- 3 Temmuz 2019
- 88
- 85
- 8
- 35
Kasık ağrım var. Adet olacakmış gibi bi ağrım oluyor arada. Arada belim ağrıyor. Göğüslerim zaten sızlıyor eğildiğimde falan. İlaçlardan oluyormuş sanırım.Belirtilerin varmi kasik agrisi karin agrisi gibi sik idrara çıkma benim 4 _5gunu kabi oldum
Çok üzüldümMalesef negatif ile sonuçlandı canım
Kan verdim canımm şimdi. Hayırlısı olsun inşallahBence belirtileri canimm yarin sonucunu yaz bak merak ederimm okk
Ay hadi isallah bol bol okuu allahim seninde yuzunu guldurur isallahKan verdim canımm şimdi. Hayırlısı olsun inşallah
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmÇok teşekkür ediyorum canım. Benimde yarın test günüm. İnşallah pozitifi görürüm. Benim de 3. Gün embriyosu
çok sevindimm canım. gözün aydın. bence çok güzel bir sonuç. tek embriyomuydu.Kızlarr 12. Günüm bugün tahlil sonucum çıktı. 171 çıktı. Nasıl sizce☺
çok sevindimm canım. gözün aydın. bence çok güzel bir sonuç. tek embriyomuydu.
Cok guzel sonucun gozun aydin canim darisi bizeçok sevindimm canım. gözün aydın. bence çok güzel bir sonuç. tek embriyomuydu.
İki embriyoydu canımm çok sağol. İsteyen herkes güzel haberi alır inşallah bir an önceçok sevindimm canım. gözün aydın. bence çok güzel bir sonuç. tek embriyomuydu.
Cok guzel sonucun gozun aydin canim darisi bize
aminnnn canım. kalp atışını duymayı da nasip etsin rabbim. kopma burdan, sonuçlarını yaz bizler d faydalanalım. ve snin mutluluğunla mutlu olalım.İki embriyoydu canımm çok sağol. İsteyen herkes güzel haberi alır inşallah bir an önce
Amin canım sağolasın isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Dualarım hepimiz için. Valla ben bekledim canım 12. Günü. Erken yapmak istemedim üzülürüm diye3. gün ve 5, gün emriyoda kaçıncı gün kan testi yapılır en erken ben hiç tüp bebek yaptırmadım bilgi açısından soruyorum , bazen günler geçmek bilmez bence test günleri işte bu günler olmalı..
M Mucize2015 gönlünce olsun hayırlı al kucağına arkadaşım. darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?