tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acele senin yazdigin hemen hemen butun yazilari okudum sonunda hamile kaldin hemde ikiz cok sevindim darisi basmiza insalllah

Amin darısı başımıza hem ikiz olursa ACELE alışkın olduğundan o bakacak :)
E bizde çalışıp ikizlerin masraflarına koşacas o kadar ikiz olacak yani kolay olmayacak yetişmek.

Amin darısı başımıza hem ikiz olursa ACELE alışkın olduğundan o bakacak :)
E bizde çalışıp ikizlerin masraflarına koşacas o kadar ikiz olacak yani kolay olmayacak yetişmek.

bakacağım kız olsun ikizleriniz sözz hadi yapın bu fasulyeler yalnız kalmasın teyzeleri

acele senin yazdigin hemen hemen butun yazilari okudum sonunda hamile kaldin hemde ikiz cok sevindim darisi basmiza insalllah

inşallah canım darısı hepinize valla hamilelerin duası geçer diyorlar ve ben bebişlerimle tüm içtenliğimle size dua ediyorum inşallah hepinizin bebişleri olur ikiz ikiz:1hug:

ya çok mu bencilim bilmiyorum Allah'ın da gücüne gitmesin ama bende ikizlerim olsun çok isterim böyle mini mini sağlıklı eli ayağı düzgün Allah'ım yarabbim sen dualarımızı kabul et...

günaydın en güzel anne adyları bugün nasılsınız az kaldı yakında birer birer hamileyim haberlerinizi alacağız allahın izniyle biliyorsunuz değilmi:teytey::içelim:

İKRAR TEYZESİ NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

gülseren canım nasılsın?bikaç gündür yazışamadım sizlerle ço özledim sohbet etmeyi

ben iyiyi canım senin tedavi ne alemdesengözlerimebaksanab

CANIM BUGÜN 16.00'DA RANDEVUM VAR GONAL F DÜN BİTTİ 4 GÜN KULLANDIM SADECE BUGÜN HERALDE YENİDEN İLAÇ ALICAM AYNISINDAN YA DA BAŞKA BİRŞEY ÇOKTA PARA ALLAHIM EMEKLERİMİZ BOŞA GİTMEZ İNŞALLAH.

ACELE ABLA BİRŞEY SORUCAM, BU LUCRIN VE GONAL F TAMAMEN KALİTELİ VE ÇOK YUMİŞ ELDE ETMEK İÇİN KULLANILIYOR DİMİ? YANİ HAMİLELİĞE VÜCUDU HAZIRLAMAK İÇİN YUMİŞLERİN TUTUNMASI İÇİN DİİL? İLAÇLARIN NE KADAR ETKİ ETTİĞİNİ NE ZAMAN GÖRÜCEM?

tatlım kalitesi toplandıktan sonra belli oluyor ama çok yumurta için ne kadar çok olursa diy uğraşıyorlar çünkü onlarıda eliyorlar ya gerçi benim 6 taneydi ama biri kalitesizdi 5 e düştü transfer günü 2 daha yok oldu taransfere 3 yumurtam kalmıştı sakın moralini bozma allahım yardım etsin canım az kaldı

ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM CANIM YA EV İŞ TEDAVİ UĞRAŞIYORUM CANLA BAŞLA :1rolleyes: SEN NASIL HASTA OLDUN BAKEM?
güzelim bu aralar grip yaygın herhalde aslında çok önemli bi hastalık değil ama ben kötü atlatıyorum bünyem zayıf herhalde en ufak bişeyde yıkılıyor

evet ablam ya bi bilsen nasıl heycanlanıyorum. amin allahım herkesin yardımcısı olsun. şuan şuna çok takılıyorum ben acaba iğnelerimi doğru yaptımmı işte dozajını doğru ayarladımmı acaba falan die o yüzden sordum bu soruyuda. ya bu arada ablişkom karnın çıktımı hiççççç bu senin ve fasulyelerin içinnn
kısslar hepinizin yüzünü sesini acayip merak ediyorum Şeniz

slm bende göbekten iğne vuruldum sonra aşılama yapıldı 14 kasım da
şimdi sonuç negatif
alla hepimizin yardımcısı olsun bizede bebişlerimizi versin.

güzelim bu aralar grip yaygın herhalde aslında çok önemli bi hastalık değil ama ben kötü atlatıyorum bünyem zayıf herhalde en ufak bişeyde yıkılıyor

canım bünyen zayıfsa bence takviye doğal vitaminler al aktarlarda bitki filan oluyor.... birde gripi bazen ağır atlatabiliyorsun kötü bir mikrop olduğundan kaynaklanıyor oda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…