Merhaba arkadaşlar. Ben de dondurulmuşla şansımı denedim. Yarın test günüm. Bakalım hayırlısı artık. Çok heyecanlıyım....Sonucumu mutlaka paylaşırım sizlerle..
Ay cnm inş pozitif sonuç alırsın bol şans diliyorum :)) var mı belirtin falan ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Ben de dondurulmuşla şansımı denedim. Yarın test günüm. Bakalım hayırlısı artık. Çok heyecanlıyım....Sonucumu mutlaka paylaşırım sizlerle..
Doktorun kimdi?? Soruyorum ama etkilenmem merak etme..Kürtajdan sonra ilk adetimi yeni oldum..Hale Hanım hemen gel dedi ama ben hazır değilim..Bi kaç ay daha beklemeyi düşünüyorum..Belki bundan sonra ki 2. adetimle başlarım..Bahçeci de memorialde olmayan ne var?? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama..
Nur hanımdı cnm ( çokta şirin şeker bir insan :)) ) Negatif sonucu aldıktan sonra açıklamaları beni tatmin etmedi . Birde dondurulmuşumu mu kullansam yeni tedavi mi olsam diye sorduğum da yardımcı olmadılar.
Ben hep Bahçeci Memorial hastanesi arasında kalmıştım. Sonra düşündüm Bahçeciye gidiyim elimdeki raporlarımla fikir alıyım diye gittim.Onlar ne önerirler diye ve Mustafa bey beni anladı birde karşısında negatif sonuç almış bir hasta ve kendilerini seçmiş olmamın hassasiyetide vardı konuşmamızda ...
Kısacası dondurulmuşuma güvendiğini söyledi ve buda biraz bana moral verdi .
slm canım bende yazmak ıstedım benım hiç dondurulmusum yok eşim azoospermdı o yuzden tup bebek yaptık 2.gün trarnsfer oldu 1.kalıteymıs bugun 7.gunum ınsallh tutar sorucagım soru su zaten tup bebek yaptırıyoruz tuplerle alakasıolmaz dıe tahmın edıyorum varsada nasıl? beni aydınlatırmısın? sımdıden saol canım insallh tutar dondurulmuslarınn bızde o da yok sen cok sanslısınn rabbım yardımcınolsun canım:Saruboceq:
Hakkında hayırlısı olsun canım...Umarım yüzümüz güler.Aslında benimde aklım karışık ama neyse hayırlısı artık...
Kalbinin sesini dinle ben Mstafa Bey'in karşısına geçtiğimde bana bir soru sordu kaldım öylee
Neden 1 negatif sonuçta hemen merkezini değiştirdin dedi. Açıkladım bende teşekkür etti kendi merkezi dikkate alacağını söyledi. Kalbinin sesini dinle canım a.s.
Bakalım canım daha zamanımız var....Önce senin güzel haberlerini alalım..Hemen mi başlıyosun?
tupbeyb canımmmmmmmmmmmmmm tedavıye baslıyorsun hee
cokguzel yaaaaaa
benım donmuusm yok bende tedavıye suan baslamaya hazırdegılım
3,denemeye baslıcam eger kendımı hazır hıssedersem
destek olmak ıcın yazdım canım bu yazılarımı
allahım hıcbırımızın emeklerını bos bırakmasın ve bebeklerımızı kucagımıza versın ınsallah
çektirdim canım hsg temiz morfoloji sıkıntımız var bizim başkada bişi yok şimdi neden tutmadığını araştırmak istiyo ulun bey rahim içine detaylı bakmadan 2, transferi yapmak istemedi anlayacağın
Ah cnm 5 . gün sonra umarım halay çekeriz. Bize mutlaka sonucunu bildir olur mu ?
Yani aslında sorduğun soruyu bende tam olarak bilmiyorum.Mutlaka tüp bebekte etkili var ki tedaviye başlamadan birçok doktor rahim filmi istiyor.Ama bu soruyu ilk gittiğim gün doktora sorucam senin için a.s.
canım sana tavsiyem ulun beye dondurulmuşların şansı azmış 2 tane koyma şansımız varmı diğer merkezlerde de donmuş 2 tane koyuyorlarmış diye ısrar et.
birde dondurulmuşla hamile kalan arkadaşlarda girerse bizede çok moral olur.
şimdi sonuç bekleyen gün sayan arkadaşlar inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırısınız.
mrb arkadaşlar.yeni topik hayırlı olsun inşallah burda hamile olmayan kalmaz.allah isteyen herkese versin.
bende yeni giren arkadaşlar için yazayım dondurulmuşla tedavi aşamasındayım.allah izin verirse 23 ekimde transferim olacak.tubaby bi liste yapalım bari urdan takip edelim kim ne aşamada
birde dondurulmuşla hamile kalan arkadaşlarda girerse bizede çok moral olur.
şimdi sonuç bekleyen gün sayan arkadaşlar inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırısınız.
kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun. bende sizlerdenim. dondurulmuş tek embrom tutundu. şimdi kızımla 7.ayımızdayız. dondurulmuşlarınıza güvenin. inşallah tedavileriniz hayırlı uğurlu olur hepiniz emeklerinizin karşılığını alırsınız. opuyorumnanaktan