- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
İnşallah cok guzel yükselir bende verdm sonuc bekliyormEvet canım biz çarşamba verdik. Var çıktı şimdi yükselişine bakcaz insalah hayırlıca
Maşallah ınslalah canım hayırlıca güzel haberler alırızİnşallah cok guzel yükselir bende verdm sonuc bekliyorm10.gün 397 idi bakalım kac olmuş
Maşallah ınslalah canım hayırlıca güzel haberler alırız
inşallah kızlar sizin sevinciniz benim sevincim inanın, haftaya bugün nasipse ben de mutluluğu yaşarımİnşallah cok guzel yükselir bende verdm sonuc bekliyorm10.gün 397 idi bakalım kac olmuş
Senin çift embriyomu canımİnşallah cok guzel yükselir bende verdm sonuc bekliyorm10.gün 397 idi bakalım kac olmuş
Çıktı cann benmkı 836.29 cok şükürMaşallah ınslalah canım hayırlıca güzel haberler alırız
Benim degerlerde sizinkine yakindi dün keseyi gördük cok şükür icinde bebek te vardi 2 hafta sonra kalp atisini duymaya gidcz rabbim herkese nasip etsinÇıktı cann benmkı 836.29 cok şükür
Aa bu değerde kese görünür mü şuan öok sevındım kaçtı değerinizBenim degerlerde sizinkine yakindi dün keseyi gördük cok şükür icinde bebek te vardi 2 hafta sonra kalp atisini duymaya gidcz rabbim herkese nasip etsin
Maşallah canım ben kan verdim ogle sonra belli olacak ınslalah bende hayırlıca artışını gorirum dua etÇıktı cann benmkı 836.29 cok şükür
Rabbim bizde görelim hayırlıca ınslalah kesemizi kalp atisimizi acıktım şimdi eve gidip yemek yıcem hemen susadım millet oruç şu içemedimBenim degerlerde sizinkine yakindi dün keseyi gördük cok şükür icinde bebek te vardi 2 hafta sonra kalp atisini duymaya gidcz rabbim herkese nasip etsin
12 gun 266 15 gün 850 22 inci günde keseyi gördümAa bu değerde kese görünür mü şuan öok sevındım kaçtı değeriniz
Ay inşallah bende yakında görürüm12 gun 266 15 gün 850 22 inci günde keseyi gördüm
İnşallah canm güzel artar merak etme beklıyorum guzel haberınıMaşallah canım ben kan verdim ogle sonra belli olacak ınslalah bende hayırlıca artışını gorirum dua et
İnsallah canım hayırlıca dua et rabbime sükür Rabbım olmayanlara da nasip etsin hala inanamıyorum yaİnşallah canm güzel artar merak etme beklıyorum guzel haberını
Biraz rahatla lütfen boyle gunler geçmez ben çok transfer oldum diye diye geçirmedim günlerimi düşünmedim evde bir insan nasıl vakit geçirir tv vs hiç kafamı kurcalamadm inanın siizin içinde en iyisi bu olacak stres iyi gelmiyorTransferin 4.gunu die seviirken meger 3.gunuymus transfer gununu saymiyormusuzo kadar heeyecanla bekliyorum ki siz nazil basa ciktiniz cikiyorsunuz .. 3.gun evdeydim isten izin aldim ama bugun ise geldim siz nasil yaptiniz cok korkuyorum lütfen dualariniza beni koyun
Oyle düşünme canım güzelce dinlenmene bak bol bol ananas ve kabak çekirdeği ye et balık iş yapma o kadar ve bebıs gelcek hayırlıcaTransferin 4.gunu die seviirken meger 3.gunuymus transfer gununu saymiyormusuzo kadar heeyecanla bekliyorum ki siz nazil basa ciktiniz cikiyorsunuz .. 3.gun evdeydim isten izin aldim ama bugun ise geldim siz nasil yaptiniz cok korkuyorum lütfen dualariniza beni koyun
Sizin cikmadi mi sonucMaşallah canım ben kan verdim ogle sonra belli olacak ınslalah bende hayırlıca artışını gorirum dua et
Şükür çıktı bu gun 12 günümüz 341 çıktı elhamdülillah ama guatir var o biraz yüksek çıktı 2 hafta sonra gel dedi dahiliye kadın doğum 10 gun sonra gel kese bakalım dedi Rabbım herkese nasip etsinSizin cikmadi mi sonuc
Hadi gözün aydin insallah devami da gelir böyleŞükür çıktı bu gun 12 günümüz 341 çıktı elhamdülillah ama guatir var o biraz yüksek çıktı 2 hafta sonra gel dedi dahiliye kadın doğum 10 gun sonra gel kese bakalım dedi Rabbım herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?