tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

korkma tatlım doğru yapıyorsundur hepimiz geçtik bu yollardan ama hep onlara ne kadar yaklaştığını düşün olurmu göbüşüm birazcık çıktı fazla değil ama ama çıkarmaktan midem çıkacaktatlicadiarzu şaka şaka :roflol:

slm bende göbekten iğne vuruldum sonra aşılama yapıldı 14 kasım da
şimdi sonuç negatif
alla hepimizin yardımcısı olsun bizede bebişlerimizi versin.

canım üzüldüm ya aslında ben böyle durumlarda hiçbirşey diyemem senağlama ama dilerim kendiliğinden hamiş olursun en kısa zamanda birde moralini yüksek tutmaya çalış toparlan yani yeni bir aşamaya bomba gibi hazır ol

benim bi arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı hamile kaldığında 6 7 kilo zayıfladı 9 ay boyunda kustu :çok üzgünüm: ama şimdi bi görsen tontiş tontiş sadece son 2 ay filan kilo aldı... bebişide maşşallah sağlıklı çok tatlı

canım bünyen zayıfsa bence takviye doğal vitaminler al aktarlarda bitki filan oluyor.... birde gripi bazen ağır atlatabiliyorsun kötü bir mikrop olduğundan kaynaklanıyor oda .
bitki çaylarının iyi geldiğini söylüyorlar güzelimde aksi gibi bende onları hiç içemiyorum düz çayı bile sevmiyorum onun içinde böyle ağır atlatıyorum

bitki çaylarının iyi geldiğini söylüyorlar güzelimde aksi gibi bende onları hiç içemiyorum düz çayı bile sevmiyorum onun içinde böyle ağır atlatıyorum

canım ben ve eşim şu aşama mesela, hiç sevmediğimiz şeyleri zorla olsa bile yiyip içiyoruz. bence insan sağlığı için bazı şeyleri zorda olsa yemesi lazım sigara içenler sigarayı bırakması lazımmmmmmm klava:

bende bu gün sigortaya gideceğim idrar testimde enfeksiyon vardı bir test daha yaptım sonucu alacağım gerçi iyi çıkacağını sanmıyorum zaten hastane wc iğrençti orda verilen tahlildende birşey beklemiyorum çünkü korkunçtuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar allah düşürmesinde eksikte etmesin :1hug:

ay canım ya en gıcık olduğum ve korktuğum şey şu pis hastaneler girmek bile istemiyor insan.... önemli birşey çıkmasında canım içini ferah tut sen.

ay canım ya en gıcık olduğum ve korktuğum şey şu pis hastaneler girmek bile istemiyor insan.... önemli birşey çıkmasında canım içini ferah tut sen.

yok canım asıl önemli olan tahlilleri çok şükür atlattım bir sorun yok o yüzden rahatım ilaç içemiyordum biliyorsun bulantılardan o yüzden progestan adlı ilacı vajinadan kullanmaya başladım ama o da pişik yaptı acayip o yüzden idrarda sorun çıkmasını bekliyordum ama son verdiğim tahlilde işte temiz bir yerde elleri sabunlayın felan yazıyordu ama hastane iğrençti ve sabunu sulandırmışlardı korkunçtu ama bende çok rahatsızdım evde uzak mecburen verdim ama iğrenç olduğu için sonuçta iyi olmuycak ama önemli değil bn evimde tertemiz bakıyorum kendime ilacıda tekrar ağızdan almaya başladım düzeleyim diye canım:bbo:

çok daha iyi olucaksın canım benim zor günleri atlattın sayılır bebişlerin resimlerini göstericeğin günü dört gözle bekliyorum

çok daha iyi olucaksın canım benim zor günleri atlattın sayılır bebişlerin resimlerini göstericeğin günü dört gözle bekliyorum

ben geldim hastaneye gittim sonucu aldım ama doktor yokmuş salı gelecekmiş neyse önemli değil salı zaten kendi doktoruma gideceğim o bakar artık:1hug:

kıs acele nasılsın fasulyeler nasıl dr gelmıssın korkma allahın ıznıyle hıc bısey olmaz inş ay hadı dogur artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kıs acele nasılsın fasulyeler nasıl dr gelmıssın korkma allahın ıznıyle hıc bısey olmaz inş ay hadı dogur artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sağol arkadaşım inşallah allahın izniyle birşey olmaz doğurmuyacağım dur biiiiiiiiiii şu bulantılardan ilaçlardan kurtulup bir hamilelik yaşayım o kadar ilaç içiyorumki kendimi hasta gibi hissediyorum şu ilaçlardan bir kurtulayım hayırlısıylada ondan sonra doğurayım olurmu hem sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz teyzesia.s

gülseren geldinmi doktordan ne alemdesin canım:1hug:

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu iyi biz çıkıyoruz inşallah güzel haberlerinizi alırız öptük siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz

sakın ha sen hasta degılsın hamıssın ve o ılaclarıda dıger hamısler gıbı sende kullanıyosun unutma inş bızde kullanacak

sakın ha sen hasta degılsın hamıssın ve o ılaclarıda dıger hamısler gıbı sende kullanıyosun unutma inş bızde kullanacak

inşallah sizde kullanın bulantılarınız artınca sizin beni teselli ettiğiniz gibi bende sizi teselli edeyim allahım inşallahhhhhhhhhhhhhhh

inşşşşşşşşşşşşşşş inş aallahım aceleyı ve mınık fasulyelerı duy rabbım

ah kızlar ahhh şöyle doktora gitsem doktor bana hamişsin dese bide o bebiş sağlıkla sıhhatle gelse ne güzel olur Allah inşallah dualarımızı kabul eder bize sağlıklı sıhhatli bebişler verir....

ah kızlar ahhh şöyle doktora gitsem doktor bana hamişsin dese bide o bebiş sağlıkla sıhhatle gelse ne güzel olur Allah inşallah dualarımızı kabul eder bize sağlıklı sıhhatli bebişler verir....

AMİİİİİİİİN canım benim inşllh hepimiz emeklerimizin mükafatını alıcaz .belki tüp bebekle olmasa bile sabredersek inşllh hiç ummadık bi anda dualrımızın kabul vakti gelir.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.sevgilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…