ACELE canım ağzına sağlık
ben de sağlıklı, hayırlı olsun:ikiz olsun istiyorun inşallah
güzel dileklerin için çoooooooooook teşekkürler[/QUOTE güzel dileklerim ve dualarım hep sizinle canım inşallah allahım sizede ikiz bebişler versin
Amin darısı başımıza hem ikiz olursa ACELE alışkın olduğundan o bakacak :)
E bizde çalışıp ikizlerin masraflarına koşacas o kadar ikiz olacak yani kolay olmayacak yetişmek.
acele senin yazdigin hemen hemen butun yazilari okudum sonunda hamile kaldin hemde ikiz cok sevindim darisi basmiza insalllah
bakacağım kız olsun ikizleriniz sözz hadi yapın bu fasulyeler yalnız kalmasın teyzeleri
ya çok mu bencilim bilmiyorum Allah'ın da gücüne gitmesin ama bende ikizlerim olsun çok isterim böyle mini mini sağlıklı eli ayağı düzgün Allah'ım yarabbim sen dualarımızı kabul et...
abla slm nasılsın seni görmek ne güzel
ben iyiyi canım senin tedavi ne alemdesengözlerimebaksanab
gülseren canım nasılsın?bikaç gündür yazışamadım sizlerle ço özledim sohbet etmeyi
CANIM BUGÜN 16.00'DA RANDEVUM VAR GONAL F DÜN BİTTİ 4 GÜN KULLANDIM SADECE BUGÜN HERALDE YENİDEN İLAÇ ALICAM AYNISINDAN YA DA BAŞKA BİRŞEY ÇOKTA PARA ALLAHIM EMEKLERİMİZ BOŞA GİTMEZ İNŞALLAH.
ACELE ABLA BİRŞEY SORUCAM, BU LUCRIN VE GONAL F TAMAMEN KALİTELİ VE ÇOK YUMİŞ ELDE ETMEK İÇİN KULLANILIYOR DİMİ? YANİ HAMİLELİĞE VÜCUDU HAZIRLAMAK İÇİN YUMİŞLERİN TUTUNMASI İÇİN DİİL? İLAÇLARIN NE KADAR ETKİ ETTİĞİNİ NE ZAMAN GÖRÜCEM?
güzelim bu aralar grip yaygın herhalde aslında çok önemli bi hastalık değil ama ben kötü atlatıyorum bünyem zayıf herhalde en ufak bişeyde yıkılıyorÇOK ŞÜKÜR İYİYİM CANIM YA EV İŞ TEDAVİ UĞRAŞIYORUM CANLA BAŞLA :1rolleyes: SEN NASIL HASTA OLDUN BAKEM?
tatlım kalitesi toplandıktan sonra belli oluyor ama çok yumurta için ne kadar çok olursa diy uğraşıyorlar çünkü onlarıda eliyorlar ya gerçi benim 6 taneydi ama biri kalitesizdi 5 e düştü transfer günü 2 daha yok oldu taransfere 3 yumurtam kalmıştı sakın moralini bozma allahım yardım etsin canım az kaldı
güzelim bu aralar grip yaygın herhalde aslında çok önemli bi hastalık değil ama ben kötü atlatıyorum bünyem zayıf herhalde en ufak bişeyde yıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?