tüp bebek fiyatlarının düşmesi konusunda birşeyler yapalım

nurten74

esrarlı gözler
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
221
2
116
Osmaniye
arkadaşlar bu tüp bebek fiyatlarını düşürmek için bence birlik olup birşeyler yapıp sesimizi duyurmamız lazım bu konuda fikri olanlar varsa burada yaplaşalım durumu olmayanlar anne olamayacakmı yani eminim ki bir çok işi bu yüzden deneme yapamıyor hadi fikirleri olanlar yazsın

super bir konu bulmussunuz vallahi helal olsun..bu dertten mizdirab olan okadar cok kisi varki ve bunlardan biride benim....ama suan icin benimde bir fikrim yok ama dusunmek icin yeteri zamanim var...umarim su fiyatlari dusururlerde bizlerde bebeklerimize kavusuruz..

inşallah arkadaşım hadi kızlar fikriniz yokmu yaa bu dert hepimizin fikriniz yoksada en azından konu hakkında birşeyler yazın ki bizi destekleyen kaç kişi var onu öğrenelim

merhaba arkadaşlar benim bi fikrim var acaba grup indirimi olabilirmi herkes merkeziyle görüşsse 5 erli 10 lı gruplarda indirim alınabilirmi burdan irtibat kurarak başvurabiliriz

mercan; onu yapmazlar çünkü bunların yurtdışı şehir dışı grupları elemanları oluyor onlar getiriyolar istanbulsa mesela bireysel olarak böyle bişi girişmezler
acaba rapor alsanız nasıl olur

yada 10li gruplarda durumu olmayan arkadaşlarımız için % oranında indirim istesek bi merkezden herkes merkeziyle görüşse ben maya ya gitmeyi düşünüyorum eğer karar verirseniz konulabilirim

bence konuşmakta fayda var gülencim bi kişi irtibat halinde olur merkezle kendim için değil ama mesale en azından birilerine faydamız olur

tabı olrsa cok guzel olur kabul ederlerse mesela mayada gecıyomu rapor

ben raporu hiç düşünmedim biraz teferruatlı zaten ama geçiyo biliyorum yardımcı oluyolar yönlendiriyorlar

ayrıca maya kk kart sahiplerine geçen sene yaklaşık 800 tl gibi indirim söz konusuymuş tekrar uygulanırmı bilmiyorum ayrıca ilaçları kendi bünyesinde geliş fiyatına göre satışını yapıyormuş

ya kızlar indirimden ziyade fiyatlar artıyor...ben umut tüp bebek merkezinde denedim..ben başladığım dönemde 4.500 liraydı...1 ay sonra 5000 liraya çıktı...aralıkda fiyatlar arttı....ben raporluyum raporlu denedim sizlerede tavsiye edeirm rapor almanızı..tamam biraz taferruatlı çok zaman sürüyorr ama yarı yarıya fark var fiyatlarda....

evet canım gecmıyor farklı yerdede yaptırmak ıstemıyorum doktorumdan memnunum cunku yapcak bırsey yok yani

selam kizlar aslinda fikir cok harika ama bence kabul eden cok az merkez olur,ancak kampanyadan felan yararlanmasini saglar merkezler diye düsünüyorum ben kendim mayada tedavi olmak icin gelcem türkiyeye ama herseyi kendim ödüycem benim avantacim sadece kampanyadan faydalanmam oldu ben almanyada yaptirmis olsadim 1500 eiroya tedavim sonlaniyrdu ama türkiyed yaptirdim icin yaklasik 3000 eoru tutuyor ilaclar dahil.
ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN

olsun az olsa kendimiz için olmasa bile birileri için yardım alabiliriz bak mayacılar iki oldu :) gittiğimizde görüşüebiliriz

Evet mayacı ıkı olduk canım olur tabıkı asıl danısmanlarla gÖrÜsmek gerekıyor;ben zaten kendım ıcın demedım canım allaha sÜkÜr ama gercekten maddı durumu yetmeyenlere az da olsa desetk olunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…