- 4 Eylül 2015
- 471
- 343
- 53
- 41
- Konu Sahibi Angel...baby
-
yani benm zeynep kamil sistemden rndevu alıyorum çğunlukla zaten sekreter yönlendiriyor ben doktoru bi başında gördm evrakları topladm onlara baktı daha görmedim :) yani onlardaki evrağa göre gidersen daha iyi edersn süreç benm aralık son haftası gttim işte ni,sana gün verdi ilk reglnde gel dedi ilaçları aldım nisanda başlicaz kısmetse devlet olunca gün falan alıosun tabi özel gibi hemen olmo malesefhadi hayırılısı olsun senin hakkında da en kısa zamanda bebişinin haberini alırsın inş.ben umuttepeden rapor alıp özel bir merkezde deneme yapmak istiyorum elimde rahim filmi,hormon tahlillerim,smear testi sonuçları eşimin de farklı zamanlarda yapılmış 2 adet sperm örneği var . uzun bir süreç mi peki? hastaneye gidip mi randevu aldınız yoksa telefonla yeterli oluyor mu?
hadi hayırılısı olsun senin hakkında da en kısa zamanda bebişinin haberini alırsın inş.ben umuttepeden rapor alıp özel bir merkezde deneme yapmak istiyorum elimde rahim filmi,hormon tahlillerim,smear testi sonuçları eşimin de farklı zamanlarda yapılmış 2 adet sperm örneği var . uzun bir süreç mi peki? hastaneye gidip mi randevu aldınız yoksa telefonla m
mumda ayni esimdede sorun yok bendede siz rapor cikarabildiniz mi merak ettimAllah hepimizin yardımcısı olsun..
ben bir aşılama yaptım
2 tüp bebeği dendik bundan 3 sene evvel oda negatif çıktı eşim asgari ücretle çalışan biri kredi çekmiştik
yaşım 28
eşimin 100milyonun üzerinde bendede sorun yok 8 senelikte evliyiz.
ne yapacağızı şaşırdık elde yok maddi olarak gezinirken rapor olaylarına baktım.
ama eşimdede sorun yok bendede yok rapor alabilirmiyiz..
bana bir bilgi verin tşekkürler
sizdende tup bebek yaptırdığınız dönemin ilaç dökümünü istedilermiarkadaşlar ben birşey sormak istiyorum daha önce ozelde tup bebek yaptırıp sonra devlete gıden ler
Merhaba öncelikle geçmiş olsun benimde çikolata kıstım var yumurta rezervinde çok düşük ve doğru doktor çok aradım şöyleki soldan alıyorsun ben zeynep kabulden aldım öncelikle kadın doğuma gidiyorsun seni infertiliteye yönlendiriyor ordanda zaten 1 ay içinde tahlil kan eşinden sperm değeri vs alınıyor 2 ay içinde halloluyor ben umut tüp merkezinde cem beyde tedavi gördüm çok memnun kaldım cok ilgililer cuma transferim yapıldı gelişime kavuşacağım günü bekliyorum Allah kısmet ederse ☺ her zman yardımcı olurum sormak istediğin bişey olursaarkadaşlar merhabalar.ben 3 yıllık evliyim 34 yaşındayım çikolata kistim var.boyutu küçük ama zararı büyük.yumurta rezervi azlığından dolayı kisti aldıramıyorum.2015 te 1.tüp bebek denemesinde 5 yumurta oluştu 2tane birinci kalite tranfer edildi sonuç negatif.2016da 2.tüp bebeği başka yerde yaptırdım.2 yumurta oluştu ama transfer edilmeden bölünme gerçekleşmediği için tedavi sonlandırıldı.2017de geçen harfa diyarbakır memorialde 3.tüp bebek tedavisine başladık ama sadece bir yumurta olduğu için ve istenen gelişimde olmadığı için hiç toplama bile gerçekleşmeden tedavi sonlandırıldı.ne yapacağımı bilmiyorum.3 denemem de diyarbakırda oldu.4.deneme için ist.acıbademi düşünüyorum ama maliyeti çok yüksek olacak kredilerimiz var.altından kalakamayacağımız bir durum.bu rapor olayına hiç girmedim ama bu defa bende yararlanmak istiyorum bundan.ne yapmalıyım bunun için.gerçi okudum tüm yazılanları ama kafamda net birşey oluşmadı.benim bu 3negatif denememin tüm belge ve tahlillerini bu hastanelerden toplamam mı gerekiyor.tedaviye başlamadan önce mi raporu alıyorum.bu raporu alan arkadaşlardan ricam en baştan başlayıp tek tek neler yapacağımı anlatabilir misiniz?fiyatlar çok yüksek raporu almam lazım.tşk ederim
merhaba cnm hr hastanede karşılamıyor ama geneşl olark karşılayan karşılamayandan daha fazla bilgin olsunçok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ikiniz de :) ben işimin yoğunluğundan dolayı şimdi girebildim siteye.henüz rapor için de girişimde bulunamadım.bayramdan sonra ilk işim bu raporu almak olacak ama nur2204 senin dediğin gibi raporu her hastane kabul etmiyor sanırım.onu soracam artık inş.olur.mmutlu30 canım hayırlı olsun tedavin.sonucu almış olman gerekiyor durum ne?umarım tutmuştur.inş en azından bize umut olur.sonucu yazarsan sevinirim
teşekkür ederim.sen orda tüp bebek mi yaptırdın?hangi doktor?Canim istanbulda suleymaniye kadin dogum hastn. gidebilirsin...raporlu ortalama 1.500 falan tutuo..ben cok memnunum..
Evet ..Sener Yalcinkaya diye bir doktor var hep o takip ediyor zaten..ben cok memnun kaldim..hatta suan ordayim:))teşekkür ederim.sen orda tüp bebek mi yaptırdın?hangi doktor?
Çok değil canimmerhaba hanımlar aranızda yeniyim
4 buçuk senelik evliyim ve 3 yıldır bebek sahibi olamadım hiç sorun yok ama gebelikte yok tüm testler tahliller rahim filmi klomen ve çatlatma iğne ve 2 adet aşılama detavisini geride bıraktım
ve artık tüp bebek geçmek isediğimi dr paylaştım
heyet raporu için tüm istenilen evrakları hemen hemen tamamladım
koç üniversite hs heye raporlu olmasına ragmen tüp bebek fiyatı 4500 tl ilaçlarla ilgili hiç fikrim henüz yok
bu ay dinlenmek istediğim için bir sonraki reglimde başyacağız raporlu olmasına ragmen 4500 tl çok değilmi kim nerde ne kadar fiyata yaptırdı merak ettim ayrıca rapor ilaç alırken indirim oluyormu
tüp bebek yaptıranlar lütfen
yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?