bebişlerine kavuşturur

Acele Abla Sen Bugün Doktora Gidicektin Yanliş Hatirlamiyorsam Naaptin?

evet tatlım gittim sağol unutmamışsın yaptırmam gereken tahlillerim vardı onları yaptırdım valla aç karınla gidince biraz zor oldu ama çok şükür bir sorun yokmuş sadece idrar yollarında enfeksiyon var oda progestanı ağızdan içemediğim için vajinadan kullanıyorum o yüzden yani çok şükür halledilmiyecek bir sorun yok asıl kontrolüm salı günü testleri sigortada yaptırdım canım inşallah seninde iğnelerin seni bebişlerine kavuşturur

ikrar teyzesi iyimisin biz seni çok özledik ama sen nerdesin öptük seni

günaydın en güzel anne adaylarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı nasıl gidiyor biz iyiyiz alıştık artık bulantılarla yaşamaya:sm_confused: sağlık olsun da değilmi eeeeeeeeeeeeeeeee teyzeleri bu fasulyeler yeğendiye tutturdu haberiniz olsun tamammı

Günaydin Herkeseeeeee, Acele Ablacim Bir Sorun Olmadiğina çok Sevindim Allahim Sorunsuz Kucağina Almayi Nasip Etsinn Bebişlerini... Amin Ablacim Hergün Biraz Daha Heycanlaniyorum Bu Işi Streste Yapmiyorum Hiç Ama şu Patron Yokmu Yarinki Iznimi Pazartesiden Beri Düşünüyorum Nasil Alicam Die

günaydın tatlım ama sana birşey söyleyeyim bu izin işini çözmen lazım çünkü tedavin ilerledikce kontrollerin 2 günde 1 e düşecek sık sık yani sonra yumurta toplama işlemi eeeeeeeeeeeee ondan sonra transfer transferden sonra dinlenmen lazım bu işe bir çözüm bul ablacım yazık o kadar emek veriyorsun değilmi:1hug:

EVET ABLACIM FARKINDAYIM ZATEN TRANSFER SONRASI YILLIK İZNİMİ KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM 1 HAFTA, DİĞERLERİNDEDE RAPOR ALABİLSEM AMA SSK GEREKİYOMUŞŞ

gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve fasulyeler nasılsınız gulseren kıs fasulye dıyoruz duye kısmaz bu mınıkler inş bırı kıs bırı erkektıır acelem allah saglıcakla kucagına almayı ve bı solukta dogurmanı( ama muhtemelen sezeryan olur) nasıp etsın inş fasulyeler kıs daha inş bızım fasulyelerde olacak ozamana kadar bunlar buyuk fasulye olcaklar

güzel anneciklaelaelaelaelae

valla biz çok çalışıyoruz yeğen diye Şeniz

ama olmuyo senağlama

inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür canım :sm_confused:

çok tatlısın, bu arada bebişlerin yaza doğacaklar değilmi ben de görmeye gelirim sizleri inşlallah:teytey::

amin arkadaşım darısı hepinizin başına salı kontrolüm var ondan sonra bu fasulyelere bakalım ne diyeceğiz teyzesi inşallah sizlerinde ikizleri olur canım::roflol: siz bulantı çekerken ben böyle güleceğim:roflol:

inşallah beklerim canım size nasip eder güzel allahım sadece biraz sabır arkadaşım böyle ikiz ikiz bebişleriniz olsun inşallah

inş cnm inş bız hamıle kalalımda sen ve bebıslerın bıze hep gulun:roflol:

ya kısslar ben çok heycanlanıyorummmmmmmm sürekli acaba iğnelerimi doğrumu yaptım die düşünüyorum amannnnn ne kadar çatlağım ya

korkma stres yok hersey olacagına varır unutma ama hep olumlu dusunelım dımı bak bebıslerıne kavusmana az kaldı

korkma stres yok hersey olacagına varır unutma ama hep olumlu dusunelım dımı bak bebıslerıne kavusmana az kaldı

ay canım gerçekten zaman çok çabuk geçiyor düşünsene lucrının içindeki iğneler bitti 10 tane bi paket aldım şimdi diğer 10. paketi aldım :1rolleyes:

ACELE canım ağzına sağlık
ben de sağlıklı, hayırlı olsun:ikiz olsun istiyorun inşallah

güzel dileklerin için çoooooooooook teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…