Tüp bebek denemesinden negatif sonuç alıp dondurulmuşlarıyla YÜZÜ GÜLENLER =))

tupbaby

gelBEBEĞİMgönlümeGEL
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
1.770
2
66
İstanbul
Arkadaşlar yeni başlayacağım tedaviyle yoluma devam ediyorum :))
Yılmadan , umutsuzluğa kapılmadan ,isyan etmeden ...
Bir olumsuz tüp bebek denemesinden sonra dondurulmuş embriyo mu kullanmaya karar verdim .
Güveniyorum ona beni yarı yolda bırakmayacağını düşünüyorum.
Hastanemi değiştirdim olumsuzlukları kafamdan attım.
Ama yinede benimle aynı durumu yaşayıp yüzü gülen arkadaşlarımın desteğine ihtiyacım var.
Şimdiden çok teşekkür ederim desteğiniz için a.s. a.s. a.s.

Listemiz

Allah'ım sen bizlere katından temiz,hayırlı evlatlar nasib et :Saruboceq:

tupbaby 2. deneme -Bahçeci Kliniğini- embriyo 5.gün 3bb-1 embriyo transferi- yaş 27- 14 ocak tedaviye başlama :nazar:
yasmin_07 2. deneme -Antalya Tüp Bebek Merkezi- embriyo 1. kalite -1 embriyo transferi - yaş 28 - 23 ekim transfer günü :nazar: hAmİş :49:
fatmanur 3.deneme-Umut Tüp Bebek-embriyo 2.kalite 3. gün-2 embriyo transferi-yaş 29-23 ekim transfer :nazar: hAmİş :49:
gozdemmmmmm normal yolla hamiş :nazar:

Son düzenleme:
Bir olumsuz tüp bebek denemesinden sonra dondurulmuş embriyo mu kullanmaya karar verdim .
Ama yinede benimle aynı durumu yaşayıp yüzü gülen arkadaşlarımın desteğine ihtiyacım var.

yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun güzel bir başlık olmuş canım.

hayırlı uğurlu olsun topiğin bende malesef negatif denemeden yeni çıktım aralık gibi donmuşlarla denicem şansımı o yüzden ilgimi çekti topiğin

bakalım artık daha çok yeni 4 gün oldu malesef sonuç alalı o yüzden planlaması bile daraltıyo beni biraz unutmam lazım....

bakalım artık daha çok yeni 4 gün oldu malesef sonuç alalı o yüzden planlaması bile daraltıyo beni biraz unutmam lazım....

Nerede denemiştin cnm ? Hangi prokolle başlamıştın tedaviye ? Negatif sonucunda ne açıklama yapmışlardı sana ?

umut tüp bebek ulun bey uzun protokol açıklama yok yani aslında histereskopi yapıcak kasım adetiyle onu istiyo sanırım sonra görücez açıklamayı

çektirdim canım hsg temiz morfoloji sıkıntımız var bizim başkada bişi yok şimdi neden tutmadığını araştırmak istiyo ulun bey rahim içine detaylı bakmadan 2, transferi yapmak istemedi anlayacağın

çektirdim canım hsg temiz morfoloji sıkıntımız var bizim başkada bişi yok şimdi neden tutmadığını araştırmak istiyo ulun bey rahim içine detaylı bakmadan 2, transferi yapmak istemedi anlayacağın

Hımm benimde hsg filminde sol tüpüm açık ama az sıvı gidiyormuş 28 ekimde gittiğimde ona detaylı bakacağım dedi . Eğer düşündüğüm gibiyse ameliyat olacaksın dedi :)) başıma ameliyatta gelirse artık burda halay çekeriz :p Bizdede sorun spermlerde gözüküyor ama heran benim sol tüpte sorun çıkarabilir :))

hepimizin hakkında hayırlısı zor işler rabbim kimseyi darda koymasın bu konuda.....

canım hayırlı olsun topiğin.bende haziranda tüp bebekden negatif sonucu aldım.2 dondurulmuşum var.kasım yada aralık gibi 2.denemeyi düşünüyoruz.
senin dondurulmuşları başka hastanedemi deneyeceksiniz?ben yine aynı yerde olur diye düşünmüştüm dondurulmuş embriyoları başka hastanede yaptırmak için veriyorlarmı?

canım hayırlı olsun topiğin.bende haziranda tüp bebekden negatif sonucu aldım.2 dondurulmuşum var.kasım yada aralık gibi 2.denemeyi düşünüyoruz.
senin dondurulmuşları başka hastanedemi deneyeceksiniz?ben yine aynı yerde olur diye düşünmüştüm dondurulmuş embriyoları başka hastanede yaptırmak için veriyorlarmı?

Tşk ederim cnm ama hamile olan arkadaşlarımız henüz birşey yazmadı :((

Bende temmuzda negatif sonucu aldım maalesef ...
Merkez değiştire biliyorsun yeni anlaştığın merkez eski hastanenden alıyor embriyolarını sende imza veriyorsun cnm :))

Tşk ederim cnm ama hamile olan arkadaşlarımız henüz birşey yazmadı :((

Bende temmuzda negatif sonucu aldım maalesef ...
Merkez değiştire biliyorsun yeni anlaştığın merkez eski hastanenden alıyor embriyolarını sende imza veriyorsun cnm :))

Canım bende dondurulmuşlarla deneyeceğim ama merak ettim neden memorialden vazgeçtin??? Sanırım orda birlikte yaptırmıştık....Yeni merkezin neresi bu arada?

Canım bende dondurulmuşlarla deneyeceğim ama merak ettim neden memorialden vazgeçtin??? Sanırım orda birlikte yaptırmıştık....Yeni merkezin neresi bu arada?

Cnm benim :)) inan o kadar çok neden var ki vazgeçmem için ...
Ama hastane , doktor , hasta ilişkisinden dolayı bıraktım.Kimseyi etkilemek istemiyorum.Sonucum negatif oldu diyede merkezi değiştirmedim.Sen rahat ol hem pozitif sonuç aldın sen :)) umarım dondurulmuşunda da yüzün güler ve mutluluğun daim olur canım :))
Bahçeci kliniğiyle yoluma devam ediyorum... a.s.
sen ne zaman deneyeceksin kısmetse

Ama hastane , doktor , hasta ilişkisinden dolayı bıraktım.Kimseyi etkilemek istemiyorum.Sonucum negatif oldu diyede merkezi değiştirmedim.Sen rahat ol hem pozitif sonuç aldın sen :)) umarım dondurulmuşunda da yüzün güler ve mutluluğun daim olur canım :))

slm canım bende yazmak ıstedım benım hiç dondurulmusum yok eşim azoospermdı o yuzden tup bebek yaptık 2.gün trarnsfer oldu 1.kalıteymıs bugun 7.gunum ınsallh tutar sorucagım soru su zaten tup bebek yaptırıyoruz tuplerle alakasıolmaz dıe tahmın edıyorum varsada nasıl? beni aydınlatırmısın? sımdıden saol canım insallh tutar dondurulmuslarınn bızde o da yok sen cok sanslısınn rabbım yardımcınolsun canım:Saruboceq:

Doktorun kimdi?? Soruyorum ama etkilenmem merak etme..Kürtajdan sonra ilk adetimi yeni oldum..Hale Hanım hemen gel dedi ama ben hazır değilim..Bi kaç ay daha beklemeyi düşünüyorum..Belki bundan sonra ki 2. adetimle başlarım..Bahçeci de memorialde olmayan ne var?? Bilmediğimden soruyorum yanlış anlama..

Merhaba arkadaşlar. Ben de dondurulmuşla şansımı denedim. Yarın test günüm. Bakalım hayırlısı artık. Çok heyecanlıyım....Sonucumu mutlaka paylaşırım sizlerle..

Back
X