Tüp bebek denemesinden negatif sonuç alıp dondurulmuşlarıyla YÜZÜ GÜLENLER =))

Merhaba arkadaşlar. Ben de dondurulmuşla şansımı denedim. Yarın test günüm. Bakalım hayırlısı artık. Çok heyecanlıyım....Sonucumu mutlaka paylaşırım sizlerle..

Ay cnm inş pozitif sonuç alırsın bol şans diliyorum :)) var mı belirtin falan ?

Doktorun kimdi?? Soruyorum ama etkilenmem merak etme..Kürtajdan sonra ilk adetimi yeni oldum..Hale Hanım hemen gel dedi ama ben hazır değilim..Bi kaç ay daha beklemeyi düşünüyorum..Belki bundan sonra ki 2. adetimle başlarım..Bahçeci de memorialde olmayan ne var?? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama..

Nur hanımdı cnm ( çokta şirin şeker bir insan :)) ) Negatif sonucu aldıktan sonra açıklamaları beni tatmin etmedi . Birde dondurulmuşumu mu kullansam yeni tedavi mi olsam diye sorduğum da yardımcı olmadılar.
Ben hep Bahçeci Memorial hastanesi arasında kalmıştım. Sonra düşündüm Bahçeciye gidiyim elimdeki raporlarımla fikir alıyım diye gittim.Onlar ne önerirler diye ve Mustafa bey beni anladı birde karşısında negatif sonuç almış bir hasta ve kendilerini seçmiş olmamın hassasiyetide vardı konuşmamızda ...
Kısacası dondurulmuşuma güvendiğini söyledi ve buda biraz bana moral verdi .

Nur hanımdı cnm ( çokta şirin şeker bir insan :)) ) Negatif sonucu aldıktan sonra açıklamaları beni tatmin etmedi . Birde dondurulmuşumu mu kullansam yeni tedavi mi olsam diye sorduğum da yardımcı olmadılar.
Ben hep Bahçeci Memorial hastanesi arasında kalmıştım. Sonra düşündüm Bahçeciye gidiyim elimdeki raporlarımla fikir alıyım diye gittim.Onlar ne önerirler diye ve Mustafa bey beni anladı birde karşısında negatif sonuç almış bir hasta ve kendilerini seçmiş olmamın hassasiyetide vardı konuşmamızda ...
Kısacası dondurulmuşuma güvendiğini söyledi ve buda biraz bana moral verdi .

Hakkında hayırlısı olsun canım...Umarım yüzümüz güler.Aslında benimde aklım karışık ama neyse hayırlısı artık...

slm canım bende yazmak ıstedım benım hiç dondurulmusum yok eşim azoospermdı o yuzden tup bebek yaptık 2.gün trarnsfer oldu 1.kalıteymıs bugun 7.gunum ınsallh tutar sorucagım soru su zaten tup bebek yaptırıyoruz tuplerle alakasıolmaz dıe tahmın edıyorum varsada nasıl? beni aydınlatırmısın? sımdıden saol canım insallh tutar dondurulmuslarınn bızde o da yok sen cok sanslısınn rabbım yardımcınolsun canım:Saruboceq:

Ah cnm 5 . gün sonra umarım halay çekeriz. Bize mutlaka sonucunu bildir olur mu ?
Yani aslında sorduğun soruyu bende tam olarak bilmiyorum.Mutlaka tüp bebekte etkili var ki tedaviye başlamadan birçok doktor rahim filmi istiyor.Ama bu soruyu ilk gittiğim gün doktora sorucam senin için a.s.

Hakkında hayırlısı olsun canım...Umarım yüzümüz güler.Aslında benimde aklım karışık ama neyse hayırlısı artık...

Kalbinin sesini dinle ben Mstafa Bey'in karşısına geçtiğimde bana bir soru sordu kaldım öylee
Neden 1 negatif sonuçta hemen merkezini değiştirdin dedi. Açıkladım bende teşekkür etti kendi merkezi dikkate alacağını söyledi. Kalbinin sesini dinle canım a.s.

Kalbinin sesini dinle ben Mstafa Bey'in karşısına geçtiğimde bana bir soru sordu kaldım öylee
Neden 1 negatif sonuçta hemen merkezini değiştirdin dedi. Açıkladım bende teşekkür etti kendi merkezi dikkate alacağını söyledi. Kalbinin sesini dinle canım a.s.

Bakalım canım daha zamanımız var....Önce senin güzel haberlerini alalım..Hemen mi başlıyosun?

tupbeyb canımmmmmmmmmmmmmm tedavıye baslıyorsun hee
cokguzel yaaaaaa
benım donmuusm yok bende tedavıye suan baslamaya hazırdegılım
3,denemeye baslıcam eger kendımı hazır hıssedersem
destek olmak ıcın yazdım canım bu yazılarımı
allahım hıcbırımızın emeklerını bos bırakmasın ve bebeklerımızı kucagımıza versın ınsallah

tupbeyb canımmmmmmmmmmmmmm tedavıye baslıyorsun hee
cokguzel yaaaaaa
benım donmuusm yok bende tedavıye suan baslamaya hazırdegılım
3,denemeye baslıcam eger kendımı hazır hıssedersem
destek olmak ıcın yazdım canım bu yazılarımı
allahım hıcbırımızın emeklerını bos bırakmasın ve bebeklerımızı kucagımıza versın ınsallah

Ayyy canım çok sağol :)) Bu sefer inanarak başlıycam tedavime ... Gerçi daha var ekimin sonun da ilaçlarıma başlıycam ama olsun.
Herşeyin yolunda gitmesini diliyorum. 3. tedavinde çok daha şanslı olduğu biliyorsun di mi cnm ?
Umarım yeni tedavilerimizle yüzümüz güler . Lütfen arada uğra öpüyorum a.s.

çektirdim canım hsg temiz morfoloji sıkıntımız var bizim başkada bişi yok şimdi neden tutmadığını araştırmak istiyo ulun bey rahim içine detaylı bakmadan 2, transferi yapmak istemedi anlayacağın

canım sana tavsiyem ulun beye dondurulmuşların şansı azmış 2 tane koyma şansımız varmı diğer merkezlerde de donmuş 2 tane koyuyorlarmış diye ısrar et.

Ah cnm 5 . gün sonra umarım halay çekeriz. Bize mutlaka sonucunu bildir olur mu ?
Yani aslında sorduğun soruyu bende tam olarak bilmiyorum.Mutlaka tüp bebekte etkili var ki tedaviye başlamadan birçok doktor rahim filmi istiyor.Ama bu soruyu ilk gittiğim gün doktora sorucam senin için a.s.

cok saol canım benım rahım fılmımı cekmedıler o yuzden merak ettımm rabbım hepımızın yuzunu guldursunn ınsallhh:Saruboceq::nazar:

canım sana tavsiyem ulun beye dondurulmuşların şansı azmış 2 tane koyma şansımız varmı diğer merkezlerde de donmuş 2 tane koyuyorlarmış diye ısrar et.

fatmanur işe yaramı bu gerçekten....
ben çok kötüyüm toparlanamıyorum inan gün geçtikçe daha fena oluyo.... biran önce şu histereskopiyi olup denek istiyorumsenağlama

mrb arkadaşlar.yeni topik hayırlı olsun inşallah burda hamile olmayan kalmaz.allah isteyen herkese versin.
bende yeni giren arkadaşlar için yazayım dondurulmuşla tedavi aşamasındayım.allah izin verirse 23 ekimde transferim olacak.tubaby bi liste yapalım bari urdan takip edelim kim ne aşamada

birde dondurulmuşla hamile kalan arkadaşlarda girerse bizede çok moral olur.
şimdi sonuç bekleyen gün sayan arkadaşlar inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırısınız.

mrb arkadaşlar.yeni topik hayırlı olsun inşallah burda hamile olmayan kalmaz.allah isteyen herkese versin.
bende yeni giren arkadaşlar için yazayım dondurulmuşla tedavi aşamasındayım.allah izin verirse 23 ekimde transferim olacak.tubaby bi liste yapalım bari urdan takip edelim kim ne aşamada

Yapalım canım :))

birde dondurulmuşla hamile kalan arkadaşlarda girerse bizede çok moral olur.
şimdi sonuç bekleyen gün sayan arkadaşlar inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırısınız.

Ya aslında bende bu amaçla açtım dondurulmuşla hamile kalan arkadaşlar topiğimize gelip bize destek olsunlar diye ama gelen giden yok maalesef ben yazayım diğer topiklerede haberleri olsun :1:

kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun. bende sizlerdenim. dondurulmuş tek embrom tutundu. şimdi kızımla 7.ayımızdayız. dondurulmuşlarınıza güvenin. inşallah tedavileriniz hayırlı uğurlu olur hepiniz emeklerinizin karşılığını alırsınız. opuyorumnanaktan

kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun. bende sizlerdenim. dondurulmuş tek embrom tutundu. şimdi kızımla 7.ayımızdayız. dondurulmuşlarınıza güvenin. inşallah tedavileriniz hayırlı uğurlu olur hepiniz emeklerinizin karşılığını alırsınız. opuyorumnanaktan

Ay cnm çok sağol. Bebişinle beraber uzun ömürler diliyorum :)) Tek embriyon mu vardı . Kalitesi neydi biraz anlatır mısın? a.s.

Selam kızlar öncelikle topiğiniz hayırlı olsun belki size göre bir deneyimim yok ama en azından benim mücadelem size umut olur belki diye yazmak istedim.

Kansersiniz..
Kemoterapi için geç kalınmış…
Her şey belirsiz tekrarlar diyemeyiz ama tekrarlamaz da diyemiyoruz.
Önce sizin sağlığınız çocuk daha sonraki düşünce olmalı…En kötü ihtimal yumurtalığınızı dondururuz..

6 nisan 2009 sabahı geçmişte yaşadığım hiçbir sıkıntım olmadığı için tek başıma gitmeye cesaret ettiğim doktorun kapısını ilk defa çaldım saat 10:20 amacım anne olmadan önce eğer bir sorun varsa önlem almak.Biricik eşim yanımda olamadığından dolayı çok üzgün.Tek başıma doktorum muayenehanesinde ki bekleme salonundayım.
ıçerden bir ses geliyor…
Merve hanım buyrun…
Öyle heyecanlıyım ki hayatımda ilk defa oturuyorum jinekolog koltuğuna hani şu meşhur çatala doktorun muayenesi kısa sürüyor.Ve soruyor.?
_Daha önce kanama,adette gecikme yada herhangi bir sorun yaşamadığınıza eminsiniz değil mi…?
_Evet…..Yaşamadım, hiçbir sıkıtım olmadı ben adet sancısı bile çekmeyen biriyim.
Doktorum bana toparlanmamı ve odasına gelmemi söylüyor.
Merve hanım açık konuşmak gerekirse sol yumurtalığınızda 8,5 cm çapında bir kitle var şimdilik çikolata kisti gibi gözüküyor ama bazı tahliller neticesinde karar versek daha doğru olacak.
7 nisan 2009 Tahlilleri yaptırıyorum sağlık sektöründe çalıştığım için tümör markırlarımın yüksek çıktığını görünce bende bir şimşek çakıyor.KANSERıM……

9 Nisan 2009
Patoloğunda gelmesiyle birlikte ameliyatım sabah 08:20 de başlıyor sezeryan olan operasyonda yumurtalığımdaki tümör patoloğun gözüne hoş gelmiyor ve sol yumurtalığımı ona bağlı tüpü ve apandistimi alıyorlar.Ayıldığımda ilk sorduğum şey rahmimi aldılar mı kemoterapi görecek miyim..
Sonra acılar ve 45 gün geçen bir dinlenme süreci, ilk kontrolüme gitmeden bir gece önce sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrı ve yine gece doktordayız.Merve Hanım sağ yumurtalığınz da 6 cm çapında bir kitle var fakat ne olduğunu anlamamız için tahlillerin sonucunu görmemiz gerekiyor.
Yine aynı şeyler olacak derken iyi haber geliyor..Basit bir kist ve hemen doğum kontrol hapına başlanıyor.Bu süreçte ameliyatımda yapılan patolojinin tekrarını isteyen 2 doktorum şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar çünkü ilk yapılan patoloji sonuçları yanlış tümör hem yumurtalığımda hem de ona bağlı tüplerde görülmüş..Yani artık sizi onkolojiye sevk ediyoruz.Kansersiniz.
Sağ yumurtalığım sağlıklı ve tek istediğim bir an önce anne olmak ama bana kemoterapi gerekebileceğini ve kalan yumurtalığı dondurmaları gerekebileceğini,embriyo donduracakalrını ve daha sonra yumurtalığı tekrar içime yerleştireceklerini,ve çocuk sahibi olabilme şansımın %20-30 olduğunu söylediler.Önceleri itiraz ettim kemoterapi görmeyeceğim benim bir şeyim yok olsa bile önce çocuğumu yapacağım BEN ANNE OLMAK ıSTıYORUM bunlara o sebepla katlandım yoksa çektiğim acıların ne anlamı var rahmimi aldırır kurtulurum dediysem de dinletemedim.Gittiğim bir çok onkolog ameliyatın üzerinde 4 ay geçtiğini kemoterapinin işe ne kadar yarayacağı kousunda kesin fikirleri olmadığını ve dosyamı heyete sokacaklarını toplu karar vereceklerini söylediler.Dosyalarım ıstanbuldaki çeşitli hastalerin onkoloji heyetlerine götürüldü ve sonuçta kemoterapi görmeme gerek kalmadığına karar verdiler.Bu arada kanser tarama testim (pet ct) temiz çıktı.
Bundan sonraki süreçte hamileliğimi hızlandırmak için 2 ay klomen tedavisi gördüm ama 2 ay oluşan yumurta kiste dönüştü sonra tekrar doğum kontrol hapıyla kist tedavi edildi...Biz bu sırada tam deneyelim derken bu arada ameliyatımda yanlış yapılan patolojinin yanında sol tarafımda bir kitle unutulduğu ve bu kitlenin ameliyatımdan bu yana 7 cm den 4 cm e kadar küçüldüğü fakat artık küçlmeyi durdurduğu söylendi.
Doktorum bu kitlenin ne olduğunu bulabilmemiz için patoloji yapmamız lazım onun içinde kitleyi almamız lazım dedi iki seçenek sundu ya tüp bebek yapıp şansımız deneyecek ve doğumda içimi temizletecektik yada hemen ameliyat olucaktım içim temizlenecekti ve sonra kendimiz deneyecektik...O sırada yeni bir kanun çıktı TÜP BEBEK'te embriyo sayısı teke düşürüldü.Biz hemen yeni bir düzenleme yapılırsa işler karışırsa diye tüp bebek yapmaya karar verdik...

Ben önce çok isyan ettim tek embriyo işine ama sonunda elimde bir tane ikinci kalite blast embriyo kaldı diğer tüm yavrularım çöpe gitti dondurulmuşum bile yoktu..Bu aşamada tüp bebekte adığım hormonlar sayesinde sol tarafımda da yani yumurtalık olmayan tarafımda da yumurta oluştu hemde 4 tane ve sağlıklı buda demek oluyordu ki solumda unutulan kitlenin yanında tümörlü yumurtalığında parçası kalmış içimde ..

Şimdi hiç dondurulmuşum kalmadan tek yumurtalığım olmadan içimde kalan kitle ve tümörlü yumurtalık parçalarıyla birikte yola devam
Mİnik bebeğim 7 ayı biraz geçti maaşallah o benim MUCİZEM......

Biraz uzun oldu ama diyeceğim şudur ki kızlar ne olursa olsun pes etmeyin rabbim nasip ettiyse donmuş donmamış tek sprem sıfır morfoloji olmayan yumurtalık ters rahim tıkalı tüp vs vs..... ne olursa olsun bir gün ANNE olursunuz YETERKİ NASİBİNİZDE olsun...

DUALARIM SİZİNLE SEVGİYLE KALIN VE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BEN HER ZAMAN SİZ SAVAŞÇI ANNELER İÇİN DUA EDİYORUM

Back
X