- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Çook sağolun içim serinledi gerçekten bu tüp bebek süreci psikolojik savaşBence rahim kalınlığın doğal yoldan bebeğe hazırlanıyor demekki daha şanslısın bu konuda sıkıntı çeken çok insan oluyor kalınlaşma olmayıp transfer olamayan çok kişi var şanslısın bence ümitli olman için güzel bir neden bu
Aynen öyle yapıyorum canım bende çok olumluyum bu sefer. Konuşuyorum seviyorum kasıklarımda olan en ufak batma. Yada ağrı hissi bile beni çok mutlu ediyor 2 tane 3. Gün emriyosu konuldu canım benimde ikiz olma ihtimali var şuan en ufak bir engel yok çok kaliteli ve rahim kalınlığım çok iyi gerisi takdiri ilahi
Çook sağolun içim serinledi gerçekten bu tüp bebek süreci psikolojik savaşresmen ruhen ayakta kalmaya çalışıyor insan hepimiz güzel sonuçlara ulaşırız inşallah
İnşallah canımrahat ol canım sen ne ladsrkadar iyiysen herşey o kadar iyi olacak
Temmuz ayında.İnşallah CanımBenimde ilk tedavim negatif ile sonuçlandı..
O kadar inanmistimki positif olacağına çok çok üzüldüm.. 6 ay Piskolojik tedavi gördüm..
Sanki hiç anne olamayacağım hissi oluyor içimde sizdede oluyor mu ?
Kendimi hamile düşünemiyorum artık hayal kuramıyorum.. Rabbim emek eden herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
inanırmısın aynı şeyleri düsünüyorum.Sanki bir tane sansım vardı o da olmadı gibi ;(Benimde ilk tedavim negatif ile sonuçlandı..
O kadar inanmistimki positif olacağına çok çok üzüldüm.. 6 ay Piskolojik tedavi gördüm..
Sanki hiç anne olamayacağım hissi oluyor içimde sizdede oluyor mu ?
Kendimi hamile düşünemiyorum artık hayal kuramıyorum.. Rabbim emek eden herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
gebze anadolu hastahanesinde yaptırdım. 2 mayıs benimde test günüm ama benim adet öncesi belirtiler mevcut olacağım zaman bacaklarım ağrırdı ve devam ediyor hayırlısı bakalım batma gibi hisleri çok az hissediyorum.Hayırlı olsun canım benim 1 Mayıs test tarihim kaçıncı denemen hangi merkezde yaptırıyorsun nasıl geçiyor günlerin yatıyormusun sürekli
inşallah tutunmuşlardır bebişlerin dua et benim içnde
bende denesem mi acaba yarın sabah erken mi olur yoksa
dondurulmuş embriomuydu canım.taze transfer mi
dondurulmuş embriomuydu canım.taze transfer mi
Dondurulmuş canımdondurulmuş embriomuydu canım.taze transfer mi
canım hayırlısıyla inşallah senin benğmnve her isteyenin yüzü güler hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza Benim evde vardı aklıma takılıyordu Yaptım kurtuldum çıkmasada üzülmem dedim erken nasılsa diye bence bekle biraz daha geç yapsaydım da çıkmasaydı kendimi üzebilirim diye bu kadar erken yapmak istedim tadını çıkar çok yatmayla tutunacak diye bişey yok allahım nasip ederse olur sadece dikkat et yeter bu arada senin emriyo kaçıncı gün emriyosuyduinşallah tutunmuşlardır bebişlerin dua et benim içnde
4.gün embriyosu transfer edildi dediğin gibi hayırlısı herşeyin yüce rabbim nasip etsin inşallahcanım hayırlısıyla inşallah senin benğmnve her isteyenin yüzü güler hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza Benim evde vardı aklıma takılıyordu Yaptım kurtuldum çıkmasada üzülmem dedim erken nasılsa diye bence bekle biraz daha geç yapsaydım da çıkmasaydı kendimi üzebilirim diye bu kadar erken yapmak istedim tadını çıkar çok yatmayla tutunacak diye bişey yok allahım nasip ederse olur sadece dikkat et yeter bu arada senin emriyo kaçıncı gün emriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?