Tüp bebek günlüğü

Çook sağolun içim serinledi gerçekten bu tüp bebek süreci psikolojik savaş resmen ruhen ayakta kalmaya çalışıyor insan hepimiz güzel sonuçlara ulaşırız inşallah

Oooo maşallah maşallaahh :) Benim yumurtalıklarım çok sıkıntılıydı. Dondurulmuş 5.gün embriyoları transfer edildi o yüzden. Sanırım 5. gün embriyolarında şans biraz daha yüksek olduğundan doktor risk almak istemedi. Bir de biz transferden kısa bir süre sonra yurtdışına çıkmak zorunda kaldık. Hep bir karışıktı ortalık anlayacağın. Şimdi inanamıyorum içeride kıpırdıyorlar filan. Şaka gibi geliyor.

Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallaaahh. Ben kan tahlilini beklicem diye kendimi gazlıyordum ama dayanamayıp evde test yapmıştım. O an eşim de evdeydi. O sevinci anlatamam ya. Anlatırken bile insanın gözleri doluyor.

Kimse umutsuz olmasın valllahi oluyor billahi oluyor. Olmasa benim olmazdı, çok zordu süreç. Aşılama denedik kaç kere transfer bile yapılamıyordu... Tüp bebekte İlk denemede pozitifi aldık. Herkes sabretsin zor biliyorum ama inşallah Rabbim doğru zamanda doğru şekillerde nasip ediyor.

@beybisi35 sen de gayet mutlu ve heyecanlısın herşey güzel geçecek inşallahhh şurada 1 mayısa ne kaldı iyi haberler gelsin umarım.

Temmuz ayında.İnşallah Canım
inanırmısın aynı şeyleri düsünüyorum.Sanki bir tane sansım vardı o da olmadı gibi ;(

Transferimin 6. Gününden merhaba
Dün evde bi tane test vardı onu yapayım dedim çıkmayacağını biliyordum çok erken daha 3. Gün emriyosuydu nasıl çıksın daha bebeciklerim yeni tutunmuştur bana ama işte merak çıkmadı tabiki sonra bıraktım banyoda yattım sabah birde baktım ikinci çizgi var ilk defa gördüm. O ikinci çizgiyi şaşırdım sevindimde tabiki kesin sonuç olarak düşünemem çünkü hemen çıkmadı sabah Farkettim kuruyunca belirmiş neyse ama umuduma umut oldu açıkcası ben gerçi bebeciklerime çok güveniyorum hayırlısıyla anneciğini üzmezler tutunmuşlardır

Hayırlı olsun canım benim 1 Mayıs test tarihim kaçıncı denemen hangi merkezde yaptırıyorsun nasıl geçiyor günlerin yatıyormusun sürekli
gebze anadolu hastahanesinde yaptırdım. 2 mayıs benimde test günüm ama benim adet öncesi belirtiler mevcut olacağım zaman bacaklarım ağrırdı ve devam ediyor hayırlısı bakalım batma gibi hisleri çok az hissediyorum.
senin nasıl geçiyor sadece ilk gün yattım ikici gün ara ara pazartesi iş başı yaptım.

inşallah tutunmuşlardır bebişlerin dua et benim içnde
canım hayırlısıyla inşallah senin benğmnve her isteyenin yüzü güler hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza Benim evde vardı aklıma takılıyordu Yaptım kurtuldum çıkmasada üzülmem dedim erken nasılsa diye bence bekle biraz daha geç yapsaydım da çıkmasaydı kendimi üzebilirim diye bu kadar erken yapmak istedim tadını çıkar çok yatmayla tutunacak diye bişey yok allahım nasip ederse olur sadece dikkat et yeter bu arada senin emriyo kaçıncı gün emriyosuydu

4.gün embriyosu transfer edildi dediğin gibi hayırlısı herşeyin yüce rabbim nasip etsin inşallah

Transferimin 8. Gününden merhaba
Çok az kaldı sonuca içimdeki his çok güzel hiç olumsuz düşünmüyorum bebişlerime güveniyorum sıkı sıkı tutundular Allah’ın izniyle
Dün göğüslerimde inanılmaz derecede sancı oldu şişlik zaten vardı ama o sancı baya Bir farklıydı iğneler batıyor gibi damarlarda belirgindi Ama bugün nedense o aşırı gerginlik sancı durumu yok sabaha geçmiş şaşırdım tabi öle olunca neden bilmiyorum hayırlara çıksın inşallah

Kızlar ben test yaptım eşim alıp gelmiş illa yapalım dedi veeeeeeee ikinci çizgi çıktı hemde 5 dk içinde çıktı çok şükür bün şükür allahımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…