Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

adayadayı merhaba...aynı yerde tedavi olmuşuz...sevindim, belki güzel paylaşımlarımız olur....sana birkaç soru sormak isterim...benim burdaki doktor biraz özensiz gibi geldi bana, gebelik kesesi göründü fakat hiç bir test uygulamadı sadece ultrasondan bakıyor...sen neler yaptın şimdiye kadar...bir de merkezden ilaçlarımızı 10. haftaya kadar kullanmamız gerektiğini söylemişlerdi...çok aradığım için artık utanıyorum...acaba transferden sonra 10. hafta mı yoksa sat dan sonra 10. hafta mı??? bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim...şimdiden çok teşekkürler...sevgiler[/QUOTE]

pilar seninde hayırlı olsun hamişliğin. demekki aynı dönemlerde klinikteymişiz. ben geçen çarşamba ultrasonda keseyi gördüm, sonra dr. bu hafta için gün verdi kalp atışları için. gerçi klinikte tedaviye başlamadan tahliller yapılmıştı ama benim dr. tekrar istedi. kan ve idrar tahlili yaptırdım. yarında nasipse götüreceğim dr.a. canım ilaçları hamişliğin 10. haftası tamamlanana kadar kullanacağız. ben progestan, estrafem, elevit ve bebk aspirini kullanıyorum. sende değişik olan var mı? sevgiyle kal...

pilar seninde hayırlı olsun hamişliğin. demekki aynı dönemlerde klinikteymişiz. ben geçen çarşamba ultrasonda keseyi gördüm, sonra dr. bu hafta için gün verdi kalp atışları için. gerçi klinikte tedaviye başlamadan tahliller yapılmıştı ama benim dr. tekrar istedi. kan ve idrar tahlili yaptırdım. yarında nasipse götüreceğim dr.a. canım ilaçları hamişliğin 10. haftası tamamlanana kadar kullanacağız. ben progestan, estrafem, elevit ve bebk aspirini kullanıyorum. sende değişik olan var mı? sevgiyle kal...[/QUOTE]

a.s. tşk. senin de hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin. umarım en yakın zamanda kalp atışlarını da duyarsın, ben de prolutan, estrafem, folbiol, çocuk aspirini bir de fraxiparin kullanıyorum, sen transferden sonra 10 hafta mı sayacaksın yoksa son adet tarihinden itibaren mi?? hayırlı haberlerini beklerim...ben de cuma günü dr. dayim bakalım ne diyecek!?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.bizde bir yıllık evliliğimiz neticesinde bebeğimiz olmadığı için doktora gittik.bende bir sorun olmadığını çocuk sahibi olabileceğimi söyledi.fakat sağ yumurtalıkta kist varmış onu da pek fazla önemsemedi .eşimim sperm sayısı çok düşük çıktı normal yoldan bebek sahibi olamıyacağımızı fakat tüp bebek sahibi olabileceğimizi söyledi.ikimizde çok üzüldük eşim bu durumu kabul etmekte zorlandı.başka bir hastanede tekrar bir test daha yaptırdık sonuç yine aynı çıktı.
sağ yumurtalığımdaki kist beni korkutuyor acaba kendi kendine gidermi?yada kist olmasına rağmen tüp bebek olurmu?karma karışık duygular içerisindeyim benim durumumda olan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.

teşekkür ederim esra ..anatolia tüp bebek kliniği hakkında bilgin var mı?bir arkadaşımda orada tedavi oldu üçüz bebekleri var şimdi.bir türlü nereye gideceğimize karar veremedik.karar vermek çok zor

bende ilk anatolyayı aramıştım ama maliyeti biraz fazla oldugu için biz centrum klinigi sçtik çokta memnunuz sonuç aldık allaha şükürler olsun dr. çok iyi bir dr tavsiye ederim ama karar senin

canım kistin eğer yumurta kistiyse yani her adet olduğunda kaybolup sonra tekrar oluşuyorsa tedavisi çok basit doğum kontrol haplarıyla önleniyor.yumurta kisti olup olmadığı adetin 2. ya da 3. günü yapılan vajinal muayeneyle anlaşılabilir.hatta öyleyse direk tedaviye başladığın zaman uzun protokol uygulanırken lucrin diye bir iğne kullanıyoruz o da kist oluşumunu engelliyor.ya da en kötü ihtimalle kistin içini iğne yardımıyla aspire edip boşaltıyorlar ve sorun halloluyor.
yumurta kisti değilse de dr un seni yönlendirecektir tedavi konusunda.
bunları kafana takma.Çok iyi bir merkez araştır ve kararını ver. dr lar iyice araştırır ve en sağlıklı kararı verirler.
stresden de uzak dur.kist oluşumunun en büyük sebeplerinden birisi de stres.İnşallah birgün sen de ben de anne oluruz....a.s.

slm kizlar
benimde bugün transferden sonra 6. günümm
7 yumurta toplandi 5 tanesi döllendi 2 si transfer edilidi
3ü dondurulduu
ilk tüp bebek denemem
cok korkuyorum ya gelmesze melegim veya meleklerim

canım hayırlı olsun bak ne güzel herşey yolunda gitmiş şimdi sonuç bekliyosun,bu aşamaya gelemiyen çok insan var canım korkma bu güne kadar olduğundan daha iyi olucak sen olumlu düşün yeterki,hayırlısıyla hamiş haberlerinide alırız İNŞALLAH..:1hug:

Merhaba,
Bu kısıma da bu süreçten geçenler fikirlerini yaşadıklarını yazarsa sevinirim.

arkadaslar merhaba!..ben 14ünde transfer yaptırdım...mikroenjeksiyon..26sında kan değerim 1000 çıktı...gerçi embriyom 5 gün dısarıda bekletildiği için bu rakamın yarısını düşünmem gerekirmiş ama çogul gebelik riski beni stresden öldürecek...bana bu konuda destek verebilecek bir arkadas varmı?

arkadaşım ne diyorsun sen??????
bu senin ilk denemen galiba. tutunup tutunmadığını değil de çoğul mu diye düşünüyorsun.hamile kal da varsın çoğul olsun canım yaa
inşallah hamilesindir kan değerin de iyiymiş bak.çoğul gebelik mi değil mi diye kendini strese sokman yersiza.s.

teşekkür ederim butterfly 's' salı günü doktora giitim adetimin 3.günü pko var dedi.bunun tüp bebek için şansımızı artıracağını söyledi.rahimin iyi olduğundan bahsetti.pko olsada olmasada zaten tüp bebek yapmamız gerekiyor fakat pko da düşük riskinin yada ölü bebek riski fazla değil mi?tedaviye 15 ağustosta lucrin daily ilacıyla başlıcam bu ilaç giderirmi kistleri kistler içinmi bu ilaç yoksa yumurta geliştirmek için mi?birde arkadaşlar daha öncede yazmıştım .benim göğsümde kitle var .tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların zararı olabilir mi ?meme kanseri falan yaparmı?yada şeker hastalı gibi hastalıklar oluştururmu?

know merhaba,tüp bebekte kullanılan hormon ilaçları nadiren olsa da gögüslerde zararsız kistler yapabiliyormuş....bu nedenle kontrol olmakta yarar var,ben tüp bebek denemesinden 1 ay sonra dahiliyecime gidince meme kontrolu de yapmak lazım demişti....ama korkulacak gibi bişeye sebep olmuyo....

sana bir sürprizim var ben 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim darısı sizlere inşallah...

senin aklın çok karışmış ve çok streslisin bak banım önce bu endişelerinden kurtul lütfen.sorularını bir kağıda yaz önceden ve dr una herşeyi sormaktan çekinme.şimdi bildiğim kadarıyla cevaplayayım sorularını.lucrin kist için değil hormonları baskılamak için.hormonlar iyice baskılandığı için yumurta kisti oluşumunu da engelliyor.göğsündeki kitleden mutlaka dr a bahsetmelisin ihmal etme.şeker hastalığı her pcoluda olmasa da bazılarında oluyor.yani şeker hastası olman ilaçlarla değil pcoyla ilgili bir durum.
pcolu olman gerektiği kadar yumurtan olacağı için avantajlı bir durum.hamile kaldıktan sonra dr gözetiminde olacağın için bebeğin sağlığı için endişelenme riskin azalıyor.

canım çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım, darısı tüm isteyenlere..verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim beni rahatlattın biraz..insan böyle bir durumda endişelenmeden yapamıyor işte..insanın aklına her şey geliyor..:Saruboceq:

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE TÜP BEBEK İSTİYORUM ama ben vajinusmus hastasıyım ve anestezi alamadan uygulamaları yaptıramam 2 negatif aşılama oldum ama eşimin spermlerinin %97 sinde yapı bozukluğu varmış doktor tüp bebek yapılmasını uygun gördü sorum şu benim kaç kez anestezi almam gerekicek yani kaç kez vajinal yoldan muayne yada işlem yapılıyor

selamm işlemm yaklaşık onbeşgün sürüyo herşey iyi gıderse alttan muayene yumurta toplanana kadar üç dört kez oluyoo anestezi yumurta toplanırken verılıyoo kısa bi şilemm sonra beklemell ve transferr anlatması çokk kolayy ama bekleme aşaması çokk zorr geçmiş ols inşş herşeyy gönlünce olurr iyi bi merkeze gitt ve tumm takıldığın soruları dokturuna sorr bence sağlıcakla.............

evet canım Allahım isteyen herkese bebiş versin.....

selamlar.ilk cocugum a cok kolay hamile kadim,ama ikinci cocugum tedavi ile oldu ben almanyada yasiyorum.bende esimin spermine karsi allerji olustu,hamile kalmam imkansizdi..cok kez ivf yapildi sonuclar hep negativdi..cogu kezde asilama yapildi sanirim 5 inci yada 6 inci asilamada allahima sükür hamile kaldim ve kizimiz oldu...bu yollardan bende gectim cok yiprandim üzüldüm ama dua ve sabirla allaha sükür hayirli ve saglikli evlada sahip oldum..:CüvCüv: eger bana sorulariniz varsa elimden geldikce cevap vermeye hazirim

arkadaşlar merhaba; ben bu siteye yeni kaydoldum ancak transfer günümden beri takip ediyorum yazılanları. Evet, anlamışsınızdır. Ben de tüp bebek tedavisinde olanlardanım. Hem de 3. cü. Transferin 7. günü. Hiç bir belirtim yok ama farklı ilaçlar kullandım belki ondandır deyip teselli olmaya çalışıyorum. Size sormak istediğim pregynl etkisi nekadar sürüyor. En son 4 ağustosta yapmıştım. Bugün test idrarda yaptım. İkinci çizgi çok silikti. Pregnylden olabilir ama yazılardan hep takip ettim. Dayanamayıp idrarda bakanlar olmuş. Eminim onlar da pregynl kullandılar. Meraklandım. Bir bilen varsa söyler mi acaba? Şimdiden teşekkürler.Dualarınızı bekliyorum. Kan testi pazartesi inşaallah.

deniz selam,umarım hamilesindir....ben de eylül gibi dondurulmuşları deniycem....hangi hastanede oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…