Tüp bebek dogal siklus

bebekloiding

🩷🔅
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2024
252
174
18
23
Doğal siklus yaptirip olumlu sonuç alanlar neler yaptiniz nasil ilerlediniz arkadaşlar

Doğal siklus yaptirip olumlu sonuç alanlar neler yaptiniz nasil ilerlediniz arkadaşlar

Benim doktorum doğal gebelik uyguluyor hiç ilaç vermedi taze transfer yaptı sadece ilk üç ay vajinal fitil kullandım birde folik asit içtim o kadar ekstra ilaç falan kullanmadım

Benim doktorum doğal gebelik uyguluyor hiç ilaç vermedi taze transfer yaptı sadece ilk üç ay vajinal fitil kullandım birde folik asit içtim o kadar ekstra ilaç falan kullanmadım
Sizdeki Sorun neydi biraz bahseder misiniz? İlk defa duydum böyle bir yöntem

Sizdeki Sorun neydi biraz bahseder misiniz? İlk defa duydum böyle bir yöntem

Sebepsiz infertilite çok büyük sorunumuz yoktu
Baya önce doğal denedik doktor eşliğinde en son iki aşılama yaptık ama sonda iptal oldu yumurtalarım istemsiz çatlıyordu diye. sonra bir yıl akışına bıraktık yine olmayınca tüp bebek yapmaya başladık. Tabi ki yine iğnelerle yumurtalar uyarıldı belli olgunluğa ulaştı sabahları da yumurtalarım çatlamasın diye iğne vuruyordum. En son da yumurta toplama gününe karar verilince 36 saat öncesi ovitrelle vurduk sonradan yumurtalarım toplandı onun gecesi vajinal fitil başladık benim taze transfer oldu vücudum uygundu tabi ki oluşan embriyolara göre karar verildi ve 5.gün çift taze transfer yapıldı yani bana ekstra iğne yazmadı gebeliği desteklesin diye sadece fitil vermişti buna doğal gebelik deniyor sanki kendim doğal döngümde gebe kalmışım gibi

Benim doktorum doğal gebelik uyguluyor hiç ilaç vermedi taze transfer yaptı sadece ilk üç ay vajinal fitil kullandım birde folik asit içtim o kadar ekstra ilaç falan kullanmadm
Hayirli olsun bebişiniz benimde dondurulmuş embriyo transferi olucak pazartesi bende şuan sadece folik asit coraspirin kullaniyrdm bugün fitil basladm doğal olduğu içinde korkmuyorda degilim

Evet önceliğimiz doğal diyor dr bey

Hayirli olsun bebişiniz benimde dondurulmuş embriyo transferi olucak pazartesi bende şuan sadece folik asit coraspirin kullaniyrdm bugün fitil basladm doğal olduğu içinde korkmuyorda degilim

Amin çok teşekkür ederim
Darısı başına olsun inşallah Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sonunda mucizene kavuşursun inşallah Amin
Hiç korkulacak birşey yok emin ol vücut daha rahat oluyor iğnelerle vücutta dengesiz oluyor sebepsiz kanamalar ağrılar acılar benim doktorum doğaldan yana tüm hastalarına doğal uyguluyor elinden gelse yumurtaları bile ilaçsız büyütecek ama henüz öyle bir yöntem olmadığı için onu sadece ilaçlarla uyarılıyor o süreçte bile ek iğneler vermiyor
Şans senden yana olsun umarım burada pozitif hayırlı haberlerinizi okuruz Amin

Normal tedaviden ne farkı var ben anlayamadım açıkçası. Burada okuyorum, herkese bu uygylanıyor. Bana da 3 kere böyle tedavi uygulandı ama doğal denmedi.

Normal tedaviden ne farkı var ben anlayamadım açıkçası. Burada okuyorum, herkese bu uygylanıyor. Bana da 3 kere böyle tedavi uygulandı ama doğal denmedi.

Bazen bazı doktorlar transfer öncesi ve sonrası iğne ve ilaçlar başlatıyor bebek tutunsun diye hatta bazen birkaç ay sürüyor.
bizde hiç ilaç yoktu ilaçsız olunca doğal gebelik oluyor kendin sanki gebe kalmışsın gibi vücud öyle sanıyor birde vücud çok ilaca maruz kalmamış oluyor

Benim dr da önceliğimiz dogal diyor bu benim 3 kez denemem olucak ilkinde ful igneler kullandım kimyasal gebelik oldu ikincide dogal gibiydi haplar vardi yari dogalmis galiba negatif oldu bunda ise biyopsi alindi rahime çizikler atmış gibi olucak dendi o oldu işte bu sefer tam doğal bakalm lipid serum varmış onu taktirdm bi doz digeride uygun görülürse transfer günü takilckms bağışıklık için öyle işte amin amin hakkinzda hayirlisi olsun bakalim canm zorlu süreç 3. Deneme birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…