adayadayı merhaba...aynı yerde tedavi olmuşuz...sevindim, belki güzel paylaşımlarımız olur....sana birkaç soru sormak isterim...benim burdaki doktor biraz özensiz gibi geldi bana, gebelik kesesi göründü fakat hiç bir test uygulamadı sadece ultrasondan bakıyor...sen neler yaptın şimdiye kadar...bir de merkezden ilaçlarımızı 10. haftaya kadar kullanmamız gerektiğini söylemişlerdi...çok aradığım için artık utanıyorum...acaba transferden sonra 10. hafta mı yoksa sat dan sonra 10. hafta mı??? bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim...şimdiden çok teşekkürler...sevgiler
merhaba arkadaşlar.bizde bir yıllık evliliğimiz neticesinde bebeğimiz olmadığı için doktora gittik.bende bir sorun olmadığını çocuk sahibi olabileceğimi söyledi.fakat sağ yumurtalıkta kist varmış onu da pek fazla önemsemedi .eşimim sperm sayısı çok düşük çıktı normal yoldan bebek sahibi olamıyacağımızı fakat tüp bebek sahibi olabileceğimizi söyledi.ikimizde çok üzüldük eşim bu durumu kabul etmekte zorlandı.başka bir hastanede tekrar bir test daha yaptırdık sonuç yine aynı çıktı.
sağ yumurtalığımdaki kist beni korkutuyor acaba kendi kendine gidermi?yada kist olmasına rağmen tüp bebek olurmu?karma karışık duygular içerisindeyim benim durumumda olan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.
slm kizlar
benimde bugün transferden sonra 6. günümm
7 yumurta toplandi 5 tanesi döllendi 2 si transfer edilidi
3ü dondurulduu
ilk tüp bebek denemem
cok korkuyorum ya gelmesze melegim veya meleklerim
Merhaba,
Bu kısıma da bu süreçten geçenler fikirlerini yaşadıklarını yazarsa sevinirim.
arkadaslar merhaba!..ben 14ünde transfer yaptırdım...mikroenjeksiyon..26sında kan değerim 1000 çıktı...gerçi embriyom 5 gün dısarıda bekletildiği için bu rakamın yarısını düşünmem gerekirmiş ama çogul gebelik riski beni stresden öldürecek...bana bu konuda destek verebilecek bir arkadas varmı?
teşekkür ederim butterfly 's' salı günü doktora giitim adetimin 3.günü pko var dedi.bunun tüp bebek için şansımızı artıracağını söyledi.rahimin iyi olduğundan bahsetti.pko olsada olmasada zaten tüp bebek yapmamız gerekiyor fakat pko da düşük riskinin yada ölü bebek riski fazla değil mi?tedaviye 15 ağustosta lucrin daily ilacıyla başlıcam bu ilaç giderirmi kistleri kistler içinmi bu ilaç yoksa yumurta geliştirmek için mi?birde arkadaşlar daha öncede yazmıştım .benim göğsümde kitle var .tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların zararı olabilir mi ?meme kanseri falan yaparmı?yada şeker hastalı gibi hastalıklar oluştururmu?
teşekkür ederim butterfly 's' salı günü doktora giitim adetimin 3.günü pko var dedi.bunun tüp bebek için şansımızı artıracağını söyledi.rahimin iyi olduğundan bahsetti.pko olsada olmasada zaten tüp bebek yapmamız gerekiyor fakat pko da düşük riskinin yada ölü bebek riski fazla değil mi?tedaviye 15 ağustosta lucrin daily ilacıyla başlıcam bu ilaç giderirmi kistleri kistler içinmi bu ilaç yoksa yumurta geliştirmek için mi?birde arkadaşlar daha öncede yazmıştım .benim göğsümde kitle var .tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların zararı olabilir mi ?meme kanseri falan yaparmı?yada şeker hastalı gibi hastalıklar oluştururmu?
sana bir sürprizim var ben 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim darısı sizlere inşallah...
senin aklın çok karışmış ve çok streslisin bak banım önce bu endişelerinden kurtul lütfen.sorularını bir kağıda yaz önceden ve dr una herşeyi sormaktan çekinme.şimdi bildiğim kadarıyla cevaplayayım sorularını.lucrin kist için değil hormonları baskılamak için.hormonlar iyice baskılandığı için yumurta kisti oluşumunu da engelliyor.göğsündeki kitleden mutlaka dr a bahsetmelisin ihmal etme.şeker hastalığı her pcoluda olmasa da bazılarında oluyor.yani şeker hastası olman ilaçlarla değil pcoyla ilgili bir durum.
pcolu olman gerektiği kadar yumurtan olacağı için avantajlı bir durum.hamile kaldıktan sonra dr gözetiminde olacağın için bebeğin sağlığı için endişelenme riskin azalıyor.
canım çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım, darısı tüm isteyenlere..verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim beni rahatlattın biraz..insan böyle bir durumda endişelenmeden yapamıyor işte..insanın aklına her şey geliyor..:Saruboceq:
arkadaşlar merhaba; ben bu siteye yeni kaydoldum ancak transfer günümden beri takip ediyorum yazılanları. Evet, anlamışsınızdır. Ben de tüp bebek tedavisinde olanlardanım. Hem de 3. cü. Transferin 7. günü. Hiç bir belirtim yok ama farklı ilaçlar kullandım belki ondandır deyip teselli olmaya çalışıyorum. Size sormak istediğim pregynl etkisi nekadar sürüyor. En son 4 ağustosta yapmıştım. Bugün test idrarda yaptım. İkinci çizgi çok silikti. Pregnylden olabilir ama yazılardan hep takip ettim. Dayanamayıp idrarda bakanlar olmuş. Eminim onlar da pregynl kullandılar. Meraklandım. Bir bilen varsa söyler mi acaba? Şimdiden teşekkürler.Dualarınızı bekliyorum. Kan testi pazartesi inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?