- 28 Kasım 2024
- 457
- 281
- 18
- 23
- Konu Sahibi bebekloiding
-
Öyle öyle tabiki bundan önceki iki transferimde 5aa cift embriyo olarak transfer edilmişti birisi kimyasal birisi tutmamstiHiç kalitesine takılma emin ol en iyi kalitedeki embriyolar bazen tutmuyor tutmaz dediğin embriyolar tutuyor biz tüp bebek döneminde burada topik açmıştık orada neler gördük gerçekten onun için umutsuz olma umut her zaman varben öndeki rakamı bilmiyorum ama benimkilerin sadece aa ve bb kalitesinde olduğunu söylemişti embriyolog çok şükür Rabbim nasip etti nasibi varsa tutunacaktır gönlünü ferah tut Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde pozitif haberler almanı nasip etsin Amin
Sonuç nasılBenim doktorum doğal gebelik uyguluyor hiç ilaç vermedi taze transfer yaptı sadece ilk üç ay vajinal fitil kullandım birde folik asit içtim o kadar ekstra ilaç falan kullanmadım
Şuanki son durumunuz nedirÖyle öyle tabiki bundan önceki iki transferimde 5aa cift embriyo olarak transfer edilmişti birisi kimyasal birisi tutmamsti
Şuan bu aşamadayım sizDoğal siklus yaptirip olumlu sonuç alanlar neler yaptiniz nasil ilerlediniz arkadaşlar
Sonuç nasıl
Kaç günde belli oldu belirtilerin neler oldu?Çok şükür pozitif oldu
Darısı bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah Amin
Kaç günde belli oldu belirtilerin neler oldu?
Sonra ilaç kulandın mı folik asit haricindeBenim transfer hariç 6.gün sabah evde ilk test yaptım çift çizgi çıktı ama 12.gün kan verdim doktorum o gün vermemi söylemişti
İlk belirtim transfer sonrası 3.günden sonra üşümeye başladım karnımda regl olacak gibi kramplar bel ağrısı yaşadım ondan sonra test yaptım ama herkeste belirti olmuyor kimisi hiç belirti olmadan da pozitifi görüyor
Sonra ilaç kulandın mı folik asit haricinde
Darısı başıma birde doğal siklus u neden yapıyorlar ben 2 tane negatif aldım onların hepsi ilaçcı oldu ? Tutmadı doğalın tutma şansı dahamı yüksekHayır canım hiç kullanmadım sadece normal demir ilacım , tiroit ilacım var onları sadece içiyorum fitili de 12.haftadan sonra bıraktık şu an tüp bebekle alakalı ilaç kullanmıyorum
Darısı başıma birde doğal siklus u neden yapıyorlar ben 2 tane negatif aldım onların hepsi ilaçcı oldu ? Tutmadı doğalın tutma şansı dahamı yüksek
Amin canım bu süreçte kaç günde transfer olunuyorAmin Rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin
Yani her doktorun tedavi yöntemi farklı oluyor kimisi ilaçlı yapıyor kimisi çok ilaç yüklemeden. çok ilaç yüklenmese vücudun da rahat oluyor aslında stres olmuyortabi buna yine doktorun karar verecektir bence Nasip bazen olacağı varsa oluyor yoksa da ne yap ne et olmuyor Allahım yüzünü güldürsün gönlündekini hayırlısıyla sağlıcakla nasip eylesin inşallah Amin
Amin canım bu süreçte kaç günde transfer olunuyor
Benim dondurulmuş embriyoDurumuna göre değişir benim taze transfer olmuştu yumurta büyütme sürecim biraz uzamıştı geç büyüdüler Opu oldum oluşan embriyoma göre 5.güne götürmeye karar verildi 5.gün çift taze transfer oldum reglime 5 gün falan kalmıştı ama bazen doktorlar toplanan yumurtalara göre taze transfer yapmıyor en az bir regl vücut dinlendiriliyor benim toplamda 6 yumurta toplanmıştı vücudum hazırdı taze transfere dondurulmuşta senin durumuna göre değiştir kaçıncı gün transfer olacağıninşallah hayırlısı güzeli olsun sürecin sağlıklı hayırlı su gibi berrak güzel geçsin Amin
Benim dondurulmuş embriyo
Amin canım inşallahDondurulmuş embriyoda farklı oluyordur ben hep taze transfer oldum onun için dondurulmuşun sürecü nasıl oluyor pek bilgim yok dilerim Allahım yüzünü güldürür bebeğin mucizen bu sefer gelir sağlıcakla inşallah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?