Tüp bebek günlüğü

Rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin
bizim seruvenimiz sizinki kadar mesakkatli olmadi ilk denemede hamile kaldim ama onceleri hüsran
klomem tedavisine basladik esim isinden dolayi 2. ayda gitti ilaci bosuna kullanmis oldum geldi yine ayni sekilde 3. aydada tekrar gitti baslamadan klomen tedavisi bitmisti bizim icin sonrasi esim sol varikselden ameliyat oldu rahim filmi cekildi yok yara var o yakildi ah ah, 6. yilimizda ocak ayinda basladigimiz tedavimizde cok sukur mart ayinda pozitifi ilk denemede gördük
25 yasindayim ama yumurtlama durumum 35mis bu beni cok uzmustu ustelik disardan yasimi duyanlar bile sasirir cok kucuk gosteririm
daha dun saymistim 91 igne yeri geldi gunluk 12 hap sayisiz ilac
sadece ilk denemede yiprandim saclarim beyazladi 3-4 diyenleri duyuyorum hatta daha fazla rabbim yardimcilari olsun dualarim anne olmak isteyenlerle
kimsenin kucagi bos kalmasin ne zordur bilirim melegim 6.yilimizda yuzumuzu guldurecek insallah cok sükur

Benim degerlerde sizinkine yakindi dün keseyi gördük cok şükür icinde bebek te vardi 2 hafta sonra kalp atisini duymaya gidcz rabbim herkese nasip etsin
Rabbim bizde görelim hayırlıca ınslalah kesemizi kalp atisimizi acıktım şimdi eve gidip yemek yıcem hemen susadım millet oruç şu içemedim

Transferin 4.gunu die seviirken meger 3.gunuymus transfer gununu saymiyormusuz o kadar heeyecanla bekliyorum ki siz nazil basa ciktiniz cikiyorsunuz .. 3.gun evdeydim isten izin aldim ama bugun ise geldim siz nasil yaptiniz cok korkuyorum lütfen dualariniza beni koyun

Biraz rahatla lütfen boyle gunler geçmez ben çok transfer oldum diye diye geçirmedim günlerimi düşünmedim evde bir insan nasıl vakit geçirir tv vs hiç kafamı kurcalamadm inanın siizin içinde en iyisi bu olacak stres iyi gelmiyor

Oyle düşünme canım güzelce dinlenmene bak bol bol ananas ve kabak çekirdeği ye et balık iş yapma o kadar ve bebıs gelcek hayırlıca

Sizin cikmadi mi sonuc
Şükür çıktı bu gun 12 günümüz 341 çıktı elhamdülillah ama guatir var o biraz yüksek çıktı 2 hafta sonra gel dedi dahiliye kadın doğum 10 gun sonra gel kese bakalım dedi Rabbım herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…