Tüp bebek günlüğüm.. hepinizi bekliyorum destek için..

Belirtilerin varmi kasik agrisi karin agrisi gibi sik idrara çıkma benim 4 _5gunu kabi oldum
Kasık ağrım var. Adet olacakmış gibi bi ağrım oluyor arada. Arada belim ağrıyor. Göğüslerim zaten sızlıyor eğildiğimde falan. İlaçlardan oluyormuş sanırım.

Malesef negatif ile sonuçlandı canım
Çok üzüldüm ben aylarca ağlayarak uyuduğumu Biliyorum hala öyleyim o iki damla akmasa uyuyamıyorum kalbim kabarıyor sanki bir sene kısa zaman ama bizim gibi çocuk sevgisi çok olan insanlar içi inanılmaz bir acı benim canımı en çok da eşimin içinin parcalandigi halde beni teselli etmek için kurduğu cümleler acıtıyor Allah sana bana bizim gibi isteyen herkese en hayırlı şekilde nasip eder inşaAllah

Issız ym kendini üzme artikk bakk poskolxoji herseyin ilaci benim yengemim iki kez tub bebek yapti ikiside tutdu 3aylil.olunca kalni duruyordu anne karnindaa kirtas oluyodu megwe baska bi rahaysizligi varmis sonradan ogrendikk
Sabırli ol ve dua et tekrar dene pes etme

Issız bende takipteydim üzüldüm sonuca cunku emek umut var orada bende bu yolda ilerliyorum, zor ve mesakkatlı ama sonucu belirsiz bir sey tupbebek, tup bebek yaptır dıe akıl verenler... İnşallah tez zamanda kavusursun bebegıne

3. gün ve 5, gün emriyoda kaçıncı gün kan testi yapılır en erken ben hiç tüp bebek yaptırmadım bilgi açısından soruyorum , bazen günler geçmek bilmez bence test günleri işte bu günler olmalı..
M Mucize2015 gönlünce olsun hayırlı al kucağına arkadaşım. darısı başımıza.

Amin canım sağolasın isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Dualarım hepimiz için. Valla ben bekledim canım 12. Günü. Erken yapmak istemedim üzülürüm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…